Προς το περιεχόμενο

john1987

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    737
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με john1987

  • Ημερομηνία γέννησης 09/04/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

john1987's Achievements

  1. Είναι τόσο χρονοβορο και ψυχοφθορο να πουλήσεις αυτοκίνητο που σκέφτεσαι να κάψεις δύο χιλιάρικα δίνοντας το ανταλλαγή στην αντιπροσωπεία..
  2. Και όχι μόνο αυτό αλλά χαλάει πολύ κι η ορατότητα στο πίσω τζάμι.
  3. Θωμά είσαι σίγουρος ότι παρεξηγήθηκα από μόνος μου;
  4. Εγώ δεν σχολιασα τις απόψεις σου. Έκανα ηδη αναφορά το post σου
  5. Τις ειρωνείες αλλού @dtk-386 Δεν γνωρίζω αν υπάρχει υβριδικό hatch με 200 αλογα σε αυτά τα λεφτά όμως στα ίδια λεφτά παίρνεις premium c suv αυτόματο με αξιοπρεπείς επιδόσεις (Q3, X1).
  6. Αφού έφτασες 40 έπρεπε να πάρεις Honda δηλαδη; 😂
  7. Θωμά χρυσό σε καναμε να πάρεις q3 ή σειρα 1 αλλα δεν άκουγες😜 Πιστεύετε υπάρχει γύρω στα 40 Χιλ ευρώ c suv ηλεκτρικό που να αξίζει τον κόπο;
  8. Ισα ισα στο original υπήρχαν και χαρακτήρες που συμπαθούσες ή ταυτιζοσουν λιγο. Βασικό στοιχείο για να έχει ενδιαφέρον μια ιστορία.
  9. Δεν έχω δει ακόμα το 7ο αλλα είμαι στο 6ο. Δεν έχει σχέση με το πόσα επεισόδια είναι. Είναι πάνω από μια ώρα ανα επεισόδιο και κατά τη γνώμη μου έχει αρκετό "λίπος" μεσα να αφαιρέσεις.
  10. john1987

    True Detective

    Σκηνοθετικά και ως ατμόσφαιρα ήταν καλή η σαιζόν. Σεναριακα είχε την αθλιότητα που λέγεται wokeness και πολλες αχρείαστες σκηνές που δεν αφορούσαν το κεντρικό θέμα. Εμενα η Foster μου αρεσε οι υπόλοιπο ψιλο αδιάφοροι. 5,5/10
  11. Τρομερή παραγωγή ομως αχώνευτοι/αδιάφοροι χαρακτήρες.
  12. Εφόσον έχει φανερωθει εδώ και αρκετά επεισόδια τι συμβαίνει έχω βαρεθεί λιγάκι. Πολύ αργό ρε παιδιά.
  13. Παιδιά συγχαρητήρια για τις λήψεις σας! Σκέφτομαι να βάλω wallpaper αρκετές φώτο. Δεν ξέρω αν γίνεται να βάζετε τοποθεσίες για.να έχουμε όλη την πληροφορία.
  14. Καλημέρα σε όλους εγώ εβαλα το ΔΕΗ my home 4all. Έπραξα σωστά ή θεωρείτε ότι πρέπει να αλλάξω;
  15. john1987

    True Detective

    Μικρό off topic - εκοψα το Fargo στην 4η σαιζόν, αξίζει να δω 5η; Κι εγώ παιδιά δεν πολυαντεχω τη woke γεύση στις περισσότερες ταινίες/σειρες (όπως επισημάνθηκε δεν προκύπτει οργανικά από το σενάριο ή τους χαρακτήρες) αλλα απο το trailer νομίζω θα εχει αρκετά καλή ατμόσφαιρα η σαιζόν αυτή plus η Jodie Foster είναι πολύ μεγάλο όνομα για τηλεοπτική παραγωγή.
  • Δημιουργία νέου...