Προς το περιεχόμενο

fabiawrc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    841
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με fabiawrc

  • Ημερομηνία γέννησης 10/03/1982

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://shieldsecurity.gr/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

fabiawrc's Achievements

  1. Marketing λεγεται και ειναι απλο. 28 τωρα και μετα super εκδοση με 32.
  2. οχι στην καρτα γραφικων πληρωνεις κανονικα το φπα και στο αφαιρει μετα η εφορια.
  3. Καλημερα, Μπορεις να κανεις οτι θελεις,αρκει ο αισθητηρας να εχει Ν/C ωστε να συνδεθει σε ζωνη πινακα.Αυτος που παρεθεσες δεν ξερω πως λειτουργει και τι συνδεσμολογια εχει. Σε πελατη μου,εχει στο υπογειο ενα μικρο φρεατιο-πηγαδι,εχει μπει αισθητηρας υγρασιας πανω σε 24ωρη ζωνη(σιωπηλη)και οταν ενεργοποιηθει η ζωνη, οπλιζει μια συγκεκρινη εξοδος του Paradox και ξεκιναει και δουλευει η αντλια.Ο πελατης φυσικα ενημερωνεται μεσω του ip150.
  4. Βρε navigatοr ειλικρινα τι θελεις τελικα να κανεις? θες να ερθει καποιος να στα βαλει τσαμπα?Γιατι δεν μας λες ποσο σε χρεωνουν για εργασια? Προφανως εχεις βρει φθηνα υλικα απεξω και θελεις να μην πληρωσεις τεχνικο. Η λυση που λς να στειλεις την μοναδα για προγραμματισμο ειναι για γελια. Εαν φωναξεις εναν εγκαταστατη και σου δωσει προσφορα για Paradox και ψωνιζει απο εδω και οχι απεξω προφανως και δεν ειναι κλεφτης γιατι τα αγοραζει πολυ πιο ακριβα.
  5. 1: Η Paradox εχει μια λιστα με εγκαταστατες ανα περιοχη και μπορει να σου προτεινει καποιον κοντα σου.Δεν σου εγγυαται αν ειναι αμπαλος η επιστημονας. 2:Ποιοτικος ανιχνευτης πλυμηρας ειναι της GRT και δουλευει αψογα. https://www.e-alarm.gr/anixneytis-plimiras-gri-2600 3:Τα κουτια διακλαδωσης μπαινουν εκει που χρειαζονται.Ειδικα στα ασθενη που τερματιζονται τα καλωδια ατοφια δεν χρειαζονται. 4:Tο Optex Saver εχει καταργηθει και μπορεις να προτιμησεις το καινουργιο OPTEX FlipX FLX-S-ST.Για τα HIkvision ρανταρ δεν εχω αποψη γιατι δεν τα εχω δουλειψει(και ουτε προκεται)χωρις ομως να σημαινει οτι θα σου δωσει ψευτικο συναγερμο.Παιζουν ρολο και οι συνθηκες που θα τοποθετηθει.Αλλο σε ισογειο,Αλλο τελευταιο οροφο χωρις μονωση κλπ.
  6. Αν θες να παραμεινεις σε απλες παγιδες ρανταρ μπορεις να πας στο απλο hub. Εαν θες να το επεκτεινεις με διακοπτες πχ σε συναγερμο να αναβουν τα φωτα στο μπαλκονι χρειαζεσαι το hub plus. Γενικα απο οτι φαινεται το απλο hub δεν θα το υποστηριξουν με νεες συσκευες. Δεν υπαρχει λιστα.Αν θες ζητας το χαρτι της πιστοποιησης που εχουν παρει απο σεμιναριο.
  7. Ο συναγερμος αυτος ειναι ο ισραηλιτικος AV-GAD.Ειναι μια χαρα συναγερμος ποιοτικος απλα ξεμεινε και δεν εξελιχτηκε για εφαργμογη- gsm κλπ...O κωδικος που λες δεν εχει γραμματα καποιο λαθος κανεις η ειναι κωδικος κεντρου ληψης σηματων. Σου στελνω pm.
  8. Καλά κανει και το λεει οταν απευθυνεται στον πιο χαζο λαο του κοσμου....
  9. Υπαρχει και λυση εαν εχεις στατικη ip, η μπορεις να βαλεις dyndns η no-ip να παιξει το ip150(με ανοιγμα πορτας 10000)αλλα σου κοβει νομιζω καποια notifications. Η sigma ειχε ξεκινησει με ενα τιμιο και οικονομικο ip module στην αρχη μονο με dyndns και μετα εδωσε με αναβαθμιση δωρεαν cloud με μια χαρα εφαρμογη.
  10. Οταν το 99% των συναγερμων το cloud ειναι δωρεαν,με καλυτερες εφαργμογες που τρεχουν απροβληματιστα,με καλυτερο γραφικο interface κλπ,με πολυ ευκολοτερο installation και εσυ χρεωνεις για μια προβληματικη υπηρεσια ε ναι θα φας κραξιμο. Πριν εναμιση χρονο που κρεμασε ολο το συστημα για μερες και εγινε ο χαμος απο πελατες,βγηκε η paradox και ζητησε συγνωμμη και εδωσε 6 μηνες εξτρα δωρεαν συνδρομη....Γελαει ο κοσμος. Θελω να μπω σε πελατες μεσω babyware απομακρυσμενα και μια παιζει μια δεν παζει,οτι ναναι... Πολλοι εγκαταστατες σταματησαν να δουλευουν τα paradox γιαυτο το λογο,η βαζουν trikdis και τελειωνει η υποθεση. Ελπιζω με την νεα μεταβαση στην ΜQTT πλατφορμα να στρωσουν αν και θα μπλεξουν τα μπουτια τους με ποια κεντρα θα αγορασουν τους νεους δεκτες.
  11. Ας κραξουμε λιγο την Paradox γιατι συνεχιζει τις γελοιοτητες. Γελοιοτητα no.1: Στην νεα σειρα SP5500+,SP6000+,SP7000+MG5050+ εχουν πλεον 2 σειριακες θυρες αλλα ειναι KΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ για τριτους κατασκευαστες,οπως τα TRIKDIS module. Θες να βαλεις TRIKDIS?? Πρεπει μεσα απο το Ιnsight Gold,με λογαριασμο εγκαταστατη(εγκεκριμενο λογαριασμο απο την paradox αν εισαι εγκαταστατης με αφμ),να επιλεξεις unlock panel και σε χρεωνει 5 δολλαρια ανα πινακα.Αρα ο απλος χρηστης δεν μπορει να το κανει. Γελοιοτητα no.2: Ετοιμαζει νεα πλατφορμα που την ονομαζει ΜQTT,για να λυσει τα προβληματα που ειχε,θα καταργησει το απαραδεκτο Insight Gold(ηδη για να κανεις νεα συνδεση δεν σε αφηνει σου λεει πηγαινε στο Blue Eye),βγαζει IP180 που θα εχει lan+wifi, καλα ολα αυτα, ΑΛΛΑ οποιος ειναι σε κεντρο ληψεως σηματων,και κανει αναβαθμιση τα ΙΡ150+, PCS265LTE V.7,θα πρεπει το Κεντρο ληψης σηματων να εχει προμηθευτει την νεα κονσολα IPC10. Οι παλιοί δέκτες IPR512 και IPRS7 δεν υποστηρίζουν τα νέα module επικοινωνίας.Προφανως τα μεγαλα κεντρα ληψης οπως Personal Security-Spartan κλπ θα τον παρουν τον νεο δεκτη. Gousias , Πετα απο το μπαλκονι τα IP150,αγορασε ενα Trikdis ειτε lan ειτε 2G η 4G,βαλτο στην serial του πινακα σου-θελει καλωδιο(δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα ο πινακας)και εχεις την δωρεαν εφαρμογη Protegus 2 πλεον και στελνεις και σηματα σε κεντρο ληψης αν θες.Μπορεις να κανεις και απομακρυσμενα αναβαθμιση firmware. Συνδυαστικα δεν ξερω αν μπορει να δεχτει ταυτοχρονα trikdis-ip150. O Πινακας εχει 1 serial βαζεις το ΙP150 και αυτο βγαζει εξοδο για να βαλεις το PCS265 της Paradox. Η Trikdis εδωσε ακομα μια νεα λυση με το ΤRIKDIS GET. 2 σε 1 νοικοκυρεμενα.Lan και 4G σε ενα module. Eπισης ολα τα module παιζουν σε Αnroid-Iphone και εχουν και web interface(cloud μονο) και σε μια αρκετα μεγαλη γκαμα συναγερμων. Η σειρα CADDX NX εχει καταργηθει(δεν υπαρχουν ουτε σε στοκ) και εχει αντικατασταθει με την σειρα ΝXG με ενσωματωμενο lan και δωρεαν εφαρμογη και δεν δεχεται Trikdis ειναι κλειδωμενο.Για παλια συστηματα nx ειναι οτι πρεπει για αναβαθμιση.
  12. Δεν υπαρχει στο skroutz.Δες αν μπορεις να το βρεις απο καποιο μαγαζι γιατι το δινει η keeper μονο σε εγκαταστατες. https://www.securitymanager.gr/provlima-epikoinonias-se-synagermoys-yparchei-lysi/
  13. Ο Nova ειναι τιμιος συναγερμος απο την Λιθουανια. Παυλιδη το Trikdis για εσενα εχει περιορισμους, Διοτι δεν μπαινει στο bus του πινακα,αλλα μονο στο τηλεφωνητη(tip-ring) για να στελνει σηματα στο κεντρο ληψης σηματων,η αν δεν εχεις κεντρο ολα τα σηματα που θα εστελνε θεωρητικα στο κεντρο τα λαμβανεις στην εφαρμογη.Πχ alarm ,διακοπη 220v κλπ. Για να κανεις οπλιση αφοπλιση ομως θα πρεπει με το ρελε που εχει το trikdis,να παρεις μια ζωνη του πινακα να γινει κλειδοδιακοπτης,οπου μπορεις να κανεις μονο οπλιση αφοπλιση.Ξεχνας κατασταση κεντρου-ζωνες-byppas κλπ. Αν προτιμησεις το δικο του ip module εχει 6 μηνες δωρεαν, και μετα πληρωνεις 70 ευρω για 5 χρονια. Ετσι ομως η εφαρμογη κανει τα παντα.
  14. 1:Η σωστη λεξη ειναι οτι εχει κωδικοποιητη για το κεντρο ληψεως,αλλα εχει και δυνατοτητα τηλεφωνητη να σε καλεσει μεχρι 5 νουμερα,σε καλει και οταν το σηκωσεις ακους μια σειρηνα.Το vdmp3 το βαζεις και σε καλει με φωνητικες εντολες απο ποια ζωνη χτυπησε η μπορεις να κανεις οπλιση αφοπλιση. 2:Oλη η σειρα ΤRIKDIS 2g-4g-Lan κανει για Paradox-Caddx(nx σειρα μονο που καταργηθηκε)-Pyronix-Honneywell-Dsc-Texecom. Bαζεις δικη σου καρτα data sim(πρεπει να βγαλεις τον κωδικο)και στελνεις σε κεντρο ληψης και εχεις και την εφαρμογη Protegus δωρεαν.
  • Δημιουργία νέου...