Προς το περιεχόμενο

hydrogen

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    201
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με hydrogen

  • Ημερομηνία γέννησης 08/03/1979

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    LARISA

hydrogen's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Υπάρχει κάποιο λαπτοπ για εξωτερική εργασία? Κυριως μεσα στο αμαξί με φως ημερας? Με χαρακτηριστικά όπως i5 και 4 ram. ΕΙμαι αναμεσα σε del ή lenovo.
  2. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ROHACUTAN , εχουν καταστραφει πολλα σπιτια.
  3. hydrogen

    PayPal

    εγω δεν εστειλα καποιο εγγραφο αλλα καναν μια χρεωση 1 ευρω στην καρτα, αυτη η χρεωση εμφανιστηκε με εναν 4ψηφιο αριθμο στο μηνιο ενημερωτικο της τραπεζας, αυτον τον αριθμο τον εβαλα στο paypal και ολα καλα.
  4. hydrogen

    Στοίχημα από το Internet

    Αναφερεις πως ειναι παρανομο να παιζεις μεσω inernet, γιατι εχεις αυτη την αποψη ειναι νομημες εταιριες με εδρα λονδινο. Το να γινεις εσυ μεσαζοντας στοιχηματων ειναι παρανομο.
  5. hydrogen

    ΑΕΛ

    Αν ηταν μετρια η λαρισα τοτε τη να πουμε για το ποδοσφαιρο που δεν ειδαμε απο τις αλλες ομαδες. Μην ανυσυχειτε συμπολιτες η ομαδα εχει βρει το δρομο της το μελλον μας ανηκει.
  6. Τα εχουμε πει αυτα. GOM player ή KMplayer . Διαλεγεις και παιρνεις. Προσωπικα πιστευω ο κμ ειναι καλυτερος.
  7. 293 ΛΕΛΕ Η ποιο προσφατη απολημενη σειρα
  8. hydrogen

    Οδηγός Rapidshare

    με τους ποντους τι γινεται εχω 8000 σαν αρχαριος ποσους χρειαζομαι για τζαμπα συνδρομη, πρεπει να ανεβασω αρχεια και αλλοι να τα κατεβασουν ,οι ποντοι σε ποσα μβ μεταφραζεται.
  9. hydrogen

    Οδηγός Rapidshare

    ναι αλλα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει με το rapidshare. αποφευγω να βαλω το flashget γιατι ακουσα οτι εχει spyware. To δοκιμασα ομως και τα παιξε το συστημα το process explorer επαιρνε 100% τους πορους του συστηματος, ωσπου εβαλα το image επανω και ολα καλα, το rapget δεν δουλευει με τιποτα, αντε να δουμε ποιο θα μου κατσει.
  10. hydrogen

    Οδηγός Rapidshare

    το idm πως το ρυθμιζουμε
  11. hydrogen

    Οδηγός Rapidshare

    petros13 ευχαριστω
  12. hydrogen

    Οδηγός Rapidshare

    με 40 στο flashget.
  13. hydrogen

    Οδηγός Rapidshare

    τα νευρα μου δεν μπορω να κατεβασω με κανενα προγραμματακι. Το rapget δεν συνδεετε συνεχως βγαζει σφαλματα, ενω του εχω βαλει τα στοιχεια του account, το flashget πως στο καλο το ρυθμιζουμε, αυτο το thread δεν ειναι οδηγος απλως εξηγει τι ειναι το rapidshare, αν μπορει καποιος ας μας δωσει τα φωτα του πως ρυθμιζονται αυτα τα προγραμματακια. εχω account στο rapidshare.com Λοιπον αμα ηρεμισεις ολα γινονται. Δεν μπορεις να κατεβασεις τα λινκ οπως τα βρισκεις αλλα πρεπει να τα βαλεις στον browser και να πατησεις το premium, και αυτο το λινκ το κατεβαζεις μετα οπως θελεις. Τελικα ουτε αυτο πρεπει να ισχυει 100% γιατι το rapget μου κατεβασε και ενα κανονικο λινκ.
  14. hydrogen

    Πρόγραμμα για μοντάζ...

    Το virtualdub γιατι δεν το αναφερει κανενας
  15. το ΜΟΜΟ ειναι το μοναδικο τιμονι με το οποιο επαιξα, γι'αυτο ειπα πως μου φανηκε καπως ψευτικο. Εχεις δικιο θελω με λιγα ευρω θελω να παρω πληρη εξωμοιωτη ραλλυ αυτα δε γινονται. Οκ καταληγω στο dfp. Για τα πενταλ καμια παρατηρηση περι ανθεκτικοτιτας. Απο οτι εψαξα λιγο και στα ξενα site το στο eshop μου φανηκε πολυ καλη η τιμη σε σχεση με τα αλλα shops εχω δικιο?
  • Δημιουργία νέου...