Προς το περιεχόμενο

BIAP

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    74
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με BIAP

  • Ημερομηνία γέννησης 07/04/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

BIAP's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Ε, κοιτα, για να φτασει καποιος να ξεριζωνει τα μαλλια του, που οπωσδηποτε ποναει, πρεπει συναισθηματικα να βιωνει σημαντικο πονο, ωστε το τραβηγμα του μαλλιου να τον αποσπαει εστω για καποιες στιγμες απο το προβλημα του, ισως και να του παρεχει καποια αισθηση προσωρινης ασφαλειας/ελεγχου που ενδεχομενως πιστευει πως εχει χασει. Γνωριζω καποια κυρια που οταν εφυγε απο το σπιτι το πρωτο της παιδι για τις σπουδες του και αργοτερα για τη δουλεια του, το βιωσε σαν απωλεια/πενθος, με αποτελεσμα να αρχισει να ξεσπαει στα μαλλια της. Δεδομενου οτι δεν πηρε καποια ψυχολογικη στηριξη απο το περιβαλλον της η καποιο γιατρο(απο οσο γνωριζω ουτε η ιδια ειχε καταλαβει οτι το ξεσπασμα αυτο εκρυβε υπερβολη/"πληγη"), η κατασταση προχωρησε, και οταν πλεον εφυγε και το δευτερο παιδι σε αλλη πολη οπου και παρεμεινε, υποτροπιασε, με αποτελεσμα η "συνηθεια" της να ειναι πλεον ορατη λογω σημαντικης απωλειας στο τριχωτο της κεφαλης. Γνωριζω απο την ιδια την ιστορια της, πηγαινουμε στο ιδιο κομμωτηριο, και το μοιραστηκε μαζι μας, εφοσον πλεον ειναι σε καλυτερη φαση. Το ουσιαστικο ειναι οτι καταλαβε η ιδια πως επρεπε να διαχειριστει καλυτερα τα συναισθηματα της, και κυριως το εκμυστηρευτηκε αρχικα στους δικους της, και μετα πηρε ψυχολογικη στηριξη. Τωρα μη συγκρινεις με τον τυπο που την παιζει σε δημοσιο χωρο, καθε περιπτωση κρυβει τα δικα της ιδιαιτερα χαρακτηριστικα. Το ζητημα εδω ειναι πως ενας ανθρωπος επιλεγει να ποναει σωματικα, να αυτοτραυματιζεται η ακομη και να αυτο"ακρωτηριαζεται" οταν πνιγεται απο κατι που τον απασχολει και δεν το εχει εκφρασει/λυσει. Το να το επισημανουμε οταν το κανει, δεν ειναι απο μονο του αρκετο, δεδομενου οτι μπορει να το κοψει μπροστα μας, και μετα να του δωσει να καταλαβει. Εφοσον εχουμε επαφη με το ατομο, καλο ειναι να το βοηθησουμε να μιλησει, να μοιραστει οσα το απασχολουν. Για πιο δραστικες βοηθειες, χρειαζεται η οικογενεια και ενδεχομενως γιατρος. Δεν ειμαστε απο μονοι μας παντοτε αρκετοι, αλλα σιγουρα μπορουμε να πλησιασουμε με αγαπη και προδερμ, αντι για ειρωνιες και κοροιδιες , ετσι?
  2. BIAP

    ΑΕΛ

    Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
  3. Eιναι οταν τηρειται. Σε γενικες γραμμες-χωρις να μιλαω για μενα-διακρινω αμφιβολλια για το ποσο γρηγορα μπορει να βγει καποιος απο τη φυλακη. Οχι φυσικα οτι αυτο δινει πατημα να αρχισουμε εκτελεσεις.
  4. Να σου πω..Για κατι αφορητα απεχθες, οπως η παιδεραστια, απο τη μια θελω την θανατικη ποινη, και απο την αλλη σκεφτομαι πως θα μπορουσε να συνδυαστει με κανενα βασανιστηριακι πριν την επιβολη της, η τελοσπαντων ποια θα ηταν η φρικτοτερη τιμωρια. Για αλλες περιπτωσεις, δεν ξερω. Οταν προσπαθω να φανταστω, μονο στα πλαισια μεγαλης φρικης μου βγαινει το εσυ τωρα γιατι να ζεις, και γιατι να περιμενουμε να βγεις με καλη διαγωγη και να ξανακυκλοφορεις αναμεσα μας.
  5. Τελικα το μαλλι επηρεαζει σε απιστευτο βαθμο ψυχολογιες. Βtw μαλλι helm βιλουδο. Επισης, και τα μπουκλωτα αγορακια ειναι βιλουδα. Το σπιτι απιστευτη κλατερια, πνιγομαι και που το χαζευω στην φωτο.
  6. BIAP

    ΑΕΛ

    σταματα εσυ αμπαλε.
  7. BIAP

    Φίλτρα νερού

    To εμφιαλωμενο καλο ειναι, αλλα φερνει και δυσκοιλιοτητα γαμωτο.
  8. BIAP

    ΑΕΛ

    Aελ μαστουρα σεπουλτουρα φιλος.
  9. BIAP

    ΑΕΛ

    5.50 το bwin εδινε την αελ.
  10. BIAP

    ΑΕΛ

    Ενος λεπτου σιγη να πηξει το τυρι. Αελαρα, δυνατη και αγερωχη. Σπαστηκα που δεν κλειδωσε με ενα τριτο, γιατι δημιουργησε καλες ευκαιριες, αλλα η συνολικη αποδοση ηταν ικανοποιητικη. Πανηγυρι και ταμειακι. Ολε, σαν τις παλιες δοξες.
  11. BIAP

    Φακοί επαφής

    Ε, μην κανετε ετσι. Μπορειτε να μη δειτε το βιντεακι, εξαλλου γνωριζετε σε τι αναφερεται. Ομορφο μπορει να μην δειχνει, και οπως οποιαδηποτε επεμβαση εχει το υπολογισμενο ρισκο της, αλλα πλεον αποτελουν διαδικασιες ρουτινας, και ειδικως σε ατομα με εντονο προβλημα εδωσαν σημαντικη βοηθεια. Η οραση μας ειναι εξαιρετικα σημαντικος παραγοντας υγειας. Helm21, στο δικο μου συστημα αναφορας, οταν αναφερομαστε σε φακους και τεχνητο δακρυ για τη λιπανση τους, και εκεινο που εχεις να σχολιασεις ειναι οτι αποτελει γυναικειο προνομιο και οσο λιγοτερο γυναικα τοσο καλυτερο, σε αναγει σε ζημια και κλησεδιαρικη εκδηλωση ζημιας. Μπορεις να το εμπλουτισεις γλωσσικα το ζητημα οσο σε διασκεδαζει, μπορεις να ανταποδωσεις τον χαρακτηρισμο της εκφρασης, μπορεις να εισαι σε μονιμη αναζητηση γυναικας οπως δεν σε εχουν προγραμματισει, η ουσια παραμενει οτι απευθυνεσαι σε συστημα εκτος του δικου σου, που σε θεωρει στην προκειμενη κλισε οσο τον Γιαννακη τον Πλουταρχο.
  12. BIAP

    Φακοί επαφής

    Ζημια, ε? Ποσο αφορητα κλισε.
  13. BIAP

    Φακοί επαφής

    Εχω στερηθει την ικανοτητα λογω ξηροφθαλμιας. Νιωθω ελλειπης.
  14. BIAP

    Φακοί επαφής

    To να τους βγαλεις ειναι το ευκολο. Δεν εστιαζεις καπου συγκεκριμενα, χαλαρωνεις, "τσιμπας" και τραβας με προσοχη προς τα εξω, αποφευγοντας να βαλεις νυχι. Οι φακοι δεν πρεπει να πεφτουν. Αλλα καποιες φορες, αν το ματι εχει ξεραθει σημαντικα-για διαφορους λογους, οχι οτι υπαρχει απαραιτητα προβλημα-μπορει να αισθανθεις οτι ειναι ετοιμοι να φυγουν. Τεχνητο δακρυ, και καθαρισες. Αλλος λογος για τον οποιο μπορει να ξεφυγουν, ειναι αν δεν ειναι τοποθετημενοι σωστα. Πχ, αν τοποθετηθηκαν αναποδα, οποτε προσοχη, μπορει να ακουγεται αστειο, αλλα ειναι πιθανο. @azio, δεν φοβασαι την τσιμπλα και την ενοχληση, και φοβασαι το laser? Για να επιμενει η κατασταση κατι φταιει. Μπορει να εχεις ευαισθησια στο υγρο. Μπορει να πιστευεις οτι τους καθαριζεις σωστα, αλλα αυτο να μην συμβαινει. Μπορει το ματι να μην ειχε καθαρισει με την αντιβιωση, να εδειχνε καθαρο, και φορωντας τους το προβλημα να επανηλθε. Μπορει να μην εχεις καλη ποιοτητα στο δακρυ σου, να εχεις καποια βλεφαριτιδα και αυτο να οδηγει στην εξελιξη της ενοχλησης. Γενικως, χιλια δυο πραγματα, που μονο γιατρος μπορει να σου βρει, εφοσον κι εσυ εισαι ειλικρινης μαζι του. Αν δεν εισαι ευχαριστημενος μαζι του, πηγαινε και σε αλλον. Απο εδω μαντεψιες, δεν γινονται.
  • Δημιουργία νέου...