Προς το περιεχόμενο

vazelo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    187
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vazelo

  • Ημερομηνία γέννησης 07/07/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

vazelo's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. vazelo

    Εκπτωση ΔΕΗ

    Επιβεβαιώνω, και στον δικό μου εκδοσης 13 Νοε
  2. Όντως μην κοιτάς τα επιτόκια, είναι σχεδόν μηδενικά.
  3. vazelo

    Ρώμη

    21/4 είναι το Καθολικό Πάσχα, έτυχα εκεί το 2008 την ίδια ημέρα, η πόλη βούλιαζε από τουρισμό/κόσμο.
  4. Είστε σίγουροι παιδες? Ποια εταιρεία το κάνει αυτό??
  5. μμμ το προβλημα ειναι οτι αυτο απαιτει συνδεση cosmote..
  6. Καλησπέρα , μπορεί κάποιος να μου πει σε 2-3 απλά βήματα πως ανανεώνεις τα MB σου αν λήξουν στο Cosmote internet on the go? Μετά την αγορά του νέου πακέτου χρειάζεται κάτι να κάνεις και από το πρόγραμμα σωστά? Μπορω να το κανω κ εγω remotely? Ρωτώ γιατι δεν ειμαι σε pc και θα πρεπει να μεταβιβασω τις οδηγιες τηλεφωνικως σε καποιον που δεν σκαμπαζει και πολλα..
  7. vazelo

    Grand Theft Auto IV [Xbox 360][PS3]

    +10000000000000 οπως τα λεει ειναι!!!γιατι τον κραζετε? απλα πιστευω οτι το ποστ του πρεπει να μεταφερθεί στο αντίστοιχο θεμαhttp://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=637
  8. Παιδια μην απελπιζεστε. Εγω μπηκα στον οτε περσυ με βαθμο 16 κ κατι, μετα απο 2 χρονια που ειχα κανει τα χαρτια μου(τα ειχα κανει για πλακα εντελως τοτε γνωριζονας οτι δεν υπαρχει περιπτωση). Αν φιλε μου εχεις 18,6 απολυτηριο και τωρα ειναι μεσα με 18,9 τοτε λογικα στην επομενη φουρνια θα μπεις. Και φυσικα θελει να μπει στον οτε το παιδι τηλεφωνητης. Που αλλου θα παρει 420 ευρω για 3,5 ωρες τη μερα??
  9. vazelo

    Αγιο Φως

    "Το 'Αγιο Φως συμβολίζει αλλά και υπενθυμίζει με θαυματουργικό τρόπο την Ανάσταση του Χριστού. Είναι ένα Θεόσταλτο θαύμα δια μέσου των αιώνων από το Φως του κόσμου, που είναι ο Χριστός, για τον κόσμο. Η επιστήμη δεν έχει την δυνατότητα να εξηγήσει αυτό το μεγάλο θαύμα και αυτή την φορά προς τιμή της δεν ετόλμησε να αποφανθεί ούτε θεωρητικά. Σε ένα αληθινό θαύμα άλλωστε πως να αποφανθεί η επιστήμη;"
  10. Tο πιο γρηγορο livescore ειναι το http://www.futbol24.com που εχει και ηχητικη ειδοποιηση ,ομως δεν εχει σαν μοτιβο οπως καταλαβαινεις το ελληνικο κουπονι.
  11. 2-3 μαργαριταρια απο μενα... hlpdsk:Το καλωδιο ethernet αυτο το κιτρινο το συνδεουμε απο το modem στην καρτα δικτυου του pc μας ενταξει?? πελατης: Α ναι? εγω το εβαλα απο το dsl modem μου στο παλιο εσωτερικο pstn που εχω μεσα στο pc... hlpdsk:Μα πως το καταφερατε αυτο?? πελατης: Ε ηταν λιγο πιο παχυ αλλα απο δω απο κει το χωρεσα.... ... hlpdsk:Ποιο modem εχετε? πελατης:To conn-x... ... hlpdsk:Απο που προμηθευτηκατε το πακετο adsl?Απο καταστημα του OTE? πελατης: Tι σχεση εχει το ECDL??Το εχω παρει, ναι! .... hlpdsk:Aνοιγουμε ενα παραθυρο ιντερνετ εξπλορερ και πληκτρολογουμε την εξης διευθυνση. 192.168. ... πελατης (Αλβανιδα): Το "τελεια" με κεφαλαια?? ..... Αυτη εφαγε κλεισιμο....
  12. Καταγραφω νεες ταχυτητες ρεκορ απο το http://adsltest.forthnet.gr/ Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 168.45Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 646.75kb/s
  13. Απο χτες η ταχυτητα μου ειναι 768kbps(η ονομαστικη παντα,απο 384). Ειμαι στην περιοχη Μαρουσσι. Αντε εγινε κ κατι καλο!! Επιτελους οι πολυσυζητημενες αναβαθμισεις του ΟΤΕ... Αν και εχω γραμμη/παροχεα Τελλας.
  14. Και στο Μαρουσσι παιδια μολις συνδεθηκα με 768 ονομαστικα απο 384...
  15. privateer δοκιμασμενο αυτο?? δουλευει?? αν ναι εκπληκτικο!! να γλιτωσουμε τα 5-7ευρω για το dl δισκακι...
  • Δημιουργία νέου...