Προς το περιεχόμενο

xristoforos25

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    223
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με xristoforos25

  • Ημερομηνία γέννησης 26/11/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Καλαμάτα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    kalamata

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

xristoforos25's Achievements

  1. Αυτά ακριβώς, ηθελα να γράψω και εγώ. Αποδόμησαν έναν χαρακτήρα, για ένα βιαστικό τέλος. κριμα
  2. τα χαρτάκια,χονδρική κάνουν απο 11 λεπτά έως 25 λεπτά (ανάλογα τη μάρκα) συν φπα. Τα φιλτράκια απο 40 λεπτά συν φπα.
  3. Εξαιρετική σειρά,με ωραίο σενάριο και ερμηνείες.
  4. Θα ήθελα να σε ενημερώσω, ότι υπογράφηκε εμπορική συμφωνία ανάμεσα ΜΒ και ΕΕ. Επομένως δεν υπάρχουν δασμοί και τέλη.
  5. xristoforos25

    Wonder Woman 1984

    Ευτυχώς ,που δε μπορούμε να πάμε στον κινηματογράφο, γλιτώσαμε. Απορώ πως εγκρίνανε και γύρισαν σε ταινία αυτό το σενάριο. Κριμα για τις προσδοκίες που είχαμε.
  6. Αυτό είναι σπόιλερ, γιατί τώρα , θα ξέρουμε ποιος θα πεθάνει 🤣🤣🤣
  7. Αυτό που μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση, είναι το κακό casting που έχει γίνει σε βασικούς ρόλους.
  8. Περίμενα με ανυπομονησία τη δεύτερη σεζόν. Δυστυχώς, με απογοήτευσε αυτή η σεζόν. Θεωρώ ότι η επιλογή του Αντονι Μακι ήταν λάθος. Δεν το έχει για πρωταγωνιστικό ρόλο.
  9. xristoforos25

    Photos from your cameras

    Γεια σας παιδιά, αν μπορούσατε σε κάθε φωτογραφία που μοιράζεστε μαζί μας, να γράφετε τι φακό χρησιμοποιείται και τις ρυθμίσεις. Καλές λήψεις!
  10. Αξιόπιστο και προτεινόμενο site για αγορά φωτογραφικού εξοπλισμού , σε καλε τιμές. Τα προϊόντα συνοδεύονται με 12μηνη εγγύηση.
  11. Είμαι στο 3 επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, αυτό που με κουράζει και το προχωράω είναι οι διάλογοι με την Κλερ... υπέρ ανάλυση και κλάψα!
  12. Προσωπικά, θεωρώ απαραίτητες τις αντηλιακές μεμβράνες στα πλαϊνά και πίσω τζαμί. Αναφέρω ενδεικτικά μερικούς λόγους: -Προστασια καθισμάτων από φθορά (οποιουδήποτε υλικού και αν είναι κατασκευασμένα ) - προστασία των πλαστικών του αυτοκινητου - εξοικονόμηση ενέργειας στη χρήση του κλιματισμου Υποψιν, αναφέρομαι στο νούμερο 2 βαθμό σκουρότητας που σου δίνουν χαρτί για να περνάς και ΚΤΕΟ .
  13. Έστειλα πριν 10 μέρες, 1500 ευρώ έμβασμα στην Ισπανια.μέσω e banking εθνικής. Μου κράτησε προμήθεια 1 ευρώ και τα χρήματα ¨φάνηκαν¨ στο λογοριασμό της Ισπανίας, μέσα σε δυο εργάσιμες μέρες.
  14. xristoforos25

    Boardwalk Empire

    Φοβερή σειρά,τρομερό καστ και με μεγάλες σεναριογραφικές δυνατότητες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο να «ξεπετάξουν» έτσι την σειρά. Κρίμα που τελείωσε τόσο απότομα.
  15. Τελικά παρήγγειλα το xiaomi mi3.Τα συν που κέρδισαν στο νήμα το nubia ήταν το μέγεθος της μπαταρίας και η ελληνική κοινότητα xiaomi. ΥΓ. θα ήθελα να σας παραθέσω και τις εξελίξεις,όσο αφορά την κλοπή του κινητού μου, xiaomi redmi note(το είχα αναφέρει λίγες σελίδες πίσω το περιστατικό).Πήγα το δήλωσα στην αστυνομία και πήρα ένα αντίγραφο της δήλωσης κλοπής και το πήγα στο πάροχο μου.Εκεί,συμπλήρωσα μια αίτηση για φραγή της συσκευής μέσω του αριθμού ΙΜΕΙ και έδωσα το αντίγραφο της δήλωσης κλοπής από την αστυνομία και μια φωτοτυπία ταυτότητας.Ο πάροχος μου,κοσμοτέ,θα μπλοκάρει αυτό το ΙΜΕΙ και θα τον προωθήσει και στούς άλλους παρόχους.
  • Δημιουργία νέου...