Προς το περιεχόμενο

De@th L0rd

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.117
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    14

Σχετικά με De@th L0rd

  • Ημερομηνία γέννησης 1 Αυγούστου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Nation of the Autistic

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Northern Kingdom
  • Ενδιαφέροντα
    Rumble, Truth Media
  • Απασχόληση
    Αυθεντία στην Τρολιά

Πρόσφατες Επισκέψεις

34.529 προβολές προφίλ

De@th L0rd's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • 1 χρόνο Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

14,4k

Φήμη

  1. Τώρα μένω ήσυχος. Ευτυχώς πλέον όταν είμαι Ελλάδα κινούμαι με αυτοκίνητο. ΜΟΝΟ.
  2. Κρίμα κ νόμιζα ότι κάτω ήταν πιο κυριλέ τα πράγματα. Έκανα φανταριλίκι εκεί κ μου φαινόταν κάποιος πιο βατή η κατάσταση από Ελλάδα...
  3. To βρίσκω πολύ καλό μέτρο. Οι υπόλοιποι θα μπορούμε να τρολλάρουμε ελεύθερα στο insomia σε κλειστά γκρούπ.
  4. Επίσης ένα πράγμα που πολλοί αγνοούν στους φθηνιάρικους, είναι η γρίλια ανακύκλωσης και το κλαπέτο (το δεύτερο αν θυμηθεί ο κινεζόγυφτος το βάζει). Υπάρχει μια γρίλια από πάνω στο σημείο που προεξέχει, που αν βάλουμε το χέρι μας, συνήθως φυσάει αέρα φούλ. Αυτό στην ουσία κρατάει μόνο τα χοντρά από τη λαδίλα, ούτε μυρωδιές κρατάει ούτε τίποτε άλλο τα ξαναπετάει μες το χώρο με την υγρασία και τα πάντα όλα, δε πα να έχει φίλτρα άνθρακα από υποβρύχιο. Αν υπάρχει κλαπέτο που βρίσκεται εσωτερικά στο απορροφητήρα, το κλείνουμε ώστε να μη βγάινει από την από πάνω γρύλια αυτή αέρας. Εαν δεν υπάρχει το κλείνουμε με duct tape, για να αρχίσει να πετάει τη ροή στο σωλήνα. Κατά προτίμηση ακόμη και να κλείσουμε το κλαπέτο, καλό θα ήταν πάλι να βάλουμε duct tape στη γρύλια γιατί οι φθηνιάρικοι πάντα χάνουν. Δε ξέρω ποιος σχεδίασε αυτή την αηδία, πάντως εάν έχει πεθάνει πείτε μου που τον έθαψαν να πάω να χέσω στον τάφο του. Του αξίζει.
  5. Δε θα δώσουμε και αναφορά γιατί πιστεύουμε οτιδήποτε πιστεύουμε, εσείς ξεφτιλίζετε και διαβάλλετε εμάς που είμαστε των σπηλαίων (κατά τη γνώμη σας) όχι εσύ προσωπικά, άλλα τα υπόλοιπα μηνύματα που είναι μέσα στην ειρωνία. Προσωπικά κλωνοποίηση κάρτας δεν έχω δεί, άλλα έχω γνωστό που του έγινε συναλλαγή με ανέπαφη εν αγνοία του το καλοκαίρι ενώ ήταν σε παραλία (Ελλάδα), Αυτός ουδέποτε ψώνισε κάτι κτλ, έκανε αμφισβήτηση συναλλαγής κ απενεργοποίησε και τις ανέπαφες μετά από αυτό. Εφόσον υπάρχει καπνός λογικά υπάρχει κάπου και φωτιά, βλέπω και στη δουλειά μου πάνω να χρησιμοποιούν άτομα που έχουν σχέση με security και μηχανικούς υπολογιστών με πορτοφολάκια RF proof, δεν νομίζω να είναι όλοι αυτοί ηλίθιοι. Εξωτερικό είμαι, χρησιμοποιώ ανέπαφες καθημερινά επειδή βολεύει απίστευτα και χρησιμοποιώ τέτοιο πορτοφόλι. Γνωρίζω πως λειτουργούν οι ανέπαφες, άλλα θέλω να πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με black hat hacking και είναι μέσα στις απάτες κτλ, γνωρίζουν περισσότερο από τους εφησυχαστές κι από εμένα. Και ξαναλέω για άλλη μια φορά και τα ATM τα θεωρούσαν επιτομή της ασφάλειας μέχρι που βγήκαν τα skimmers και οι κάμερες. Σε άλλες εφαρμογές όπως αυτοκίνητα, θεωρούσαν το keyless entry ότι είναι και γαμώ τις ασφάλειες, και πλέον τα κλέβουν για πλάκα, και αρχίσαν όλοι να κάνουν πατέντες σε πανάκριβα αυτοκίνητα με fuel cut-off switch κτλ. Δε προσπαθώ να πείσω κανέναν, απλά το υφάκι με τη φούλ ειρωνία , εμείς είμαστε έξυπνοι τα ξέρουμε όλα, οι άλλοι είναι ηλίθιοι, κουράζει κάπως.
  6. Το είπα παραπάνω κ θα το ξαναπώ. Τι ζόρι τραβάτε εσείς που πιστεύετε ότι είναι 100% ασφαλές με τους υπόλοιπους που λέμε ότι δε θέλουμε ούτε 5 ευρώ να γίνει συναλλαγή εν αγνοία μας; Αυτό προσπαθώ να καταλάβω εγώ.
  7. De@th L0rd

    Μπαταρια αυτοκινητου

    Όταν έχετε αμφιβολίες για την μπαταρία σας πηγαίνετε σε έναν ηλεκτρολόγο να σας μετρήσει μπαταρία και γεννήτρια. Αν σας τοποθετήσει καινούρια, βγάλτε την από το αυτοκίνητο όταν δε θα το κινήσετε και φορτίστε την μόνοι σας με ένα φορτιστή του εμπορίου. Γενικότερα οι μπαταρίες που έχουν σε στόκ έχουν ήδη υγρά μέσα και η φθορά τους αρχίζει από την εργοστασιακή φόρτιση κ μετά. Δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο να πεθαίνουν καλές μπαταρίες σε 2-3 χρόνια κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο για το γενικότερο κλίμα της Ελλάδας. Ούτε -40 έχουμε ούτε +50 σε θερμοκρασίες. Αυτό γίνεται γιατί είτε οι ηλεκτρολόγοι βάζουν μια ήδη πεσμένη μπαταρία με κάτω από 12 βόλτ κατευθείαν στο αμάξι ή στη γρήγορη φόρτιση για κανα μισάωρο ίσα να σηκώσουν τα Volt( επιφανειακή φόρτιση), επομένως δε φορτίζει όπως πρέπει, και στην ουσία η μπαταρία δεν έχει φορτίσει ποτέ πλήρως στη διάρκεια ζωής της. Η γεννήτρια ή εναλλάκτης δεν επαρκεί για να φορτίσει μια εξαρχής αποφορτισμένη μπαταρία, στην ουσία υπάρχει για τη διατηρεί σε φορτισμένη κατάσταση (κι όχι για να τη "γεμίζει"). Το αποτέλεσμα είναι να έχεις μια μπαταρία που μόνιμα είναι στο 70% του φορτίου της καθημερινά, παθαίνει θειικωση (που ήδη έχει αρχίσει από την αδράνεια στο ράφι) κ στο πρώτο κρύο την παίρνεις στο χέρι μετά από 2 χρόνια. Μόνο η πρώτη μπαταρία στο αυτοκίνητο μου στην Ελλάδα κράτησε 5 χρόνια στην Ελλάδα. Η επόμενη 3 χρόνια επειδή το αυτοκίνητο δεν κινούνταν αρκετά, Μετά που το έψαξα, η τωρινή έκλεισε 9 έτη κι επειδή πλέον δεν είμαι εκεί να ασχολούμαι με αυτά αλλάχθηκε προληπτικά. (Εκκινούσε κανονικά ακόμη κ σε πολύ κρύο να σημειώσω) Αγορά καλής μπαταρίας, από κατάστημα που πουλάει μόνο μπαταρίες κ έχει κίνηση Καλή αρχική φόρτιση, (24 ώρες ιδανικά σε smart charger του εμπορίου, και μια νύχτα είναι αρκετή πολλές φορές) Όταν δε θα χρησιμοποιήσουμε το αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα (2 βδομάδες κ βάλε) , αποσύνδεση από του αρνητικού πόλου και ιδανικά κοτσάρισμα στη φόρτιση Για τους μερακλήδες η αγορά μιας κλασικής μπαταρίας με υγρά που δέχονται συμπλήρωση, ακόμη και της φθηνότερης που θα βρούν, κρατάει ΑΝΕΤΑ 10 ετία. Όσοι το φυσάτε συνεχίστε ως έχει. 50 ευρώ έχουν έτσι κι αλλιώς οι φθηνές στο εμπόριο. Τι είναι 50 ή ακόμη και 100 ευρώ μια φορά στα 3 χρόνια...
  8. Ο νόμος για κάμερες που βλέπουν δημόσιους χώρους είναι επιεικώς γελοίος και σκοπός του είναι προστατεύει τους παρανομούντες. Μου έμαθαν όλοι την προστασία προσωπικών δεδομένων. Τι προσωπικά δεδομένα και κουραφέξαλα όταν είσαι σε κοινούς χώρους δε μπορώ να το καταλάβω. Στην Ελλάδα υπάρχει τόση γκρίνια για το θέμα γιατί σχεδόν όλοι κάνουμε μια σειρά από παρανομίες κ δε θέλουμε κάποιον να τις βλέπει κ πόσο μάλλον να τις καταγράφει. Ζω για την εποχή που θα βεβαιώνονται παραβάσεις από ιδιωτικά ψηφιακά μέσα!
  9. Εσείς που θεωρείτε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ανέπαφης συναλλαγής και προτιμάτε να αμφισβητείτε συναλλαγές εκ των υστέρων συνεχίστε ως έχει. Όσοι φοβόμαστε γιατί είτε είμαστε λουδίτες, τεχνοφοβικοί κ δε ξέρω κι εγώ τι άλλο, προτιμάμε να παίρνουμε τα μέτρα μας. Κι επίσης όταν μιλάτε για συναλλαγές με POS νομίζετε οτι το υποτιθέμενο POS θα είναι το κλασικό μπαουλάκι που έχει το κατάστημα; Δεν υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα να έχει το πειραγμένο POS o άλλος που μπορεί να είναι ένα pi που τρέχει συγκεκριμένο λογισμικό, να έχει κλειδωμένο ποσό (σαν να το πληκτρολογεί κάθε φορά) μέσα στο backpack του, και την NFC κεραία στα μανίκια του με προέκταση; Περνάει μια μέρα στο μέτρο, κάνει τις συναλλαγές του όποιος πήρε χαμπάρι πήρε. Την άλλη μέρα από άλλο λογαριασμό με άλλα στοιχεία. Επίσης το πιο απλό είναι όταν χάσεις πορτοφόλι ή κάρτα ο άλλος θα ξεκινήσει να κάνει όσες συναλλαγές μπορέσει. Το πορτοφόλι εντάξει το καταλαβαίνεις πιο σύντομα, μια κάρτα που παραπεσε μπορεί να μην την αντιληφθείς. Και οι περισσότεροι το γνωρίζουμε οτί μπορείς να ακυρώσεις τις συναλλαγές, γιατί να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία ενώ απλά μπορείς να έχεις RFID proof wallet? Άλλα ξέχασα είναι μαλακία προϊόν αυτό που είναι για χαζούς. Στις ανέπτυγμένες χώρες όπως προφασίζεστε άνθρωποι με τεχνολογική παιδεία χρησιμοποιούν τέτοιου είδους πορτοφόλια. Λουδίτες που ζουν σε σπηλιές κι αυτοί έτσι; Άσχετα αν είναι μηχανικοί ηλεκτρονικών, ΙΤ, το βράδυ σπάζουν ρολόγια και ξορκίζουν το σατανά... Να φανταστώ έχετε την ίδια άποψη για τα αυτοκίνητα με keyless entry, ότι είναι τα πιο ασφαλή απ'όλα έτσι; Τhe latest and the greatest dogma. Οπαδοί των νεωτερισμών.
  10. De@th L0rd

    Το thread της Tesla

    Συμφωνώ με το σκεπτικό σου στα άλλα σημεία του κειμένου. Στα bold όμως είναι ένα σημείο που λέω "ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ". Όταν προπληρώνεις σαν ζωάδι ένα υποθετικό προιόν, παίρνεις τα ρίσκα σου. Δε μπορείς να έχεις απαιτήσεις από τη στιγμή που ξέρεις πως δουλεύουν startups με προπληρωμές. Είναι κάτι σαν τους τσαρλατάνους του 21 αιώνα. Αυτή η κατάρα που ξεκίνησε από το gaming με τις προπληρωμές, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Κι όσο υπάρχουν ζώα που προπληρώνουν θα βρίσκονται κι απατεώνες να τους τα παίρνουν. Βγάζω το καπέλο στους απατεώνες στην προκειμένη, έχουν βρεί την χήνα με τα χρυσά αυγά!
  11. Ωραία κάποιοι βγάζουν το μένος τους με τους γονείς που φταίνε την google και τους ανώμαλους που άλλο που δε θέλουν να βλέπουν τέτοια βιντεάκια. Με τους πανίβλακες έφηβους και τα έφηβα πουτα%^^^κια που ανεβάζουν κάθε λογής βίντεο στο youtube και ότι πιο πρόστυχη φωτογραφία υπάρχει στο ίνσταγκραμ γιατί δεν τα βάζετε; Οι γονείς μπορεί να κάνουν τα πάντα, αν ο άλλος είναι βλάκας και ανεβαίνει σε γερανούς και ουρανοξύστες για να πάρει views ή κάνει κακούστες φάρσες θέτοντας σε κίνδυνο άλλους κ τον εαυτό του, και η άλλη βγάζει τις εκφυλιές της online, γιατί να φταίνε πάντα οι γονείς; Εσείς αν είχατε παιδί τέτοιο που σας έγραφε κανονικά τι θα κάνατε; Θα του σπάγατε το κινητό; Τον υπολογιστή; Το κεφάλι μήπως;
  12. Είναι θέμα χρόνου πλέον μέχρι να αποκτήσουν το αντίστοιχο Pride τους κι αυτοί παρέα με τους κτηνοβάτες 😁
  13. De@th L0rd

    Το thread της Tesla

    Τα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ αυτοκίνητα γενικότερα είναι η χειρότερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος. Ούτως ή άλλως ακόμα κ μια Mercedes CLA λόγω του πανάκριβου σέρβις και ανταλλακτικών κ χαμηλής αξιοπιστίας (σε βάθος χρόνου σε αντίθεση με μοντέλα μια δεκαετία πριν), χάνει τέραστιο μέρος της μεταπωλητικής της αξίας την επόμενη μέρα της αγοράς. Επομένως αυτοί που θεωρητικά τσαντίζονται γιατί αγόρασαν ένα πανάκριβο αυτοκίνητο το οποίο πουλιέται πλέον φθηνότερα, απλά είχαν λεφτά για πέταμα και show-off. Αν δεν είχαν λεφτά για πέταμα θα έκαναν καλύτερη έρευνα αγοράς ή θα αγόραζαν μεταχειρισμένο. Ακόμη και ο Jeff Bezos ο πλουσιότερος άνθρωπος στο κόσμο, οδηγεί ένα Honda Accord το οποίο το αγόρασε ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. Αυτό δείχνει οτι είναι τσιγκούνης ή ότι δεν είναι κορόιδο νεόπλουτος που πετάει τα λεφτά από εδώ κι απο εκεί;
  • Δημιουργία νέου...