Προς το περιεχόμενο

mike1945

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    105
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με mike1945

  • Ημερομηνία γέννησης 17/01/1945

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ανω Λιοσα
  • Ενδιαφέροντα
    Flight Simulator,computers

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    17-01-1945
  • Τοποθεσία
    Ανω Λιοσια
  • Ενδιαφέροντα
    Ελλάδα
  • Απασχόληση
    Flight Simulator ,computer

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.822 προβολές προφίλ

mike1945's Achievements

  1. Σας ευχαριστω ολους για τια απαντησεις σας.
  2. Μαλλον θα αλλαξω τροφοδοτικο,και σκοπευω να παρω το Corsair RM Series RM750 White 750W Full Modular 80 Plus Gold. Τι γνωμη εχετε γιαυτο?
  3. Για να συνδεθει h RX7700 XT θελει 2 8pin Απο που θα τα τραβηjξω αυτα?
  4. Εχω την Sapphire VGA Radeon RX 580 Nitro+ 8GB 8 GB και το psu Cooler Master Silent Pro Gold 700 W.Θελω να βαλω μια RX 7xxxxx αλλα προβληματιζομαι εαν το psu εχει εξοδους επι πλεον, διοτι οι σημερινες καρτες εχουν επι πλεον pin για την συνδεση τους.Πρεπει να αλλαξω psu, η να κανω καποια μετατροπη στα υπαρχοντα καλωδια? Στελνω φωτο του psu και προδιαγραφες Το συστημα μου περιγραφεται στην υπογραφη μου. Ευχαριστω. CoolerMaster PSU Silent PRO GOLD 700W _ Dekada.com.pdf
  5. Καλημερα. Αυτες ειναι οι ενδειξεις του ρουτερ μου σημερα 29/11, ζητω συγνωμη για την καθυστερηση, Τι ακριβως δειχνουν τα διαφορα αριθμητικα στοιχεια?Ειναι εφικτη η αναβαθμιση μου σε 100 συνδεση? Ευχαριστω,
  6. Καλημέρα Είμαι συνδρομητής της NOVA με σύνδεση 50 Mbps Σήμερα με πήραν από τη Nova και μου είπαν να μου κάνουν αναβάθμιση σε 100Mbps σύνδεση επειδη εληξε η συμβαση μου, αλλά ποιο είναι το πρόβλημά μου? μέχρι το ΚΑΦΑΟ το δικό μου το οποίο απέχει από μένα 400 μέτρα ευθεία μεχρι εκεί έρχεται οπτική ίνα. Από το ΚΑΦΑΟ μέχρι εμένα η καλωδίωση είναι χαλκός, μου είπανε από τη Nova ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μπορεί να γίνει, είναι δυνατόν αυτό ή πρέπει να έρθει μέχρι το σπίτι μου μπροστά οπτική ινα?Και εαν ναι τι απωλεια θα εχω?ευχαριστώ
  7. mike1945

    WI-FI σε μητρικη

    Θελω να ρωτησω τι κερδιζει κανεις με την αγορα μιας μητρικης που exei wi-fi 6 ενω εχει συνδεση μετρημενη 50αρα? πχ ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II και υπαρχων ρουτερ ZTE H288A.
  8. mike1945

    Μητρικη asus wifi ii

    Οπως εξηγω το μοντεμ εχει 3 κωδικους στην πισω πλευρα ενα για την συχνοτητα 2,4g, ενα για την συχνοτητα 5G, και ενα acces key.Βαζω λοιπον το user name ως admin,kai μετα βαζω ενα ενα τους κωδικους που αναφερω παραπανω,αλλα μου αποκλειει την προσβαση λογω λαθους ονοματος η pasword.Eχω κανει και reset αλλα το ιδιο αποτελεσμα. Λυθηκε το προβλημα εκανα αλλαγη user name . Σας ευχαριστω.
  9. mike1945

    Μητρικη asus wifi ii

    Η επιλογη auto ειναι μεσα στο μενου του μοντεμ?Αυτο δεν μπορω να το ανοιξω και να μπω μεσα,διοτι ενω βαζω το admin ως user name και τους 3 κωδικους ενα για καθε ταχυτητα και ενα για το κλειδι του μοντεμ,μου βγαζει μηνυμα γαι λαθος κωδικο και user name, και με αποκλειει.Δεν ξερω τι να κανω,εχω μιλησει με την nova αλλα δεν ξερουν και αυτοι περαν απο την εισοδο των κωδικων που μου προτεινουν.
  10. mike1945

    Μητρικη asus wifi ii

    αγορασα την asus rog strix b550 wifi ii.Eχω 50αρα συνδεση nova με το μοντεμ zte zxhn h288a.Κερδιζω κατι με την μητρικη,και αν ναι,πως μπορω να συνδεσω και τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? Ευχαριστω
  11. Εγκατεστησα τα τρια προγραμματα που μου υπεδειξες στην TV μεσω Gogle store, εβαλα και το Real-Debrid_ All-in-one solution για 90 ημερες,και ολα καλα.Απλως επειδη συνδεομαι με wifi κατα διαστηματα ,χανω για δευτερολεπτα την εικονα, oxi παντα , η κολλαει.Η ρυθμιση ειναι ευκολη,ειδικα εαν προερχεσαι απο το KODI.
  12. Φιλε micos000 se ευχαριστω για τις πληροφοριες,ολα δουλευουν ρολοι. Τωρα για τις εφαρμογες δεν ειναι ολες νομιμες,αλλα πιστευω απ'οτι διαβασα,οτι χρησιμοποιωντας ενα VPN παρακαμπτεις πολλους περιορισμους.Εαν κανω λαθος διορθωστε με.
  13. Που να συνδεσω το hdmi και πως? Ερωτω γιατι ειμαι ασχετος.Ειμαι σε 10 μετρα αποσταση.
  • Δημιουργία νέου...