Προς το περιεχόμενο

4saken

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.179
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με 4saken

  • Ημερομηνία γέννησης 05/08/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    CFU

Πρόσφατες Επισκέψεις

21.488 προβολές προφίλ

4saken's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Μηχανή Δημοσιεύσεων Σπάνιο
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

3,7k

Φήμη

  1. Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, στα softpos (εχω της Πειραιως το epay) στελνουμε πακετο οπως στα κανονικα pos?
  2. Να το τσιμπησω η να περιμενω radio pass?
  3. Τελικα εκκρεμει μια μικρορυθμιση για την ταμειακη καποια στιγμη θα ασχοληθω μεχρι τοτε ειμαι οκ απο ΑΑΕΔΕ, χρησιμοποιω το φορητο pos μεχρι τα τελη του μηνα.Μετα απο ψαξιμο κατεληξα στην εξης λυση. 1.Ανοιξα λογαριασμο Πειραιως (πανευκολη διαδικασια και γινεται online). 2.Εκανα αιτηση για softpos (θελει Ε3 και εναρξη). 3.Θα αγορασω το πακετο της primer (all in one αδειοδοτημενη απο AAΕΔΕ) που συνεργαζεται με την Πειραιως, κοστος 10 ευρω τον μηνα +50 ευρω τον χρονο και θα μετατρεψουμε τα 3 κινητα μας σε pos και ταμειακη και σε συνδυασμο με την εφαρμογη της epay θα απαλλαγουμε απο ταμειακες και σταθερα pos. Εχω να πω οτι η επικοινωνια με primer ειδικα αλλα και με epay ηταν πολυ καλη.Θα ενημερωσω απο εβδομαδα για το πως ειναι η εμπειρια.
  4. Μπορουμε καπου σε σελιδα της AΑΔΕ να δουμε οτι εγινε η διασυνδεση?
  5. Τζιφος τελικα, ενω η διασυνδεση πετυχε συμφωνα με την ταμειακη και το pos κλειδωσε, εκοψα αποδειξη για πληρωμη με καρτα και σε κανενα σημειο δεν ξεκλειδωσε το POS.Πηρα την καρτα με το φορητο τελικα.
  6. Εκανα την διασυνδεση μονος μου.Παιχνιδακι ηταν 5 λεπτα υποθεση. Οποιος εχει ingenico pos και Norma εco ταμειακη (λογικα θα ισχυουν τα ιδια για ολες τις norma) και θελει βοηθεια ας μου πει. Oι οδηγιες της mellon ειναι κατανοητες και απροβληματιστα κανεις τις ρυθμισεις στο pos. https://pos.mellongroup.com/wp-content/uploads/2024/02/22.02_INGENICO-TELIUM_ΟΔΗΓΙΕΣ-ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ-ΑΑΔΕ-ΦΗΜ-–-EFTPOS.pdf Μετα πρεπει να κανεις και 2-3 ρυθμισεις στην ταμειακη και συνδεονται. Σε λιγο θα κανω και την πρωτη πληρωμη με καρτα να δω πως πηγε.
  7. Αλλοι λενε γινεται αλλοι οχι...δεν βγαζω ακρη... Εκανα μονος μου τις ρυθμισεις στο pos ingenico για την διασυνδεση (πολυ καλες οι οδηγιες της mellon) αλλα οταν επρεπε να περασω καποια στοιχεια στην ταμειακη δεν μπορεσαν να συνδεθουν, θα το δω και αυριο.
  8. Υπαρχουν και 20000 μην τα ξεχναμε!Κανενα προστιμο δεν θα βεβαιωθει μεσα στον Απριλιο Μαιο, ας ειμαστε σοβαροι...
  9. https://primer.gr/epayetameiaki/ Μιλησα μαζι τους (με πηραν 2 φορες τηλ μετα απο μηνυμα που αφησα σε φορμα που το εκτιμησα) αφου πρωτα εφτιαξα λογαριασμο Πειραιως (προαπαιτουμενο) ειναι αδειοδοτημενοι, μου παν οτι δεν χρειαζεται καν το Α920 pro, μπορω να κανω το κινητο softpos με επισκεψη στην Πειραιως και μετα να κατεβασω την εφαρμογη e ταμειακη και να κοβω αποδειξεις και να παιρνω καρτες στο κινητο
  10. https://gaitanis.com.gr/pos-terminal-payment/synolo-cash-machine/ Εγω τσιμπησα αυτο σημερα, θα γραψω εντυπωσεις οταν παραλαβω, η εταιρεια εχει πολλες καλες κριτικες, με διαβεβαιωσαν οτι λειτουργει κανονικα με NBG PAY. Απο οτι ειδα αν κανεις παραγγελια τις τεταρτες εχεις εξτρα εκπτωση (~50 ευρω).
  11. Συναδελφος εδω! Προεγκρισεις δεν χρησιμοποιω οποτε δεν μπορω να βοηθησω, σε αεροδρομιο λιμανι κτλ πως θα γινετε η πληρωμη? αφου θα πρεπει να βρισκονται στο ιδιο δικτυο ταμειακη και pos?
  • Δημιουργία νέου...