Προς το περιεχόμενο

avacan23

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.162
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με avacan23

  • Ημερομηνία γέννησης 14/04/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    AMAROUSIOn ATHENS

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.528 προβολές προφίλ

avacan23's Achievements

  1. αναμενομενο το 9 οπως το ειχαμε προβλέψει. τωρα ο σκακιστης παει να γινει shogun. οσοι ειδανε την παλια σειρά ή εχουν διαβάσει το βιβλίο ξερουν οτι τώρα κατι θα καει.. περιμενω να δω εδώ αν θα χουμε αλλη εξελιξη. η σειρα ειναι περισσοτερη γιαπωνέζικη από αμερικανική, κι ειναι πολύ καλό αυτό. Περίμενα κάτι σαν τον τελευταίο σαμουράι αλλά καμία σχέση. η σκηνοθεσία και η φωτογραφία ειναι σε κινηματογραφικό επίπεδο. οι κινήσεις των χεριών και το περπατημα π.χ. ειναι χορογραφημένες. δυστυχώς ο αγγλος ηθοποιος είναι ο χειρότερος...στο 9ο στάθηκε πολύ καλά η μαρια η μεταφράστρια. δεν το περιμενα επειδη την ειχα δει στo fast & furious. μην την χασετε τη σειρά. Αξιζει!
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/04/2024 05:56 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    https://www.skroutz.gr/s/30689807/Samsung-Galaxy-Tab-S7-FE-12-4-me-WiFi-4GB-64GB-Mystic-Black.html#reviews Samsung Galaxy Tab S7 FE άριστη κατασταση με εγγυηση 14 μηνών αγορασμενο 6 μηνες πριν απο Κωτσόβολο. Εκπληκτική οθονη 12.4 ιντσες, Ανάλυση Οθόνης 2560 x 1600 pixels QHD με το πενακι για σημειωσεις και δώρο την αυθεντική θηκη samsung smart book αξιας 79 ευρώ. Αυτοματη συνδεση με windows, Dex και με ενα πληκτρολογιο γίνεται λαπτοπ φοράει τζαμάκι από την πρώτη μέρα και ειναι αναβαθμισμένο σε OneUi 6.0 Στα λεφτά αυτά οτι καλύτερο με τέτοια οθόνη και δυνατοτητα σημειωσεων. ιδανικό για ταινίες -βάρος 650 γρ. -μπαταριά 2 μέρες + εγγυηση απο κωτσόβολο μέχρι 13 Νοεμβρίου 2025. Τόπος Μαρούσι Αθήνα https://www.youtube.com/watch?v=eq_zHJ4PTrk

    390 €

  3. Το 8ο επεισοδια ηταν ώ να σου.... τι πλοτ τουιστ... αλλα από δω και περα ξερουμε τι θα συμβεί ... επεσα κατω απο τα γέλια , με το βλέμμα του πατερ οταν κατάλαβε τους γείτονες.. τρομερή σειρά..με απιθανες ερμηνείες...χωρίς να μιλάνε οι η θοποιοι οι σκηνές ειναι καθηλωτικές... ειδικα σήμερα στο 8ο επεισοδιο...τωρα ομωσ στα επομενα δυο επισοδια ξερουμε τι θα γινει σκακι... θυσιαζεται η βασιλισα για να κερδισει ο βασιλιας και ας λυπάται ο αξιωματικός...
  4. Μας αντιγράψανε και στα ******** μετά από τόσες μέρες… στον Κώτσο έχει το πολύ μεταφορικά 3 ευρώ ενώ στο επίσημο σάιτ 25-30 ευρώ. Άρα 10% φθηνότερο άρα προσφορά. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω καλό είναι έστω και έτσι να ενημερώθηκαν κάποιοι ότι υπάρχει κι αυτή η επιλογή δορυφορικού Ίντερνετ.
  5. το σκέφτομαι για το καλοκαιρι και περιμενα να πέσει... 40 ευρώ το μήνα συνδρομή. https://www.starlink.com/gr/residential οποιος θέλει για συνδρομές κτλ μπορει να το ψάξει. πιστευω ειναι η καλύτερη λύση για ιντερνετ παντού. https://www.kotsovolos.gr/computing/networking/modems-routers/295993-starlink-standard-kit Ανακάλυψε το πρωτοποριακό προϊόν Starlink της SpaceX - η τέλεια λύση για όσους παλεύουν με δύσκολες συνδέσεις στο Διαδίκτυο. Το Starlink έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για απομακρυσμένες περιοχές, αλλά για όλες τις τοποθεσίες όπου η λήψη του Διαδικτύου γίνεται καθημερινή πρόκληση, είτε στην πόλη, στην ύπαιθρο, σε απομονωμένους δρόμους ή ακόμα και στο νερό. Η εγκατάσταση του Starlink είναι απίστευτα απλή, για να είσαι online μέσα σε λίγα λεπτά.
  6. avacan23

    Kudu -25% καφεδες

    Πολλοι λένε όχι αλλα εφοσον γινει σωστά σε αεροστεγή συσκευασία και για 1 μηνα θα σαι μια χαρα. αλλιως θα παει χαμενος ο καφές απο την υγρασία. Επίσης ο καφές απο το καβουρδισμα πρεπει να καταναλωθει σε διάστημα 8 εβδομάδων. οποτε μην αγοραζετε παραπανω από οτι καφέ καταναλωνετε σε 2 μηνές.
  7. avacan23

    Kudu -25% καφεδες

    Έχει και το theroosters.gr προσφορά 1+1 . Για μένα το kudu habit είναι πολύ καλή επιλογή καθημερινού καφέ. Από roosters το ομώνυμο blend επισης
  8. Panasonic OLED TX42LZ800 στα 486.75€ ειναι εξαιρετική επιλογή για ps5 και pc monitor. Την εχει φίλος και είναι υπερευχαριστημένος. την ειχε παρει 650 ευρώ και έλεγε τότε ότι ήταν ευκαιρία οπότε αξίζει με τα χίλια!
  9. https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b2-oled https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/261172-tv-oled-77-lg-77b26 LG OLED 77B26LA 77'' Τηλεόραση Smart 4K TV (261172) €1999.00 x 2- 50%=2998 -400 επιταγή= 2.598 / 2= 1299 ευρώ Αν ισχύει αυτό με 1300 ευρώ για 77αρα τηλεοραση OLED με HDMI 2.1, (VRR) formats; AMD FreeSync, HDMI Forum VRR, and NVIDIA G-SYNC Διαστάσεις χωρίς Βάση σε mm (Υ x Π x Β) 992 x 1723 x 55.3 τότε αξίζει με τα χίλια. RTINGS Τhe LG B2 is an excellent TV overall. It's remarkable for watching movies in dark rooms thanks to its near-infinite contrast ratio with perfect blacks, and it's also excellent for watching HDR movies, but some colors don't look vivid. If you watch shows or sports in bright rooms, it's impressive as it has incredible reflection handling to fight glare from a few light sources, but it doesn't get bright enough to fight a ton of glare. It's incredible for gaming with HDMI 2.1 bandwidth on two ports, variable refresh rate (VRR) support to reduce screen tearing, low input lag, and a near-instantaneous response time for smooth motion.
  10. Μόλις έστησα την Samsung q990 σε σπιτι φίλου και πραγματικά δεν μπορεί να πιστέψει τι ήχο αγόρασε σε αυτά τα λεφτά. Με την εφαρμογή smartthings ρυθμίζεται πανευκολα. Μου λέει ότι στην προσφορά έλεγε και για δώρο Vodafone tv 6 μήνες. Το έβαλε κανείς ; Ισχύει;
  11. Με λίγα λόγια για να γίνει κατανοητό για να έχεις σωστό atmos η αίσθηση σινεμά 360 ήχο πρέπει να χεις πίσω ηχεία που πετάνε τον ήχο στο ταβάνι, δυστυχώς αυτό το κανουν μόνο οι λύσεις της Sonos και της sammy. Tο πίσω ηχείο της Sonos τα era 300 που έχει το 1 τμήμα 500 ευρώ..δλδ με αυτά τα λεφτά παίρνεις την 990….
  12. Samsung q990 στα 500 ευρώ!!!! Η προσφορά της χρονιάς. Δλδ atmos με 500 ευρώ δλδ φτιάχνω το σαλόνι σινεμά με 500 ευρώ δλδ αν τώρα έχεις τα λεφτά δε το σκέφτεσαι, Για μένα είναι έγκλημα αν δεν την πάρεις.. μπράβο στον ΤS και στο public δώστε atmos στο λαό!
  13. για την harman cardon εχω μιλήσει. εξαιρετική ηχόμπαρα με τιμή 1000 ευρώ που έπεσε BF 500 euro και τώρα με δώρο τηλεοραση 32αρα πάει στα 350 ευρώ. εξαιρετικός ήχος ειδικά για μουσική. 11 ενσωματωμένα ηχεία 630w σε αυτά τα λεφτά ειναι κλεψιά! στα μειονεκτήματα -δεν υποστηρίζει dts - δεν συνδέεται με πίσω ηχεία atmos οπως η sonos arc για να φτιάξεις home cinema. Aν θες μόνο ηχόμπαρα τότε δεν ψάχνεις αλλού σε αυτά τα λεφτά . Καλή ευκαιρία ειναι στα 350 ευρώ με δώρο τηλεοραση kydos 85 ευρώ και η sonos beam 2.
  14. Φοβερή η δυνατότητα με τις εισόδους που κρύβονται στο σώμα της οθόνης και πατάς να βγουν αλλά 60Ηz πιο πολύ εντύπωση μου έκανε η διαφανή οθόνη της Samsung. https://m.youtube.com/watch?v=dtd-USDI-FA&pp=ygUGTGludXMg μακαρι να δοκιμάσετε και να πείτε εντυπώσεις από την απάντηση της Samsung στα Visio pro Apple. Αυτό είναι καινοτομία και αλλαγή παιχνιδιού.
  15. ήταν δικαιο και έγινε πράξη! Η σειρά αυτή είναι masterclass! Ο λόγος του μακαλκιν εμοιαζε σαν να βγήκε από τη σειρά. τελικά έπαιζε τον εαυτό του... δυστυχώς το δίκαιο εδώ ήταν να το πάρει ο πασκάλ..και για αυτό και η ατάκα..
  • Δημιουργία νέου...