Προς το περιεχόμενο

GhostRiderLSOV

Moderators
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    22.014
  • ΜΕΛΟΣ

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με GhostRiderLSOV

  • Ημερομηνία γέννησης 08/12/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

46.098 προβολές προφίλ

GhostRiderLSOV's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • Ένα Μήνα Μετά
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

11,8k

Φήμη

  1. GhostRiderLSOV

    Dragon's Dogma 2

    Κι αυτό πάλι από Monster Hunter, που είχαμε τα palicos να λένε πόσο καλός είναι ο Meowster τους, τώρα έχουμε τα pawns. Και τα "over here!" animations, όπως και τα high-fives μετά από μάχες φέρνουν σε αυτό το στυλ.
  2. GhostRiderLSOV

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Από τα πιο γνωστά τους παιχνίδια είναι το Diablo: Immortal (τι, δεν έχετε κινητά; ) και το Naraka: Bladepoint.
  3. GhostRiderLSOV

    Helldivers 2 [PC]

    Έχουν πει πόσες φορές να μην spoil πράγματα που δεν είναι κανονικά μέσα στο παιχνίδι. Δεν θα έμπαινε "ω ναι, πάρτε το APC που δεν λέμε πουθενά, αλλά επειδή το όνομά μου λέει [AH]Joel, φυσικά και είμαι εγώ. ". Πάντως ισχύει ότι έχουν γίνει datamined και hacked στο παιχνίδι αρκετά πράγματα που έρχονται. Edit: Ωραίο τραγουδάκι.
  4. GhostRiderLSOV

    No Man's Sky

    Το επόμενο update του No Man's Sky λέγεται Orbital και έχει ανακατασκευασμένους διαστημικούς σταθμούς με νέoυς εσωτερικούς χώρους, νέο εξωτερικό design ανάλογα την φυλή και με κάτι που η community δεν περίμενε να παίρναμε ποτέ: Ship Customisation. Edit: Δεν μπορεί να γίνει customised το νέο σκάφος, μόνο το νέο που φτιάχνουμε. Για να πάρουμε τα κομμάτια, πρέπει να κάνουμε salvage άλλα σκάφη βέβαια. Και μπορούμε να αλλάζουμε από σκάφος σε σκάφος γρήγορα από το quick menu όταν είναι προσγειωμένο, ενώ παλιά ήταν λίγο πιο μπελάς. Μερικά από τα υπόλοιπα highlights: Έχοντας καλές σχέσεις με κάποια φυλή, μας δίνει τώρα έκπτωση για πράγματα που αγοράζουμε. Eπίσης μεγάλο standing με guilds, μας δίνει έκπτωση ή και free αντικείμενα όταν πάμε να αγοράσουμε. Μπορούμε να ανεβάσουμε standing πιο γρήγορα με δωρεές σε ειδικούς νέους NPCs. To Economy Scanner module μπορεί να βλέπει για αντικείμενα που για περιορισμένο χρονικό διάστημα είναι σε μεγάλη ζήτηση σε κοντινά ηλιακά συστήματα για να βγάλουν πιο γρήγορα λεφτά όσοι θέλουν να παίξουν σαν έμποροι (δηλαδή, όχι εγώ ). Ένα φαινόμενο που γίνεται σε fleet missions στις φρεγάτες που στέλνουμε, είναι να πέσουν σε μάχη. Τώρα θα μπορούμε να κάνουμε warp εκεί για να βοηθήσουμε (όμως δεν ξέρω πώς ακριβώς, αν δηλαδή είναι αρκετά κοντά για jump ή έχει χρόνο). Επίσης έχουμε λίγο παραπάνω interaction με επιλογές όταν μας ρωτάνε από τον στόλο πώς να προχωρήσουν (αν είναι σαν του outpost, δεν περιμένω πολλά, αλλά οκ). Full Patch Notes: https://www.nomanssky.com/orbital-update/
  5. GhostRiderLSOV

    Formula 1 2024

    Είναι αυτή η μέρα της βδομάδας μετά από Grand Prix...
  6. Ωραία cutscene αλλά και το παιχνίδι είχε πολύ wasted potential...
  7. GhostRiderLSOV

    Dragon's Dogma 2

    GS main από Monster Hunter εύκολα.
  8. GhostRiderLSOV

    Helldivers 2 [PC]

    Δοκίμασε Options -> HUD -> Sample Count Visibility και να είναι στο ON. Αλλιώς κάποιο bug πρέπει να είναι (είδα κάτι αντίστοιχο να γράφει κάποιος στο reddit).
  9. GhostRiderLSOV

    Dragon's Dogma 2

    Όλοι μιλάνε για το Dragonsplague πάντως.
  10. GhostRiderLSOV

    Helldivers 2 [PC]

    Σίγουρα φαίνονται τα samples που έχεις μαζέψει και πόσα υπάρχουν για να μαζευτούν έξω στην πίστα (δηλαδή όχι σε containers) όταν πατάς και βλέπεις τον χάρτη.
  11. GhostRiderLSOV

    Dragon's Dogma 2

    Σκέτο reflex ή reflex + boost;
  12. Ναι, η πρώτη σαιζόν τέλειωσε (28 επεισόδια) και ήταν πολύ καλή adaptation. Άφησαν την ιστορία σε καλό σημείο για (σχεδόν σίγουρη; ) 2η σαιζόν. Το manga συνεχίζει.
  13. GhostRiderLSOV

    Dragon's Dogma 2

    Το Morrowind PTSD μου επιστρέφει...
  • Δημιουργία νέου...