Προς το περιεχόμενο

kostakiss

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.851
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kostakiss

  • Ημερομηνία γέννησης 30/04/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.672 προβολές προφίλ
  1. εγω που ειμαι και κοτ με πιανουν τα συγκεκριμενα της προσφορας?αξιζει να περιμενω εως 1/2 η δεν θα αλλαξει κατι δραματικο?
  2. elpedison ειδικο τιμολογιο + τα δωρα , μετα τον 1 μηνα μπορεις να φυγεις?
  3. καλημερα , με μικρες καταναλωσεις σε 2 ακινητα , παρατηρω μεγαλη αυξηση στους λογαριασμους(το 1 απο τα 2 μαλιστα ειναι και κοτ). ειμαι στο γ1 οικιακο και στα 2. καμια ιδεα ?γιατι στις τελευταιες 5 σελιδες που βλεπω δεν παρατηρω κατι σαφες
  4. εγω που εκανα αλλαγη το νοεμβριο και ειχα παρει το 50αρικο απο το κοντρολ, μπορω να παω στο μπενεφιτ που πατε ολοι αζημιως?
  5. Με 140 kw/μήνα(κοινωνικό τιμολόγιο + νυχτερινό ) , ήμουν home online και με πήγαν όπεν . Μπορώ να φύγω η δεν αξίζει το κόπο ?
  6. Άρα περιμένουμε το πρώτο λογαριασμό και ο θεός βοηθός . Έχω την εντύπωση πως και στις 2 αλλαγές προγράμματος που έκανα ήταν ληγμένο το gas benefit , αλλά δε βάζω και το χέρι στη φωτιά
  7. Καλημέρα και καλή εβδομάδα . Πήγα σήμερα όντας στη ΔΕΗ για να μπω στο control, και με ενημέρωσαν ότι τα 50€ είναι μόνο για νέους πελάτες , το οποίο επιβεβαιώνεται και στη σύμβαση που πήρα επιτόπου (δυστυχώς). Κανείς παρόμοια εμπειρία ?
  8. καλησπερα, ερωτηση γενικου περιεχομενου: αν υπαρχει τριφασικο ρευμα(παροχη) σε μια οικοδομη ,γιατι ειχαν προβλεφθει τα διαμερισματα να εχουν θερμοπομπους , που εν τελη δεν χρησιμοποιουνται. μπορει να γυρισει αυτο σε μονοφασικο?
  9. οι συναλλαγες με revo, εξακολουθουν να μην προσμετρωνται στο χτισιμο αφορολογητου?
  10. Χρειάζεται οπωσδήποτε αποδεικτικό αγοράς για την αίτηση ; Η το βλέπουν από το ιμει;
  11. kostakiss

    ομπρελα θαλασσης

    Καλησπέρα σας , θα ήθελα μια εξυπηρέτηση από κάποιον συμφορουμιτη . μπορει κάποιος να μου στείλει αποδεικτικό αγοράς της ομπρέλας σε προσωπικό μήνυμα ; κατα προτίμηση μαύρου χρώματος αν αναφέρεται στην απόδειξη-τιμολόγιο ευχαριστώ
  12. φιλε θα παρεις ενα lg, θα παρεις κ την επεκταση της lg απο το site της lg. και θα εισαι αρχοντας.
  13. αρα καλο ειναι να γινει και τωρα κατοπιν της δηλωσης η με τη παροδο καποιου συγκεκριμενου διαστηματος?
  14. Διορθώνω αυτό που ζητάμε : θελω με windows ενσωματωμένα έως 550€ μαζι με το ΦΠΑ
  • Δημιουργία νέου...