Προς το περιεχόμενο

npapagri_xtra

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    319
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με npapagri_xtra

  • Ημερομηνία γέννησης 26/12/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

npapagri_xtra's Achievements

  1. Σημερα παρελαβα. Ευχαριστω τον ts. Δεν τα εχω δοκιμασει μιας κ μου ηρθαν ξεφορτιστα.
  2. Εχω αγορασει το poweramp. Ειναι player ομως αλλα εχει πολλες ρυθμισεις. Εχει κι equalizer. Ολα τα λεφτα.
  3. thanx ts. πηρα κι εγω για ενα φιλο. στο δικο μου πισι χλωμο να αξιζει.
  4. παιδια ευχαριστω. συνηθως πληρωνα ανα μηνα τα τελευταια 2+ χρονια αλλα ειπα να δοκιαμσω αλλα ρωσια φουλ πακετο. μαλον προλαβα τελευταια στιγμη. 26 κατι ευρω βγηκε. ευχαριστω και παλι. ps δευτερη αγωνιστικη 9/10 με ελληνικο ντερμπι.
  5. npapagri_xtra

    Smart Home

    προφανως θελεις να αναβεις την λεντοταινια απο το σονοφ απ οσο καταλαβα. οποτε παει μπριζα - σονοφ - τροφοδοτικο - λεντοταινια.
  6. npapagri_xtra

    Home Assistant Hassio RPi

    παιδια καλησπερα. για δευτερη φορα μετα απο update (2-3 διαφορετικα που εγιναν μαζι) δεν "μπουταρει" . περα απο φρεσκια εγκατασταση και restore ενα προηγουμενο backup υπαρχει αλλος τροπος να επεμβω στην sd καρτα ?
  7. npapagri_xtra

    Smart Home

    οπως λεει κι ο φιλος απο πανω εξαρταται τι θες να κανεις. εγω εχω βαλει ενα sonoff basic για να αναβω ενα προβολεα. επισης εχω βαλει και μια καμερα με ρυθμιση οταν βλεπει κινηση να μου στελνει μειλ. σκεφτομαι να βαλω κι ενα ασυρματο συναγερμο ή κατι σαν συναγερμο οπως sonoff rf με αισθητηρες κινησης και επαφες πορτας.
  8. npapagri_xtra

    Home Assistant Hassio RPi

    Αν και εχω παρει αρκετο καιρο το raspberry με hassio, με αργο ρυθμο προσθετω οτι μπλιμπλικια εχω αγορασει. εχω συναντησει μερικα προβληματακια και ελπιζω καποιος να εχει σεταρει αντιστοιχα πραγματακια. Εχω αυτο το θερμομετρο. δυστυχως εχω το εχω καταφερει να μου δωσει ενδειξεις. στο configuration εχω γραψει αυτα με πολλα πειραματα επισης εχω βαλει να βλεπω τις καμερες. καταφερνω μονο την μια. αν βαλω δευτερη ακυρωνει και την πρωτη. ειναι ολες sricam αυτο ειναι το config δοκιμασα οτι τροπο διαβασα και μη. επομενα βηματα μου να τασμοταρω κατι sonoff rf bridge και th16 λογω αισθητηρα θερμοκρασιας και υγρασιας. εχετε καποιο αλλο site που διαβαζετε ?
  9. Χρονια πολλα και πανω απ ολα Υγεια σε ολους παιδια και καλη χρονια να εχουμε.
  10. δεν θα σου δωσω ξεκαθαριση απαντηση γιατι δεν ξερω κατι συγκεκριμενο να προτεινω. αλλα οταν λες για nova, cosmote απ οσο ξερω υπαρχουν περα απο τον δορυφορο δυο τροποι μεσω ιντερνετ. σε android και σε σε windows περιβαλλον. οποτε θες μια συσκευη με android ή με windows. σιγουρα ενα tvbox με android δεν θα πρεπει να ειναι rootαρισμενο (σε κοσμοτε που εχω) . εγω την cosmote tv την βλεπω στο κινητο (android) και στο λαπτοπ με win10 (και με καλωδιο hdmi στην 50αρα tv). o dreambox απ οσο ξερω linux. για mag εχω ακουσει αλλα δεν ξερω πολλα. δεν ξερω αν εχεις ηδη κωδικους για νοβα/κοσμοτε. μπορεις να δοκιμασεις σε ενα λαπτοπ να δεις. να ξερεις ομως τουλαχιστον στο κοσμοτε αν δοκιμασεις τους κωδικους σε μια οποιαδηποτε συσκευη θα πρεπει να περασει ενας μηνας για να την βαλεις σε μια αλλη. επισης για τα iptv καναλια τα βλεπεις μεσω browser (firefox, edge, chrome) ?
  11. πιάνουν τα χέρια μου. βρήκα τζάμι με 30 ευρώ μεταχειρα εννοείται. αφού κατάφερα κι έβγαλα ( με κόπο ) την ταπετσαρία εξαιτίας του χερουλιου τώρα δυσκολεύομαι να βάλω το τζάμι. κάποια πατέντα θέλει και ψάχνω στο youtube να το βρω.
  12. οχι. σε οικοπεδο απεναντι απο το σπιτι μου.
  13. θα πειτε ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος . απλα γραφω γιατι α) δεν ειναι ασφαλισμενο. εχω αποσυρει πινακιδες. να το δηλωσω στην αστυνομια ? εβρεχε σημερα. επηρεαζει τα αποτυπωματα ? θα ερθουν αμα καλεσω ? β) βρηκα αυτη τη λαμα διπλα. ειναι κατι ασχετο ? ειναι διαρηκτικο εργαλειο ? να το παω αστυνομια ? γ) ποσο περιπου παει ενα τζαμι πλαινης πορτας ? μια ενδεικτικη τιμη.
  14. npapagri_xtra

    Ψάχνω για...

    καλη χρονια και χρονια πολλα. εχω το stanmore και το ειχα παρει 250+ αλλα οχι για την εμφανιση του. ειχα κατα τυχη ακουσει το μικροτερο μοντελο που ειναι με μπαταρια και μου ειχε μεινει στο μυαλο. το πηρα μετα απο ενα χρονο (μιας και δεν περισεβαν) αλλα δεν μετανιωνω ουτε ενα ευρω που εδωσα. κυριως το δουλευω με το κινητο μου. ειδικα με το poweramp στο κινητο ευχαριστιεμαι απιστευτα το ηχειο.
  15. παιδια δεν ειναι καλο. μπουκωνει. το λεει και στην περιγραφη του public " μπορείς να ακούς μπουσική " 😁😁😁
  • Δημιουργία νέου...