Προς το περιεχόμενο

maverickanos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    185
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με maverickanos

  • Ημερομηνία γέννησης 29/10/1990

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.maverickanos.tk

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    BadarSeribe Gaban
  • Ενδιαφέροντα
    Internet, Msn Messenger, MirC, CS

maverickanos's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. maverickanos

    Διαβατηριο

    Χαίρετε φίλοι μου, Έχασα το διαβατήριο μου και το χρειάζομαι μέσα στον επόμενο μήνα για επαγγελματικό ταξίδι εκτός Ευρώπης. Μου είπαν οτι σε περίπτωση που δηλώσω απώλεια, χρειάζεται τρεις μήνες για να μου επιτραπεί να βγάλω καινούριο (μεχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τις συνθήκες απώλειας). Παρόλα αυτά στην εφημερίδα της κυβερνήσεως ο νόμος λέει "οτι η έρευνα μπορεί να διαρκέσει μέχρι τρεις μήνες", που δείχνει ό,τι εξαρτάται λίγο πολύ απο την υπηρεσία που θα δηλώσεις την απώλεια το πόσο καιρό θα κρατήσει την έρευνα ανοιχτη. http://www.passport.gov.gr/syxnes-erotiseis/genikes-erotiseis/klopi-apoleia-diavatiriou.html Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία με κλοπή/απώλεια, και αν ναι, σε πόσο καιρό κατάφερε να βγάλει νεο διαβατήριο? Ευχαριστώ! Παρεμπιπτόντως έψαξα τι προβλέπεται σε άλλες χώρες (UK, US, AU, DE, NL, FR, IT, IR, ES, SE, DK) και παρόμοιο περιορισμό στο χρόνο επανέκδοσης διαβατηρίου δεν βρήκα πουθενά. Μήπως ο νόμος εδώ παρα-είναι αυστηρός? Καταλαβαίνω ο,τι πρόκεται για σοβαρό έγγραφο αλλά για κάποιον που ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό δεν είναι απίθανο να χάσει ή να του κλαπεί το διαβατήριο. Ακόμη χειρότερα αν σου συμβεί δυο φορές μέσα σε πέντε χρόνια, σου αφαιρούν το δικαίωμα στο διαβατήριο για ένα ολόκληρο χρόνο.
  2. maverickanos

    MacBook Pro αγορά δίλημμα

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Ακριβώς για αυτό το μοντέλο (i5/8GB/256GB) σκεφτόμουν το οποίο σε σκρουτζομάγαζο βγαίνει γύρω στα 1360 με ΦΠΑ άρα με την αφαίρεση αυτού θα μου βγει γύρω στα 1100. Σε Premium Reseller το ίδιο μοντέλο, βγαίνει γύρω στα 1650 με ΦΠΑ άρα ίσως αξίζει να επιλέξω σκρουτζομάγαζο.
  3. maverickanos

    MacBook Pro αγορά δίλημμα

    Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνομαι και εγώ για αγορά καινούριου laptop, και κατέληξα να κάνω το μεγάλο βήμα προς MacBook Pro 13 Retina. Η χρήση που θα κάνω δε θα είναι για games, αλλά κυρίως browsing και κάποια προγραμματιστικά simulations. Έχω κάποιες ερωτήσεις: 1) Αν κάνω χρήση της φοιτητικής έκπτωσης, μπορεί να συνδυαστεί με τιμολόγιο σε ΑΦΜ επιχείρησης που δεν είναι στο όνομα μου? 2) Το ίδιο MacBook Pro το βρήκα 300 ε χαμηλότερα σε κατάστημα στο skroutz. Γιατί να επιλέξω να αγοράσω από Premium reseller? (Ακόμη και με την έκπτωση 12% βγαίνει ακριβότερα κατά ~150€) 3) Πόσο απαραίτητα θεωρείται τα 16GB RAM? Φυσικά όχι για τώρα, αλλά για 4 χρόνια μετά, αν αναλογιστούμε ότι θα τρέχω και Windows 7, για κάποια IDE που δεν υπάρχουν για OSX. 5) Πόσο αισθητή είναι η διαφορά i5 vs i7 ? Αναμένω τις απαντήσεις σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Παιδες ενας φιλος μου εχει εναν εκτυπωτή Lexmark z645 και γεμισε τα μελανακια σε ενα Inkcenter Κ ενω τα εμφανιζει το PC οτι ειναι γεματα δν εκτυπωνει . Τι προβλημα μπορει να παιζει ?
  5. Και ποιος χρησιμοποιεί ρε παιδιά τοσα Gb στα email του ?? Μια ζωη να στέλνεις email δν γεμιζουν αυτα! Εγω προσωπικα θα προτιμούσα μια σελίδα η οποία θα μπαίνει πάντα γρήγορα στα email παρά μια σελίδα με τοσο μεγάλη χωρητικότητα .. Τεσπα αφού είναι τζάμπα μην του πείτε ουτε του παπα .... χαχα
  6. Ξερει κανεις μηπως πως λεγεται κανενα απο τα τραγουδια της σειρας "τα συνορα της αγαπης"???
  7. maverickanos. Apo to oplo tou counter-strike maverick+tin kataliksi -anos.
  8. maverickanos

    Grand Theft Auto: San Andreas

    Iparxei mipws kapoio patch gia na vlepw kanonikes tis markes twn aftokinitwn? Nomizw oti ipirxe kati antistixw sto Vice City.
  9. maverickanos

    Grand Theft Auto: San Andreas

    Me pliktrologio paizw. Alla den kserw poia koumpia antistixoun se kathe kinisi.
  10. maverickanos

    Grand Theft Auto: San Andreas

    Exei 2 meres pou pira to paixnidi kai exw kollisei se mia apostoli me ena amaksi pou xoropidaei. Ti prepei na kanw??
  11. maverickanos

    Grand Theft Auto: San Andreas

    http://news.softpedia.com/news/GTA-San-Andreas-system-requirements-1586.shtml Apo oti vlepw edw to san andreas leei : Rockstar recommends a Pentium 4 or AMD Athlon XP, 384 MB RAM and a 128 MB graphics card. to pio pithano einai na ftaiei i karta grafikwn giati den einai arketa MB. Mporei na ftaei kai i mnimi... Kati apo afta ta dio pantws.
  12. maverickanos

    Grand Theft Auto: San Andreas

    Gia pes to systima sou titis...
  13. re seis i geforce 5200 einai xeiroteri apo tin gforce 4? kai ego tin eixa gia kali.
  • Δημιουργία νέου...