Προς το περιεχόμενο

nikgl

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    111
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nikgl

  • Ημερομηνία γέννησης 07/07/1972

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.496 προβολές προφίλ

nikgl's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

28

Φήμη

  1. Επιβεβαιώνω ότι συναλλαγή γίνεται με κλειδωμένη οθόνη. Αρκεί να είναι αναμένη η οθόνη. Galaxy s20FE
  2. Φίλε μου αν η λογίστρια σου, είπε ότι καταβάλλεις ενοίκιο στις αρχές κάθε μήνα για τον προηγούμενο, τότε άλλαξέ την άμεσα. Πολύ σοβαρό φάουλ. Είναι ένδειξη ασχετοσύνης. Για όλα τα άλλα εκτός από το 60% έχει δίκιο ο ιδιοκτήτης. Αν σου διέφυγαν κάποιες λεπτομέριες όπως γράφεις, αυτό είναι πρόβλημά σου. Δεν έχει υποχρέωση κανένας ιδιοκτήτης να κάνει αλλαγές για κάτι που εξυπηρετεί εσένα εκτός κι αν το συμφωνήσετε πριν μπεις μέσα. Το 60% δεν είναι στο χέρι κανενός ιδιοκτήτη αρκεί να καλύπτεται ο ΚΑΔ σου.
  3. Στη δική μου περίπτωση, σε 1 μήνα περίπου, το δεξί άρχισε να κάνει διακοπές και λίγο αργότερα σταμάτησε εντελώς. Μετά από επικοινωνία με το support, μέσα σε 1 μέρα μου έστειλαν προπληρωμένη φόρμα επιστροφής με ΕΛΤΑ και με μόνο το αποδεικτικό της αποστολής, μου έκαναν νέα αποστολή με DHL. Σε 3 εργάσιμες είχα καινούργια που είναι άψογα. Για κάτι τέτοια δεν ψωνίζω πια απο τους κινέζους. Όποιος έχει αγοράσει απο το site της εταιρείας και έχει πρόβλημα, μην το σκέφτεται καθόλου. Επικοινωνία και επίλυση του προβλήματος. Επίσης αν δεν είσαι ικανοποιημένος, εντός 30 ημερών τα επιστρέφεις και παίρνεις πίσω τα χρήματά σου. Αυτή τη στιγμή €59,99 πάλι!
  4. Με αναμονή μερικών εβδομάδων από τηλεφωνική παραγγελία, παρελαβα την περασμένη Τρίτη από κατάστημα. Αρχικά τσέκαρα αυτό το περι εκκεντρότητας του τρυπανιού. Ενώ αρχικά τρόμαξα, μετά διαπίστωσα ότι κάποια τρυπανάκια μου ήταν όντως στραβά. Δεν έφταιγε το μηχάνημα. Σε μια πιο ακριβή σειρά από τρυπανάκια όλα ήταν άψογα. Όλα καλά λοιπόν.
  5. Μπήκαν χθες το βράδυ οι πόντοι μου χωρίς κανένα αίτημα. Απλά περίμενα.
  6. Όχι. Τους εξαργυρώνεις σε επόμενη αγορά από άλλους συνεργάτες. Σουπερμάρκετ, βενζίνη κλπ. Όπως άλλωστε ισχύει και στα άλλα συναφή προγράμματα επιστροφών καρτών.
  7. Υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς από mediamarkt με πιστωτική Εθνικής Τράπεζας. Μόνο για την Παρασκευή 23, δίνει 10% της αξίας αγοράς, σε πόντους go4more. Δηλαδή -100 ευρώ. https://www.nbg.gr/go4more/#/offers
  8. Χθες ψώνισα. Τα ξημερώματα μου έστειλαν me email το activation key το οποίο και πρόσθεσα στη σελίδα mykaspersky αν και το παλιό, παρότι που έληξε χθες μου έδινε 13 μέρες χάριτος. Δε βλέπω κάτι που να με ανησυχεί. Ο πωλητής μάλιστα σου δίνει και url της kaspersky ώστε να τσεκάρεις τη γνησιότητα του κλειδιού. Τώρα ποτέ δεν είσαι απόλυτα βέβαιος
  9. https://www.ebay.com/itm/173142552993 Για 5 συσκευές TOTAL SECURITY 2018 στα 15 ευρώ νομίζω είναι καλά.
  10. Η έκδοση στο Google Play είναι πλεόν η 2.2.6 από 10/11/2016. Υποστηρίζει πλέον αυτό που έγραψα πριν με running mode και ελληνικούς χάρτες. Παλιότερα αυτό το χαρακτηριστικό ήταν μόνο στο κινέζικο app και μόνο με χάρτες Κίνας.
  11. nikgl

    xiaomi miband 2- review

    Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε. Πλέον μετά το τελευταίο update της εφαρμογής mi fit (αυτής που προσφέρεται στο Google Play), πλέον έχουμε ΚΑΙ την επιλογή για τρέξιμο τύπου εφαρμογής runtastic με χάρτη και διαρκές heart rate. Με καλύτερη ακρίβεια απ'ότι έχω ήδη στο runtastic και με απευθείας syncronisation στο Google fit. Επιπλέον με τη νέα έκδοση της εφαρμογής mi band tools, παρέχεται ΚΑΙ caller id. Μόνο ψηφία όμως.
  12. Πολύ συμφέρουσα αγορά. Μετά το τελευταίο update της εφαρμογής mi fit, προσφέρεται μέχρι και επιλογή για τρέξιμο τύπου εφαρμογής runtastic με χάρτη και διαρκές heart rate. Με καλύτερη ακρίβεια απ'ότι έχω ήδη στο runtastic και με απευθείας syncronisation στο Google fit. Επιπλέον με τη νέα έκδοση της εφαρμογής mi band tools, παρέχεται και caller id. Μόνο ψηφία όμως.
  13. nikgl

    Xiaomi Yi IR Night Vision

    Μόλις τσέκαρα, δουλεύει κανονικά. Χθες το απόγευμα είχα δυσκολία στη σύνδεση. Τώρα όλα καλά μου φαίνονται. Αυτό που δεν έχω εδώ και καιρό, είναι οι ειδοποιήσεις στο κινητό.
  • Δημιουργία νέου...