Προς το περιεχόμενο

georgep800

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    971
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με georgep800

  • Ημερομηνία γέννησης 8 Μαρτίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.009 προβολές προφίλ

georgep800's Achievements

  1. georgep800

    Team Group DDR3 SDRAM 8GB PC3-12800

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/03/2024 09:50 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα, Πωλείτε μνήμη Team Group DDR3 SDRAM 8 GB DIMM 240-pin Non-ECC1600MHz(PC3-12800), CL11, 1.5V Είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένη, πλήρως λειτουργική, σε άριστη κατάσταση. Μπορεί να γίνει είτε συνάντηση χέρι-χέρι στο Ηράκλειο Κρήτης, είτε με αποστολή.

    25 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/03/2024 09:49 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείτε η εικονιζόμενη "Υδρόγειος Σφαίρα'' για ποτά, αναψυκτικά, μπύρες, χυμούς. Περιλαμβάνει ένα χωνί για να διευκολύνει το γέμισμα. Είναι καινούριο/αχρησιμοποίητο στην αρχική του συσκευασία!

    18 €

  3. Καλησπέρα, Προσπαθώ να κάνω redirect μέσω του .htaccess με masking χωρίς όμως αποτέλεσμα. Είτε κάνει redirect μόνο με www(και όχι σκέτο), ακόμα όμως και τότε κάνει χωρίς όμως masking. Μπορεί μήπως κάποιος να δώσει καμιά ιδέα; Με απλά λόγια, θέλω όταν κάποιος ανοίγει τα https://www.τοsiteμου.gr και το https://τοsiteμου.gr να τον πηγαίνει στο https://siteμου.gr με masking. Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα, Έχω την εξής απορία στο excel. Έχω δύο κελιά και αναρωτιέμαι αν μπορώ να δημιουργήσω το τρίτο, το οποίο περιέχει text πληροφορία και βάζει σε συγκεκριμένα σημεία πληροφορία απο δύο άλλο κελιά. Πχ: |Γιώργο|100|Καλωσόρισες Γιώργο. Το σκορ σου είναι 100! Δηλαδή το τρίτο κελί(πχ Α3) δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το Α1 και Α2 σε συνδυασμό με κάποια στανταρ text πληροφορία, δηλαδή: Α3 = Καλωσόρισες Α1. Το σκορ σου είναι Α2! Μπορεί να αναπαρασταθεί αυτό στο excel; Eυχαριστώ!
  5. georgep800

    Κατάργηση Windows 10 update

    Οπότε μάλλον κάτι δεν έτρεξε σωστά, έτσι; Εκτέλεσα το αρχείο που κατέβασα απο το link
  6. georgep800

    Κατάργηση Windows 10 update

    Αυτό εμφανίζει αφότου τρέξω το red για το disable: To θέμα είναι ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτόματα συνέχιση ενημερώσεων....
  7. georgep800

    Κατάργηση Windows 10 update

    Η έκδοση που έχω είναι η 22Η2. Γενικά δεν είναι το θέμα μου στα Windows updates αυτά καθαυτά, αλλά σε εξειδικευμένες εφαρμογές που έχω περάσει και σε κάθε update των Windows χαλάνε αρκετά πράγματα σε αυτές. Συμφωνώ ότι δεν είναι ότι καλύτερο να απενεργοποιηθεί, όμως χρησιμοποιώ το μηχάνημα μόνο για την χρήση των εφαρμογών αυτών. Έχω δοκιμάσει και τις τρεις μεθόδους, όμως δεν το απενεργοποιούν πλήρως/μόνιμα...
  8. georgep800

    Κατάργηση Windows 10 update

    Καλησπέρα, Ψάχνω κάποιο τρόπο ώστε να καταργήσω/απενεργοποιήσω(ΜΟΝΙΜΑ) το windows update στα Windows 10. Έχω εφαρμόσει αρκετά tutorials όπου τρέχεις εντολές κτλ όμως το μόνο που κάνουν είναι να μην σου στέλνουν ειδοποιήσεις ή να το απενεργοποιούν για μερικές βδομάδες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταργήσω τελείως; Ευχαριστώ!
  9. Σου ζητάνε να τους δείξεις την βεβαίωση ή την ανεβάζεις κάπου; Πρέπει να την έχουμε έτοιμη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία;
  10. Καλησπέρα, Παρατηρώ το εξής περίεργο πρόβλημα. Όταν είμαι συνδεδεμένος στο WiFi, πολλές σελίδες αλλά και εφαρμογές(πχ εφαρμογή Zoom) ΔΕΝ έχουν πρόσβαση στο internet, ενώ όταν το γυρίσω σε δεδομένα, συνδέεται κανονικά! Εκεί που νόμιζα ότι φταίει το smartphone, παρατήρησα ότι το ίδιο κάνει και στα άλλα smartphone της οικογένειας, ενώ αυτό ΔΕΝ συμβαίνει απο το laptop/pc(Windows)!!! Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ!
  11. Καλησπέρα σας, Μόλις παράγγειλα έναν εκτυπωτή HP και στην περιγραφή αναφέρει ότι είναι συμβατός με το HP instant ink. Με μια αναζήτηση που έκανα γίνεται αναφορά για 6 μήνες δωρεάν, όμως κατά την διαδικασία εγγραφής δεν το αναφέρει πουθενά. Γνωρίζεις κάνεις πως γίνεται η διαδικασία; Θα μου δώσει τους 6 μήνες αφουτου ολοκληρώσω την εγγραφή; Ευχαριστώ!
  12. Καλησπέρα σας, Έχω κάποια αρχεία(doc και .docx) για τα οποία μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα σφάλματος όταν προσπαθώ να τα ανοίξω: Το word δεν ειναι δυνατο να ανοιξει το εγγραφο ο χρηστης δεν εχει δικαιωματα προσβασης Με δεξί κλικ πάνω στο αρχείο, στην καρτέλα "Ιδιότητες->Ασφάλεια->Ονόματα ομάδων ή χρηστών" εμφανίζει κανονικά τον admin χρήστη με τον οποίο είμαι συνδεδεμένος στα Windows. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ!
  13. Καλησπέρα, Απο Λιθουανία θα περάσει λέτε τελωνείο; Ευχαριστώ!
  14. Καλησπέρα, Έχω ένα wordpress site και θέλω να του περιορίσω την πρόσβαση. Να μπορεί δηλαδή να μπει κάποιος μόνο με username και password. Ή έστω μόνο με password. Δεν αναφέρομαι να έχει πρόσβαση στο διαχειριστικό, απλά να μπορεί να προσπελαστεί το www. to-site-mou. gr και το www. to-site-mou. gr/page1 , www. to-site-mou. gr/page2 κτλ μόνο με κωδικό. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να το κάνω; Ευχαριστώ!
  15. Τόσες ημέρες μετά και δυστυχώς καμιά αλλαγή. Τους έχω καλέσει 4-5 φορές, καταγράφουν αναλυτικά το αίτημα μου, ότι δηλαδή ΔΕΝ έχω λάβει τις παροχές στο ένα απο τα δύο καρτοκινητά και μένουμε στο ότι το προωθούν στο αρμόδιο τμήμα και θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Υπάρχει μήπως κάποιο τμήμα να παραπονεθώ; Να τους πω ότι θα φύγω αφού δεν τηρούν το συμβόλαιο; Καμιά ιδέα; Λογικά σε αυτό το πινακάκι αναφέρεσαι: Αυτό σημαίνει ότι αν φύγω τον πρώτο μήνα θα πρέπει να καταβάλω €45.52?
  • Δημιουργία νέου...