Προς το περιεχόμενο

fasd

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    104
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με fasd

  • Ημερομηνία γέννησης 05/03/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

fasd's Achievements

  1. Και εγώ έχω ακούσει πολλές ferrari που πήραν φωτιά ! https://www.supercars.net/blog/wp-content/uploads/2020/02/M0OE9kJ-Seu4UeXYUl1O7g.jpeg
  2. Λοιπόν το Paypal αν θες να τραβήξεις τα λεφτά , τα τραβάς άμεσα ούτε 3 μήνες ούτε τίποτα . Τώρα ακόμα και να κλείσεις τον λογαριασμό σου , μπορεί να σε βρει , γιατί έχεις κάνει Link τον λογαριασμό της τράπεζας ώστε να πάρεις το χρήμα . Θα πληρώσει όλους αυτούς που την πάτησαν και με το επιτελείο απο δικηγόρους που εχει θα κυνηγήσει τα λαμογια . Το Paypal προσφέρει 6μηνες εγγύηση . Άρα αν υπάρχει επιλογή πάντα πληρώνουμε με Paypal .
  3. Corsair Desktop RAM Vengeance LPX 16GB Kit 3200MHz DDR4 η χρήση θα είναι mix , και επεξεργασία βίντεο και games .
  4. Θελω να πω , εχει θεματα με μνημες ? εβγαλε προβληματα ? Σκεφτομε να βαλω εναν 2700χ και 3200Mhz Μνημες
  5. Καλησπερα , ποια είναι η γνώμη σας για την MSI X470 GAMING PRO CARBON Είμαι απογοητευμένος με το after sales της Asus και δεν νομίζω οτι θέλω να δώσω δεύτερη ευκαιρία στην Asrock .
  6. Δεν ξέρω για τσιμέντο , εδώ στους Αμπελόκηπους που κάναν μια τομή στην άκρη του δρόμου το κάλυψαν κανονικά με άσφαλτο καθώς και τα πλακάκια που βγήκαν ξανακαλυφθηκαν κανονικά . Άρα κάτι παίζει με τον δήμο . Από τις καλύτερες δουλείες που έχω δει (για οπτικές ίνες ).
  7. Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανένας ενδιάμεσα ... Αλλά για σκεφτείτε ποιός ήταν που σας απήλλαξε από τα ενοχλητικά bezels? Τα περί αντιγραφής ας τα σκεφτούν όλα τα funboyz . Μια χαρά είναι τα xiaomi και vfm οποίος δεν το αντέχει ύπνο. Αν βέβαια πάρει και τις xiaomi το μυαλό αέρα (βλέπε huawuei) τότε την γα#@€€@&με .
  8. Wow think again ... http://www.theverge.com/2014/11/2/7147015/intel-paying-up-after-allegedly-manipulating-benchmarks-15-years-ago ειναι λογικο αμα παρεις κεφαλι μετα αντε να σε φτασουν. Αφου λοιπον επηρεασε ολη την αγορα και αφου μαζεψε ολο το χρημα για περαιτερω ερευνα ... εμεινε η AMD πισω . Well done
  9. Και καπου εδω γραφω .... Αντιγραφη του Xiaomi
  10. Εγω μια GTV περασα και ερχονται και τα notifications και δουλευει μια χαρα 5.5 ωρες screen και δεν εχει κολησει πουθενα (mi5) οσο για την 800αρα μπαντα νομιζω πως ειναι κοντα η λυση μιας και βγαζει international edition που την υποστηριζει . Το RN3PRO εφαγε και ΜΜ οποτε νομιζω πως το θεμα υποστηριξη παει καλα . Και ολο και περισοτερα καταστηματα εντος Ελλαδας εχουν αρχισει και τα φερνουν .Βλεπε ε-σοπ και γιουχου .
  11. κανε μια βολτα στις αγγελιες 300 ευρω κατω απο την αγορα του το 6s plus . Δεν λεω οτι δεν κραταει την τιμη του .... αλλα 300ευρω κατω για ενα χρονο νομιζω ειναι πολλα . Το ιδιο και τα Samsung δεν πανε πισω 300 ευρω για το edge . Ευχαριστω δεν θα παρω
  12. 9ος μηνας παρουσιαση . Ο αλλος ειπε 2014 εφαγε 9 μηνες εγω εφαγα 3
  • Δημιουργία νέου...