Προς το περιεχόμενο

corsakias

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    538
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με corsakias

  • Ημερομηνία γέννησης 11 Ιουλίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    kavala
  • Απασχόληση
    electrical engineear

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.116 προβολές προφίλ

corsakias's Achievements

  1. corsakias

    Wiha speede 2

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/04/2024 05:59 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Κατσαβίδι μπαταρίας 1000V μόνωση. Ελαφρώς δουλεμενο, μια φόρτιση μπαταριών. Περιλαμβάνει δύο μύτες, φορτιστή μπαταριών και τροφοδοτικό (aftermarket) μέσα σε θήκη mini Lboxx. Τιμή + μεταφορικά. Αποστολή μετά από κατάθεση.

    170 €

  2. Έχω το redmi note 8 pro και μετά από 3 σχεδόν χρόνια ευχάριστης εμπειρίας μαζί του σκέφτομαι να το αλλάξω. Επειδή δεν έχω γνώση στο τι υπάρχει στη αγορά, ποια θα μπορούσαν να είναι οι αντικαταστάτες του, στα ίδια χαρακτηριστικά και στην ίδια τιμή (150-200€)?
  3. Η φιλοσοφια του docking ειναι πως βγαζω πιο ευκολα το σκληρο και βαζω αλλον? Γιατι δεν εχω σκοπο (μαλλον?) να ειναι μονιμα οι hDD διπλα στο μικρο γραφειο μου (ισως και να ειναι αμα ειναι διακριτικο.) Απλα θα ειναι ως backup. και βασικα τωρα που το σκεφτομαι απαιτηση μου να μπορω να τους δουλευω ταυτοχρονα οποτε θελω ή ξεχωριστη βάση ή διπλο docking. Τι ειναι το καλυτερο ?
  4. απο ταχυτητα μεταφορας δεδομενων μεσω της usb και προσπελασιμοτητας σε αυτα τι σχεση εχουν με τους ssd? μπορεις να μου δωσεις ενα link για να δω για docking station?
  5. corsakias

    Ssd vs hdd

    ολοι αυτο λενε, αλλα ποιο το αλλο μεσο? DVD? cloud? Το πρωτο θες πολλα δισκακια, recorder pc στο δευτερο αν εξαιρεσεις τη συνδρομη, "εκθετεις" τα αρχεια σου σε εξωτερικο χωρο.
  6. Γεια θελω προταση για εξωτερικο δισκο που θα χρησιμευσει ως αποθηκευτικο χωρο φωτογραφιων-βιντεο (500gb νομιζω με καληπτουν για τα επομενα 3-4 χρονια) αλλα και ως backup αυτων καθως και αλλων αρχειων -μικροτερων μεγεθων- οποτε δυο τεμαχια. κοστος δεν θα ηθελα να ξεφυγω πανω απο 100-120€
  7. να παρω αυτονομους ή τους SSD που συνδεονται μεσω ανταπτορα στην εισοδο usb?
  8. Μεχρι στιγμης φωτογραφιες και βιντεο απο το κινητο της αποθηκευω ανα τακτα διαστηματα στον εκαστοτε οικιακο υπολογιστη που εχω και στο εξωτερικο φλασακι. Παλιοτερα και σε εξωτερικο HDD. Τωρα ομως με τη χρηση laptop εχω σχετικα μικρο εσωτερικο χωρο και το κινητο γεμιζει ευκολα με μεγαλα αρχεια που πρεπει να αρχειοθετηθουν και σε αλλα μεσα. Επειδη η "παραγωγη" αρχειων εχει ξεπερασει τη δυνατοτητα αποθηκευσης αυτων αναρωτιεμαι τι να κανω. Το να παρω εξτρα φλασακια ειναι το ευκολο αλλα θα πρεπει να τα εχω διπλα επειδη δεν εχω πλεον τη δυνατητα αποθηκευσης σε PC/laptop. Οποτε αναρωτιεμαι ποια οδο να ακολουθησω για την βασικη αποθηκευση αρχειων πολυμεσων (μεγαλος ογκος) και δευτερευοντος για αρχεια εργασιων κλπ ( μικρα μεγεθοι)? Να παρω επιπλεον φλασακια? Να παρω εξωτερικο δισκο ως επεκταση χωρου του Laptop, καρτες SD μεσω ανταπτορα? ΥΣ αυξηση εσωτερικου SDD δεν παιζει ουτε αντικατασταση υπολογιστη
  9. Μπορω να προμηθευτω οποιοδηποτε acces point wifi ή πρεπει να συμβαδιζει με τη τεχνολογια ιντερνετ/ τυπο ρουτερ που εχω ? Γιατι εκτος απο τη δυνατοτηα ελεγχου χρονου εκπομπης wifi θελω να εχω και βελτιωση της ταχυτητας και σηματος wifi σε απομακρυσμενα σημεια Πχ εχω adsl με ρουτερ το thomson 10ετιας της forthnet.
  10. Έχω Thomson getaway. Τι είναι το AP? Οι αναμεταδότες wifi έχουν διαφορετικό κωδικό πρόσβασης wifi από το κεντρικό ρούτερ? Αν ναι βολεύει να βάλω ένα τέτοιο και μια πρίζα με χρονοδιακόπτη.
  11. Επειδη τα παιδια δεν μπαινουν ευκολα στο δρομο για λογικη χρηση του ιντερνετ θελω να το περιορισω εγώ. Θελω καποιες ωρες την ημερα να μην ειναι διαθεσιμο το wifi με καποιο τροπο. Το ρουτερ δεν ειναι βολικο το ανοιξε-κλεισε με χειροκινητο τροπο. Σκεφτηκα να βγαζω on-off το ρουτερ με εξυπνη πριζα αλλα εχω συσκευες στο lan 24/7/365 που δεν ειναι επιθυμητη η απωλεια συνδεσης με το ιντερνετ. Σκεφτηκα αν γινεται το wifi να το αναμεταδιδω απο δευτερη συσκευη που θα ειναι συνδεδεμενη μεσω lan με το ρουτερ και να ανοιγω-κλεινω αυτη. Υπαρχει καποια συσκευη που να μπορει να κανει αυτη τη δουλεια απροσκοπτα? Καποια αλλη λυση?
  12. Επειδη δεν θελω να αλλαζω καθε δυο χρονια τα ακουστικα με bluetooth ψαχνω ενα ζευγος με καλωδιο, κατα προτιμηση με επικαλυψη ολου του αυτιου. Εχω ψειρες shenheizer αλλα με πονανε ελαφρως τα αυτια μετα απο χρηση. Οχι κατι ακριβο, αν γινετε με 50€. Πιστευω με καλωδιο να αντεξουν περισσοτερο...
  13. Έχω nova από παλιά...και ρούτερ έχω το tg585-v7 αναβαθμισμένο στη τελευταία του νομίζω. Είπα να "αναβαθμιστω" λίγο με το νεότερο που δίναν πριν λίγα χρόνια και το είχα στο κουτί (αυτό χωρίς τη κεραία) και παρόλο που ήταν πιο γρήγορο στο μενού του κλπ δεν δούλευαν οι θύρες του σωστά έως καθόλου. Οπότε το πέταξα και έβαλα το παλαίμαχο πάλι. Θέματα δεν έχω μάλλον εκτός από την απόκριση του στο μενού για διάφορα κλπ. Έχω πλήρεις τις θυρές (κάμερες, τιβι, dvr κλπ) και δουλεύουν όλα καλά. Κάπου κάπου πέφτει το dvr, και μια ip κάμερα, δεν ξέρω αν φταίει αυτό. Παρόλαυτα επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμο vdsl στη περιοχή μου και θα πορευτώ για καιρό ακόμη λέω να το αντικαταστήσω με ένα νέο. Η Nova δίνει ένα με χρέωση 20€( δεν ξέρω ποιο και αν αξίζει). Οπότε αναρωτιέμαι ποιο είναι το ρούτερ που με τα ελάχιστα λεφτά θα είναι καλύτερο από το παλιό Thomson για τα επόμενα 1-2-3 χρόνια?
  • Δημιουργία νέου...