Προς το περιεχόμενο

SagoniasSlutRos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.781
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με SagoniasSlutRos

  • Ημερομηνία γέννησης 27/11/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.197 προβολές προφίλ

SagoniasSlutRos's Achievements

  1. Aυτο φαινεται να ειναι για σουβλα, της weber ειναι παραλληλο με τη σχαρα απο πανω προς τα κατω.
  2. Μα ολα τα ματια υπερυθρων που χρησιμοποιουν για searing ειναι ετσι ακριβως, χωρις διαχυτη. Μονο η weber εβγαλε το νεο μοντελο με εσωτερικο υπερυθρο ματι που ειναι πανω απο τη σχαρα και χτυπαει το κρεας απο πανω.
  3. Και γω εφυγα απο το 18αρι online και μπηκα στο καινουριο. Δεν εχει βγει ο νεος λογαριασμος, αλλα λογικα θα ειναι μεσα το 65αρι πεναλτυ. Και γω πιστευω οτι αξιζει, ειδικα τωρα καλοκαιρι με κλιματιστικα.
  4. Για καμια μπριζολα, παϊδακια, λουκανικα, ψαρια κλπ ειναι υπερκομπλε. Τωρα για σουβλες, καπνισματα κλπ ναι ειναι μικρη και κυριως σε περιοριζει ο μονος καυστηρας.
  5. Sorry λαθος, νομιζα η δευτερη ηταν η natera. Δεν ξερω να σου πω ποια απο τις δυο. Καλυτερα να τις δεις απο κοντα ποια ειναι πιο στιβαρη και ποια εχει περισσοτερα features.
  6. Και γω ζαχαρωνω χρονια τωρα μια τετοια για τους γονεις να την χρησιμοποιω και γω οταν πηγαινω. Πρεπει να ειναι απείρως πιο ευκολη στο καθαρισμα.
  7. Αρκετά καλύτερο αποτέλεσμα. Δοκίμασε να ζεστάνεις 15-20 λεπτά να πιάσει 400-450 Κελσίου η πέτρα στο κέντρο της.
  8. Ειχες προθερμανει το φουρνο αρκετα; Btw το Σαββατο ειχε τον συγκεκριμενο φουρνο 99ευρω το λερου.
  9. Μονο το διπλό ειναι; ποσο τα βρισκεις; γυρω στα 20ευρω εχει η 10κιλη (οχι 10λιτρη!) φιαλη. 1.20€ εχουν τα 190γρ βλεπω https://www.ab.gr/el/eshop/Katharistika-Chartika-and-eidi-spitioy/Epochiaka/BBQ-Tzaki/Fialidio-Ygraerioy-Valvida-Asfaleias-1-Temachio/p/7138830
  10. Σε γιορτες και μαζωξεις που θελω κατι ευκολο και οικονομικο κανω παντα αυτο και αρεσει σε ολους! Κλασικο προβλημα. Μιλας με αντιπροσωπεια homing, και λογικα θα σου που να επιστρεψεις τις παλιες και θα σου δωσουν ανοξειδωτες. Τα εχεις υπολογισει ποσο θα σου κοστισει μακροπροθεσμα το μικρο;
  11. Γιατι επεσε η τιμη του γυρω στο 30% αν θυμαμαι καλα. Οποτε εφυγα και το ξαναεκανα με τη νεα τιμη.
  12. Εγω δεν μπορουσα να αλλαξω, πηρα τηλ και με γυρισαν σε κυμαινομενο 4all και μετα μπορουσα να επιλεξω οποιο αλλο ηθελα.
  • Δημιουργία νέου...