Προς το περιεχόμενο

karydis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    332
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με karydis

  • Ημερομηνία γέννησης 25/06/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.128 προβολές προφίλ

karydis's Achievements

  1. Η θεωρία σου στο οτι κατάλαβες για ποιο λόγο είμαστε τσακωμένοι ειναι αυτό που έγραψες? Η "εμμονη" μου είναι αυτή που σε εκανε να καταλάβεις το τι εχει συμβεί? Η λυση της μεταφορικής είναι η απάντηση σου στο ερώτημα μου? αν ναι σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στο νήμα ήταν καταλυτική!
  2. Μπορεις να αναπτύξεις την θεωρία σου αν θες.. το έχω ήδη προτείνει ακριβώς αυτό χωρίς αποτλεσμα δυστυχώς!
  3. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Η αλήθεια είναι οτι δεν φαινεται να υπάρχει τρόπος να μείνω για αυτές τις 15 ημέρες οπότε δεν γλιτώνω την 2πλη μετακόμιση αν παρόλα αυτά εχει κάποιος κάποια ιδέα (οχι για αποθηκες κλπ) ή κάποια νομική λύση για να παραμείνω με κάποιο τρόπο αυτες τις 15 ημέρες, είναι ευπρόσδεκτος! Επειδή ρώτησε ένας φίλος, το συμβολαιο ήταν τριετες. Εμένα μου κανει πιο μεγαλη εντύπωση που μπαίνουν κάποιοι σε θέματα και γράφουν οτιδήποτε άλλο πέρα απο το θέμα!
  4. Καλησπέρα στην ομάδα, ληγει το συμβόλαιο που εχω στο σπίτι που νοικιάζω στις 30 Ιουλίου και χρειάζομαι οποσδήποτε 15 ημέρες παράταση εως ότου ολοκληρωθει η Μετακόμιση δηλαδή 15/8 αλλα ο ιδιοκτήτης δεν αποδεχεται την παραμονή μου (προφανως με πληρωμή) καθώτι έχουμε "πλακωθεί", χωρίς χρεη. Υπάρχει κάτι που να με προστατεύει? για αυτές τις καταραμένες 15 ημέρες για να μην αφήσω τα πράγματα στον δρόμο?
  5. Τι προτείνεται για αγορά 100lt για οριζόντια τοποθέτηση;
  6. karydis

    Είδη Υγιεινης - Brands

    κανειςςςςςς?? 🙃
  7. Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαστε στα γκρεμίσματα του μπάνιου και ετοιμαζόμαστε για αγορές ειδων για 1 μπάνιο + 1 wc συνολικά θέλω 2 εντοιχισμένες λεκάνες + 2 νεροχύτες μεγαλους σχετικά και 1 μικρό. Επιπλέον, 3 βρύσες + μπαταρίες μπανιου! Γενικά όσο το έχω ψάξει και μου αρέσουν ένα καλό επίπεδο εχουν οι hansgrohe για μπαταρίες και ένα καλό μέσο όρο έχουν οι ideal και για δυνατές επιλογές οι villeroy για λεκάνες. Γενικά θα ήθελα συμβουλές αν γνωρίζετε για καλές λύσεις χωρις να είναι πανακριβα αλλα να είναι ενα καλο επίπεδο αισθητικής και ποιότητας!
  8. ότι ειναι συμφωνημένο και ότι λεει η συμβασή σου. όπως και στα κέρδη λόγω υψηλότερης απόδοσης σου δεν πρόκειται να απαιτήσεις χρήματα ετσι και στην χασούρα λόγω αποδοσης σου δεν μπορείς να την αναλάβεις εσυ. Αν η απόδοση σου δεν καλύπτει τον εργοδότη, τοτε θα πρεπει να προβεί σε διακοπή συνεργασίας και όχι οποιασδήποτε αλλης μορφής αλλαγής της συμφωνηθείσας αμοιβής μονομερώς. Για τους φιλους μας που λένε ότι αυτός που κάνει λάθος αυτός πληρωνει, καλυτερα να ξανασκεφτουν τι ειπαν και να αναλογιστούν οτι μιλάμε για υπαλληλους. Επίσης, αν θέλει να έχετε τέτοια συμφωνία - ρύτρα τότε δεν μπορεί να δεχέσαι να πληρωνεσαι με τον βασικό μισθό αλλα πολλαπλάσιο αυτου! Τέλος, μπορείς να παρεις την επιθεώρηση εργασίας για να σου λήσει όλες τις απορίες.
  9. σε ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω !
  10. είναι θέμα αποφασης και όχι κατα πόσο είναι απαραίτητη η ανακαίνηση.. Αλλα δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει στο κύριο ερώτημα!
  11. εχει λογική συμφωνώ αλλα απο την άλλη σε ένα στεγαστικό δάνειο δεν τους ενδιαφέρει πόσο αγοράζεις το σπίτι αλλά ποια τιμή κοστολογεί ο μηχανικός τους. ετσι και εδω αφου υπάρχει τεχνικός έλεγχος πριν τότε ανάλογα τις εργασίες που κοστολογεί ο ίδιος τόσο είναι και το ύψος του δανείου (ελπίζω ο συλλογισμός μου να είναι ευστοχος χαχαχα).
  12. λογικα το απλο καταναλωτικό ειναι πιο κοστοβόρο και θεωρω πιο δύσκολο.. ένα δάνειο σαν αυτό https://www.nbg.gr/el/idiwtes/daneia/stegastika-daneia/episkeuastika-daneia/estia-anakainisi καταλαβαίνω οτι είναι αυτό που χρειάζομαι. Έχω μπλεχτει ρε γμτ λίγο για την ιδανικότερη λυση..
  13. σε ευχαριστώ πολύ για την αμεση απάντηση ... το 80% ρε γαμωτο δεν μου άρεσε αλλα αφου αυτό ειναι το σωστό-νομιμο ΟΚ.
  14. καλημερα στην ομάδα, επειδη βλέπω αρκετά πολλοι συμφορουμητες έχουν εμπειρία πήρα το θάρς να ρωτήσω για το δικό μου case. Σε πρώτη κατοικία θέλω να κάνω ανακαίνηση περίπου στα 15-18k και θα ήθελα να πάρω δάνειο για αυτά (κουζίνα, μπάνια, ντουλάπες, γκρεμισμα τοιχου κλπ). το ερώτημα μου έχει 2 σκέλη 1) με εισόδ 12k/έτος και με εγγυητη την μάνα μου 65 ετών με περίπου 15k/έτος, πιστεύετε να έχω πρόβλημα? Εχω κλείσει ραντεβου με την εθνικη που εχω την μισθοδοσία μου αλλά θέλω να παω οσο πιο ετοιμος γίνεται. 2) επειδή ελαιοχρωματισμό και τοποθετηση πλακιδίων θα τα κάνουν συγγενείς μου, θα πρέπει να κόψουν οπωσδήποτε απόδειξη για το δάνειο (εννοώ χρειάζεται να κοπουν οπωσδήποτε παραστατικά) ή απλά έρχεται τεχνικός της τράπεζας και κάνει έλεγχο? Ευχαριστώ προκαταβολικά
  • Δημιουργία νέου...