Προς το περιεχόμενο

default

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    835
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με default

  • Ημερομηνία γέννησης 23/11/1972

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

default's Achievements

  1. Σε ευχαριστω πραγματικα για την προταση αλλα ηδη τα 120 ειναι υπερβαση γιατι αγορασαμε επιπλα για τον μικρο πρεπει να αγορασω media player για τη μια τηλεοραση και το μπατζετ ειναι σφικτο. Αν το αφησω για μετα θα προκυψουν αλλα εξοδα οποτε το οριο πρεπει να τηρηθει.
  2. Καλημερα σε ολους. Ενδιαφερομαι να αντικαταστησω την παλια 22αρα οθονη στο σπιτι μου με μια 27αρα γιατι πλεον μου φαινεται μικρη. Γραφικα εχω απο επεξεργαστη (ryzen 4600g) και οι αναγκες μου ειναι περισσοτερο για δουλειες γραφειου (word, excel etc) κανενα βιντεακι youtube και καποιο basic gaming. Το μπατζετ ειναι μικρο (100 - max 120 ευρω) και μεχρι τωρα με τραβηξαν τη προσοχη αυτες οι 2: https://www.skroutz.gr/s/31190314/Xiaomi-Mi-Desktop-IPS-Monitor-27-FHD-1920x1080-me-CHrono-Apokrisis-6ms-GTG.html https://www.skroutz.gr/s/48746923/Xiaomi-A27i-IPS-Monitor-27-FHD-1920x1080-me-CHrono-Apokrisis-6ms-GTG.html Κυριως με ενδιαφερει η αξιοπιστια και να ειναι ξεκουραστη στο ματι με λογικη αποδοση χρωματων για αυτα τα λεφτα φυσικα. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις σκεψεις - προτασεις σας.
  3. Λοιπον, ετρεξα το προγραμμα που μου υποδειξατε DDU και μετα το restart ολα δειχνουν μια χαρα. Δε ξερω πως να σας ευχαριστησω (περα απο το να το γραψω φυσικα!) Ευχαριστω σε ολους που ασχοληθηκαν με το προβλημα μου.
  4. Bluetooth και μηχανικο είναι οποτε δε το λες απλό. Πιστεύω ότι αν είχε back-lit τότε μάλλον θα άξιζε για τα λεφτά του.
  5. Έχω στείλει mail στην acer όπου ρωτάω αν αναβαθμιζεται η μνήμη και περιμενω απάντηση. Δυστυχώς η φίλη μου θέλει από γνωστή αλυσίδα οπότε η προτάσεις του Ζάχαρη δε τους ταιριάζουν. Ο Γερμανός δίνει 2 επιπλέον χρόνια εγγύησης που το κάνει πιο ελκυστικό.
  6. Καταρχας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για το χρονο και τη βοηθεια σας. Θα εγκαταστησω το προγραμμα που ειπατε (DDU) αν και με αγχωσαν λιγο οι οδηγιες του. Στη σελιδα της AMD δε δινει για επιλογη να κατεβασω μονο driver αλλα το προγραμμα τους AMD Software: Adrenalin Edition που ειναι ολο το πακετο και απο οσα διαβασα ειναι λιγο προβληματικο. Που μπορω να βρω μονο τον driver? Για να ανακεφαλαιωσω, τρεχω το προγραμμα (DDU) σε safe mode με κλειστο το δικτυο, κανω επανεκκινηση, αφαιρεση της καρτας γραφικων? Θα πρεπει να αφαιρεσω και τον graphics driver της AMD η να τον αφησω? Τελος, μηπως ο ανταπτορας (hdmi to vgi) δημιουργει το προβλημα γιατι τα windows βλεπουν την εξοδο ως δευτερη οθονη? Ευχαριστω και παλι προκαταβολικα για τη βοηθεια σας.
  7. Καλημερα σε ολους, ο λαπτοπ https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/laptops/laptops-15-169-inches/acer-aspire-3-a315-15.6-fhd-ips/intel-core-i5-1135g7/8gb/512gb-ssd/windows-11-home-laptop/?productId=20429560&fname=&fvalue= για μεταπτυχιακο φοιτητη για εργασιες office στα συγκεκριμενα λεφτα ειναι οκ? Η αξιοπιστια και η φορητοτητα (δε βρηκα κατι σε αυτα τα λεφτα, κατω απο 500) με 14αρα οθονη) ειναι σημαντικα και πρεπει να γινει η αγορα απο γνωστα μαγαζια, (ο γερμανος δινει και 4ετη εγυηση).
  8. Η οθόνη είναι παλιά (10+ χρονια) 22αρα οπότε μέχρι 1080 πάει. Με το πρόγραμμα αυτό να ξηλωσω τους drivers της nvidia και της amd? Επίσης είναι ασφαλές πρόγραμμα γιατί στις οδηγίες του λέει να κάνω backup και να δημιουργήσω restore point.
  9. Καλημερα σε ολους, Στο συστημα μου εχω μητρικη Gigabyte B450M DS3H, επεξεργαστη AMD Ryzen 3 1200 (δεν εχει ενσωματωμενα γραφικα) και καρτα γραφικων nvidia 9800 gt. Επειδη ηθελα να μειωσω την καταναλωση ρευματος και το θορυβο αγορασα τον AMD 4600g. Αλλαξα τον επεξεργαστη και στη πρωτη επανεκκινηση εκανε κατι περιεργα και ξαναεκανα login με τα στοιχεια του λογαριασμου μου στη microsoft και μετα μπηκα στο περιβαλλον των windows 10. Στη συνεχεια εκανα shut down το pc, αφαιρεσα την καρτα γραφικων μου και συνεδεσα την οθονη με ανταπτορακι (hdmi σε vgi γιατι η οθονη μου εχει εισοδο μονο vgi) με την εξοδο της μητρικης. Τα γραφικα χρησιμοποιουσαν τον generic driver windows οποτε κατεβασα απο τη σελιδα της AMD τους drivers adrenaline (πακετο drivers γραφικων και επεξεργαστη) minimal install και οταν ολοκληρωθηκε η εγκατασταση η επιφανεια της οθονης εμφανιζοταν κενη (ενω μπορουσα να δω την κατω μπαρα των windows). Εμοιαζε σα να εβλεπα την οθονη του υπολογιστη μου ως δευτερη οθονη. Εκανα επανεκκινηση και αφου περνουσε την οθονη του bios μετα η οθονη φαινοταν κενη και δε μπορουσα να δω το login screen των windows. Εκανα αρκετες επανεκκινησεις και αφου δεν εβγαλα ακρη ξανασυνδεσα την καρτα γραφικων και συνεχιζω να δουλευω τον υπολογιστη με τη nvidia καρτα και οχι με γραφικα απο τον επεξεργαστη. Η ερωτηση μου ειναι τι κανω λαθος και πως μπορω να το διορθωσω? Ευχαριστω πρωκαταβολικα για τις προτασεις και τη βοηθεια σας.
  10. Οι Λενοβο μια χαρα ειναι για τα λεφτα τους και τη προσβασιμοτητα που σου δινουν. Σε ΗΡ πριν ενα χρονο που ειχα ρωτησει μου ειπαν οτι αν ανοιξεις το καπακι χανεις αυτοματα την εγγυηση. Το να προσθεσεις μνημη και να αλλαξεις δισκο δεν ειναι τιποτα.
  11. Τα nest mini ειναι πανφθηνα σε σχεση με τι σου δινουν, ριχνεις 3-4 στο σπιτι σου και εχεις multiroom ηχο. Στο αυτοκινητο και ενα απλο στερεο να εχεις καρφωνεις ενα καλωδιο 3,5μμ απο κινητο στο στερεο σου (σχεδον ολα εχουν υποδοχη) και εχεις μουσικη για οτι road trip και να εχεις.
  12. https://techmaniacs.gr/h-google-teleionei-to-youtube-vanced/ Οσο και να μου την σπανε οι διαφημησεις του θα το θεωρουσα απιθανο κατι τετοιο να λειτουργουσε για καιρο. Επιπλεον με οσα ειπαν καποιοι απο τους προλαλησαντες, το spotify χρησιμοποιει καποια συμπιεση στη μουσικη του (μπορεις αν θελεις να αλλαξεις ως χρηστης την ποιοτητα) που ακομα και για καποιο χρονο που δεν εχω σημα οταν παω για τρεξιμο η μουσικη συνεχιζει κανονικα να παιζει. Θα θεωρουσα μια τιμη στα 5 ευρω πιο προσιτη αλλα παρολαυτα απο τοτε που αγορασα το premium ευχαριστιεμαι να ακουω μουσικη ειτε στο συτοκινητο, ειτε στο τρεξιμο ειτε στη θαλασσα (οι περισσοτεροι σταθμοι παιζουν μπουζουκερι).
  13. Το συγκεκριμενο (σιθων) δεν ειναι για ολους. Παραδειγμα, το χρησιμοποιω 4 χρονια περιπου γιατι ο αυχενας μου εχει στραβωμενους καπως σπονδυλους (επειδη χρησιμοποιουσα οτι να ειναι μαξιλαρια στο παρελθον και καποιες φορες τα "επαζα" κιολας για να βλεπω καλα τηλεοραση) και εχουν σταματησει οι πονοι μου και τα πιασηματα. Η γυναικα μου παλι το βρισκει σκληρο και χρησιμοποιει ενα memory foam (που δε θυμαμαι τωρα απο που το αγορασαμε) και ειναι ικανοποιημενη. Αν σας βολευουν τα σκληρα μαξιλαρια που κρατουν το κεφαλι σε σταθερη γωνια ειναι καλη επιλογη, αν παλι δε γουσταρετε τα σκληρα μαξιλαρια προσπεραστε το γιατι δε προκειτε να το χρησιμοποιησετε.
  14. default

    Office 2021 Αγορά

    Το θεμα ειναι το κατα ποσο οι αδειες ειναι για 1 μονο εγκατασταση γιατι δεν αναφερει τιποτε. Νομιζω οτι πρεπει να ειναι RETAIL η αδεια γιατι διαφορετικα σε περιπτωση format πρεπει να ξαναγορασουμε κλειδι.
  15. default

    -20% σε όλα cosmossport.gr

    Εχει παραλαβη απο καταστημα ως επιλογη. Απλα πρεπει να πληρωσεις 2 ζευγαρια υποθετω για να εισαι ψιλοσιγουρος.
  • Δημιουργία νέου...