Προς το περιεχόμενο

TheioS-21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    63
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με TheioS-21

  • Ημερομηνία γέννησης 09/04/1984

TheioS-21's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδες, Ενδιαφερομαι να αγορασω κινητο και ειμαι αναμεσα σε Honor 9 και Xiaomi Mi 6 τις εκδοσεις 6Gb ram/64Gb storage. Θα ηθελα να ρωτησω γνωμες για ποιο απτα δυο θα πηγαινατε. Ειμαι πολυ 50-50 και δεν μπορω να αποφασισω, και οι τιμες τους ειναι πολυ κοντα. Απο διαφορες σελιδες με συγκριτικα μου βγαζει το Xiaomi λιγο πιο δυνατο. Επειδη μενω UK και η εκδοσεις αυτες δεν ερχονται εδω θα το αγορασω ειτε απο κανα ebay, ειτε lightinthebox. Με ανησυχει ομως οτι αυτες οι σελιδες/μαγαζια καποιες φορες ειτε ζητανε κοστος τελωνειου ειτε τα προιοντα ειναι αμφιβολου ποιοτητας/προελευσης ειτε μπορει να παρουσαστει καποιο αλλο προβλημα. Δεν εχω γεγονοτα απο γνωστο, απλα η αισθηση μου ειναι αυτη. Θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας αν θα εχω προβλημα αν αγορασω απο εκει. Ευχαριστω εκ των προτερων!
  2. Καλησπερα σε ολους! Τελικα κατεληξα σε αυτην https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/178352-lg-24mt49vf-24. Καλη τιμη και καλη τηλεοραση υποθετω. alexx για τα δωματια εννοειται παρε να ζητησεις καλυτερη προσφορα ή ρωτα τι αλλο μπορουν να σου δωσουν σε καλυτερη τιμη. καλες δουλειες ευχομαι να εχεις! Και ξανα ευχαριστω για το χρονο σας!
  3. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια! Να ειστε καλα!
  4. Καλησπερα σε ολους, Ενδιαφερομαι για τηλεοραση για επαγγελματικο χωρο (ενοικιαζομενα δωματια) 32". Επειδη προκειται να αγοραστουν 7 κομματια, κριμα ειναι να πανε στραφι τα λεφτα. Οποτε θα ηθελα τις προτασεις σας. Τα χρηματα που ειχα υπολογισει αρχικα ηταν γυρω στα 140 το κομματι. Αλλα σε αυτες τις τιμες βρισκω κατι Arielli, F&U και αντιστοιχες μαρκες. Δεν εχω μεγαλες απαιτησεις για smart και υψηλη αναλυση εικονας, αλλα και ο ανθρωπος που πληωνει χρηματα για τη διαμονη, να μπορει να δει τηλεοραση χωρις προβληματα. Διαθέσιμο budget: εως 160 ευρω. Απόσταση και γωνία θέασης: 2 μετρα περιπου, κανενας περιορισμος στη γωνια θεασης. Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: απλη χρηση τηλεορασης, τα καναλια της digea προτίμηση σε μέγεθος : 24 εως 32" το μεγιστο Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: ενοικιαζομενα δωματια/θα ειναι καρφωμενες σε τοιχο. Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): καμια προτιμηση. Μοντέλα στα υπόψιν : https://www.e-shop.gr/tv-arielli-led32dn5t2-32-led-hd-ready-p-PER.158037 https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/180675-united-un3249s2-32 https://www.electronet.gr/eikona-ihos/tileoraseis/eos-32/tv-fu-fl32202s-32-hd Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): καμια προτιμηση Ευχαριστώ εκ των προτερων!
  5. TheioS-21

    προβλημα με Windows 10 upgrade

    Φιλε elfineon ευχαριστω για την αποκριση σου. Laptop, i3 dual [email protected], 12Gb Ram ειναι το συστημα. Μολις εκανα την μεθοδο που προτεινεις κι εβγαλε 100% success. Να υποθέσω οτι ολα ειναι οκ???
  6. TheioS-21

    προβλημα με Windows 10 upgrade

    Καλησπερα παιδες, Εδω και μια βδομαδα εκανα upgrade σε windows 10 απο windows 8.1 pro και απο τοτε καθε μερα κατα την διαρκεια που δουλευω στο laptop, καποια στιγμη τυχαια παγωνει το συμπαν. Δεν δουλεωει τιποτα, μονο hard reset. Κοιταξα youtube για λυσεις, που προτεινουν να αλλαξεις ρυθμισεις στα power options αλλα δεν δουλεψε ουτε αυτο. Αν έχετε καμια προταση-ιδεα, βοηθηστε παιδες,pleeeeease... Ευχαριστω εκ των προτέρων.
  7. TheioS-21

    Προβλημα με Outlook

    Καλησπερα, Ευχαριστω για την απαντηση, αν και δεν βοηθησε αυτο. Να πω λοιπον οτι το προβλημα διορθωθηκε, διαγραφοντας το παλιο email account και δημιουργωντας καινουριο με τα παλια στοιχεια. Ευχαριστω και παλι για το χρονο σας!
  8. TheioS-21

    Προβλημα με Outlook

    Καλησπέρα σε όλους. Εδω και 2-3 μέρες έχω ενα πρόβλημα με το Outlook. Κρασαρει μετα από λίγα δευτερόλεπτα αφου΄το ανοιξω. Εψαξα στο δίκτυο σχετικά αλλά δυο λύσεις που βρήκα δεν βοηθησαν. Καμία ιδέα κανείς? Είναι Outlook 2016 σε Win 8.1 64bit. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. Εξαιρετικος! Ευχαριστω παρα πολυ! Μαλλον για τραμπα θα παω!
  10. Αρα πιθανοτατα μη συμβατη καρτα...κριμα! Ευχαριστω πολυ παιδες για την βοηθεια και τον χρονο σας! Οταν λεμε απλα class 10, τι διαφορα εχει στο ονομα?
  11. Καληπσερα παιδες! Εχω το Moto 4G LTE (4.5 ιντσες οθονη-sd card slot) λογικα ειναι η πιο παλια εκδοση. - 5.1 lolipop. Μολις σημερα αγορασα μια καρτα: kingston micro sd hc class 10 me 45MB/s speed. Οταν την εβαλα το λαπτοπ δουλευει, ενω το κινητο δεν την αναγνωριζει. Εψαξα λιγακι και βρηκα οτι ειναι πιθανο το κινητο να μην αναγνωριζει καρτες μνημης με ταχυτητα πανω απο 30MB/s. Ισχύει αυτο ή μπορει να παιζει κατι αλλο? Αν ειναι δηλαδη να παρω καποια αλλη με χαμηλοτερη ταχυτητα? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  12. Στο auto ειναι οι ρυθμισεις. Αλλη ιδεα?!
  13. LOL! Θειος ναι οχι Στρατος ομως! χαχαχα!
  14. Καλησπερα παιδες! Θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης προβλημα. Οταν ανοιγω το λαπτοπ συνδεεται στο ασυρματο δικτυο ομως με περιορισμενη προσβαση, δηλαδη δεν εχει ιντερνετ. Οταν τρεξω το troublshooter του windows 8 βρισκει μονιμα το ιδιο προβλημα: "invalid ip configuration". Το troubleshooter φτιαχνει το προβλημα. Καθε φορα ομως που κανω εκκινηση η restart παλι το ιδιο συμβαινει. Εψαξα καμποσες σελιδες αλλα δεν βρηκα κατι που να δουλευει. Εχετε καμια ιδέα? Ευχαριστω!
  15. Καλησπερα σε ολους, Εχω προβλημα με το mail μου. Οταν ανοιγω το outlook πεταει παραθυρο και ζηταει κωδικο. Οταν τον βαζω δεν τον αναγνωριζει και συνεχιζει να εμφανιζεται το ιδιο παραθυρο. Windows 8 - MS Outlook 2010 Καμια ιδεα? Ευχαριστω!
  • Δημιουργία νέου...