Προς το περιεχόμενο

CarbonFibre

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.805
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Starship Enterprise

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.956 προβολές προφίλ

CarbonFibre's Achievements

  1. Μόνο ένα σοβαρό παράπονο από τη σειρά. Κάνανε το Blackthorn εντελώς βλάκα . Με βγάζει από την όλη ατμόσφαιρα της σειράς και στην ουσία «χαλάει», το χαρακτήρα της Μαρικο και του Τοροναγκα.
  2. Ε ρε γκρίνια!!😆 Παιδιά, κανείς δεν σας πιέζει να το πάρετε. Το απλό PS5 θα συνεχίσει να πουλιέται κανονικά με κάποια έκπτωση πολύ πιθανό. Αλλιώς δώστε 2Κ για PC. Καλά τα specs αλλά το τί θα προσφέρει στην ουσία παραπάνω θα το δούμε όταν με το καλό έρθει και δούμε τις διαφορές στα παιχνίδια.
  3. Να πάρεις αυτό που θα φέρει την καλύτερη αντίδραση από την κοπέλα σου! Από και πέρα όπως έχουν πει και άλλοι εδώ πρέπει να σκεφτείς τι εκτιμά η κοπέλα σου πιο πολύ. Καλύτερες κάμερες, οθόνη, υλικά ή μπαταρία, usb-c, χρώμα. Εάν δεν θέλεις να είναι έκπληξη καλύτερα να τη ρωτήσεις.
  4. CarbonFibre

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Το 8Κ upscaled αφορά το PS6 παιδιά. Το λέει στο άρθρο. Ακόμα και για το PS6 δεν βλέπω το λόγο αλλά απ' ότι καταλαβαίνω μιλάνε για μέλλον της ανάπτυξης του PSSR σαν τεχνολογία ότι θα έχει αυτή τη δυνατότητα. Μέχρι τότε θα μιλάμε για Zen6-7/RDNA5-6 στο PS6.
  5. CarbonFibre

    Game of Thrones Season 1-7 Blu-ray

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/04/2024 05:31 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το πακέτο των σεζόν 1-7 του Game of Thrones αγορασμένο από Γαλλία αλλά μέσα τα μενού είναι όλα αγγλικά. Ιδανικό πακέτο για αυτούς που δεν θέλουν να βλέπουν την 8η και τελευταία σεζόν! 😁 Μόνο οι σεζόν 4-5 έχουν ελληνικούς υπότιτλους . Οι σεζόν 6-7 έχουν και ήχο Dolby Atmos. Αποστολή με κούριερ ή box now.

    50 €

  6. H Συλλεκτική του Elden Ring: Shadow of the Erdtree επανήλθε στη σελίδα της Bandai Namco όπως και το Messmers Helmet. Μην ξεχνάτε όσοι έχετε πόντους στο store να τους χρησιμοποιήσετε για 20% έκπτωση. https://store.bandainamcoent.eu/elden-ring-physical-full-game-ps5-shadow-of-the-erdtree-collector-edition/ https://store.bandainamcoent.eu/elden-ring-helmet-of-messmer-the-impaler/
  7. Τα παίζει όλα για όλα! Δεν ξέρω αν είναι και spoiler free το θέμα οπότε δεν θα επεκταθώ. Αν και ήμουν λίγο επιφυλακτικός στην αρχή της σειράς πλέον μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ και πολλές από τις επιφυλάξεις έχουν αρθεί.
  8. Αναμενόμενο. Δεν είναι ο Κιτ ικανός να δημιουργήσει σειρά χωρίς υποστήριξη από δυνατές πλάτες. Λογικό στο HBO να προτιμούν πιο σίγουρα πράγματα όπως το Knight of the Seven Kingdoms που έχει και βιβλία από πίσω και το Μάρτιν.
  9. Ωραία και η δεύτερη σεζόν. Τα 8 επεισόδια μου φάνηκαν λίγα και το έκανα χειρότερο ότι κόψανε τη σεζόν σε δυο μέρη με μήνες διαφορά. Ελπίζω να μην περιμένουμε πάλι τόσο πολύ όσο για την δεύτερη σεζόν.
  10. CarbonFibre

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Έχει παραγίνει το κακό με όλους τους ψυχικά διαταραγμένους "ακτιβιστές". Παντού έχουν παρεισφρήσει. Όχι άλλοι πεφωτισμένοι βρε παιδί μου! Μπουχτίσαμε! Μέχρι πριν μερικά χρόνια είχαν αφήσει ήσυχο το gaming αλλά μόλις είδαν λεφτά πέσανε και εκεί. Το πρόβλημά τους είναι το μεγάλο στήθος ενός ψηφιακού χαρακτήρα και όχι η φτώχεια που έχει τσακίσει τον κόσμο τα τελευταία χρόνια πχ. Στα του παιχνιδιού. Η όλη διαφήμιση σίγουρα καλό θα κάνει αλλά αν το παιχνίδι δεν είναι καλό θα πάει άπατο. Από τις αντιδράσεις στο demo, με τις οποίες συμφωνώ, φαίνεται ότι έχει θετικά στοιχεία το παιχνίδι και αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος. Το τελικό προϊόν θα μας δώσει όλη την εικόνα πάντως. Εν αναμονή!
  11. Αυτά συμβαίνουν όταν αφήνεις τις εταιρείες χωρίς κρατικό έλεγχο. Στο βίντεο του John Oliver λέει ότι το 2005 η Boeing έκανα λόμπινγκ και πέρασαν νόμο για να μειωθεί η επίβλεψη από κρατικούς ελέγχους και τους ελέγχους του έκαναν μόνοι τους ουσιαστικά.
  12. CarbonFibre

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Να' ναι καλά ο Yoshida που τους ξετρύπωσε και έφερε ένα αποκλειστικό στη Sony. Ένα τέτοιο άτομο θέλουμε που να είναι gamer! Yoshida για CEO!! Make Playstation Japanese again! 😁 "Stellar Blade was a small game before Shuhei Yoshida helped SHIFT UP get a contract with Sony says creators" https://game8.co/articles/latest/stellar-blade-was-a-small-indie-game-until-chance-deal-with-playstation
  13. Λογικά ψέματα λένε. Πολύ πιθανό να έχασε παραπάνω.
  14. Στο Sekiro πρέπει να ξεχάσεις αυτά που ξέρεις από άλλα souls παιχνίδια και πρέπει να αγκαλιάσεις τον δικό του τρόπο παιχνιδιού. Τα άλλα souls παιχνίδια έχουν πολλούς τρόπους για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς. Στο Sekiro ή μπαίνεις στο δικό του ρυθμό ή υποφέρεις. Πρέπει να μάθεις το deflect αναγκαστικά και τον ρυθμό επιθέσεων. Το αν κάνεις κακό deflect το καταλαβαίνεις από τον ήχο που κάνουν τα σπαθιά όταν συγκρούονται και από τις σπίθες που βγαίνουν. Επίσης "Hesitation is defeat". Δεν το λέει τυχαία ο Isshin. Ξέχνα την άμυνα. Πρέπει να είσαι επιθετικός. Μην αφήνεις τα boss να σπαμάρουν επιθέσεις. Deflect και επίθεση. Πολλοί τα παρατάνε στο boss fight του Genitsiro. Εκεί κόλλησες;
  15. CarbonFibre

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Stellar blade λοιπόν. Δεν το έχω πολυπαίξει ακόμα αλλά το combat του φαίνεται καλό. Είναι ακριβές στα parry-dodge- hitbox του και φαίνεται να έχει ενδιφέροντα skill trees για ανάπτυξη. Βγάζει όντως vibes Sekiro-Nier automata αλλά θα έλεγα πιο πολύ DMC παρά sekiro. Αν δεν δω κάτι πολύ κακό στα review λογικά θα το πάρω.
  • Δημιουργία νέου...