Προς το περιεχόμενο

powersky

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    82
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με powersky

  • Ημερομηνία γέννησης 25/06/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

powersky's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, η συναλλαγή προχώρησε με χρεωστική VISA της Πειραιώς.
  2. Απόλυτα λογικό. Το θέμα είναι ότι έχει παρατηρηθεί κάποια player να παίζουν το μαρκαρισμένο ως divx παραγόμενο αρχείο και κάποια άλλα το μαρκαρισμένο ως xvid (εννοώ ως προς την εμφάνιση των υποτίτλων). Τα περισσότερα βέβαια παίζουν τα αρχεία ανεξαρτήτου μαρκαρίσματος. Από τη στιγμή που οι υπότιτλοι εμφανίζονται στο player που έχει ο καθένας η αλλαγή του πεδίου αυτού είναι μόνο για πειραματισμό.
  3. Όπως αναφέρει και ο dimitk πιο πάνω, θα πρέπει να αλλάξεις δύο πράγματα στην καρτέλα configuration του προγράμματος. a) Στο Vertical Position άλλαξέ την τιμή σε 400. Στο Mark Generated Divx as κάνε τις εξής δοκιμές: Φτιάξε την ίδια ταινία σε Divx και την ίδια πάλι σε Xvid. Δοκίμασε και τα δύο παραγόμενα "ταινία.divx" στο δικό σου player. Λογικά ένα από τα δύο θα δουλεύει. Αφού μετά τις δοκιμές καταλάβεις με ποια από τις δύο παραπάνω επιλογές φαίνονται οι υπότιτλοι, θα ξέρεις ποια επιλογή να χρησιμοποιείς κάθε φορά.
  4. Το τελικό αρχείο δεν αλλάζει σε σχέση με το αρχικό, γιατί ουσιαστικά δε γίνεται επανακωδικοποίηση για να βγει το αποτέλεσμα που βλέπεις. Η μόνη διαφορά είναι η ενσωμάτωση των υποτίτλων και η αλλαγή της κατάληξης. Αν δε σε βολεύει η κατάληξη *.divx κάνε το μετονομασία σε *.avi - Πάντως εγώ αυτό που κάνω κάθε φορά που φτιάχνω μια ταινία είναι μόλις τη δώ να σβήνω το παραγόμενο αρχείο και να κρατώ στο αρχείο μου το αρχικό. Η πραγματική ευκολία (και ουσία) που προσφέρει το πρόγραμμα είναι η ενσωμάτωση των υποτίτλων σε αρχεία βίντεο για προβολή σε Standalone Divx Players. Για να δούμε κάτι στο pc νομίζω ότι δε χρειάζεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Anyway αν θέλεις να κάνεις κάποιο test στο pc σου για να δεις το αποτέλεσμα, προτείνω να εγκαταστήσεις το DivxPlayer που μπορείς να βρεις εδώ: http://www.divx.com/divx/windows/ . Έτσι θα βλέπεις τους υπότιτλους και στο pc σου.
  5. Εύχομαι γρήγορα να τα εκατοστήσεις Asxetius. Για το καλό μας φυσικά!!!!! Μετά προτείνω να βάλεις σαν στόχο τα 1.000
  6. Προσπάθησε ξανά αφού μετονομάσεις τα αρχεία χωρίς κενά, δηλαδή με την εξής μορφή: abc.def.avi abc.def.srt Νομίζω πως έτσι θα δουλέψει. Στα παραπάνω που λες δεν εξηγείς τι αποτέλεσμα έχεις. Δημιουργείται αρχείο ή όχι; (Αυτό που δημιουργείται πρέπει να είναι της μορφής: onomatainias.divx) Εννοείται πως το αποτέλεσμα θα το δεις σε standalone divx player και όχι στο pc σου.
  7. Καλωσόρισες dimitk στο forum!!! Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι insomniacs θα βρουν το προγραμματάκι σου λειτουργικότατο.
  • Δημιουργία νέου...