Προς το περιεχόμενο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    125
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ΤΟΞΟΤΗΣ

  • Ημερομηνία γέννησης 10/12/1970

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ν. Πεντέλη

ΤΟΞΟΤΗΣ's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. 90 Α ΕΣΣΟ, 204 σειρά, Διαβιβάσεις (Χαϊδάρι-Ξάνθη-Κομοτηνή-ΓΕΣ) Ειδικότητα : ΧΑΤΦΟΑ.
  2. Από νησιά, δόξα τον Θεό έχουμε πολλά για όλα τα γούστα. Το θέμα είναι τι ακριβώς ψάχνεις και πώς θέλεις να περάσεις. Αν θέλεις ηρεμία θα διαλέξεις ήρεμο νησί. Αν θέλεις πολυκοσμία....ανάλογα. Άνοιξε τις "Διακοπές" (πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει λογικά) ή κανένα άλλο συναφές βιβλιαράκι και θα βρεις άκρη.
  3. ΤΟΞΟΤΗΣ

    Επίθεση στο site

    Consolle Ğerğelez και Yusurum Tamam ?? :lol:
  4. ΤΟΞΟΤΗΣ

    Επίθεση στο site

    Χμμμ....πρωταπριλιά ??? (ελπίζω δηλαδή) Άντε και καλό μήνα.
  5. Μια φίλη το έλαβε πρίν από λίγο και το έκανε post στο forum του 124sold. To κάνω post και εδώ μην την πατήσει κανείς !! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! μην βάλετε κανένα στοιχείο στο mail με τίτλο : "Dear valued PayPal member," Dear valued PayPal member, It has come to our attention that your PayPal account information needs to be updated as part of our continuing commitment to protect your account and to reduce the instance of fraud on our website. If you could please take 5-10 minutes out of your online experience and update your personal records you will not run into any future problems with the online service. However, failure to update your records will result in account suspension. Please update your records on or before April 06, 2008. Once you have updated your account records, your PayPal session will not be interrupted and will continue as normal. To update your PayPal records click on the following link: http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_login-run [links to http://www.webteamone.com:100]'>http://www.webteamone.com:100] Thank you, PayPal Customer Center. Accounts Management As outlined in our User Agreement, PayPal will periodically send you information about site changes and enhancements. Copyright 1999-2008 PayPal. All rights reserved. Προσοχή στο link. Δεν παραπέμπει στο paypal αλλά στο http://www.webteamone.com:100
  6. Όχι δεν κάνεις λάθος. Στις φωτογραφίες πχ δεν σου δίνει τα αρνητικά ή τα αρχεία των φωτογραφιών. Τα κρατάει στο μαγαζί του και όταν θελήσεις να εμφανίσεις φωτογραφίες από τον γάμο σου ή την βάφτιση του παιδιού σου πάς εκεί. Δεν επιτρέπεται να σε τσεκουρώσει έτσι όμως. Τα αντίγραφα του dvd ο δικός μου τα έδινε αν θυμάμαι καλά με 15 το ένα. Το αντέγραψα γιατί χρειαζόμουν αρκετά από αυτά. Εννοείται φυσικά πως δεν είχαν κανένα απολύτως κλείδωμα.
  7. Δεν είμαστε με τα καλά μας. Ποιός κάθεται να κάνει τέτοιο κλείδωμα σε ενα απλό dvd γάμου? Pleasure μπάς και είναι ο γάμος του αδερφού σου προτεινόμενος για oscar ?
  8. Μερίδιο ευθύνης έχουν και οι τράπεζες για τον χαμό. Δεν κάνουν τίποτα να διασφαλίσουν τους πελάτες τους. Πρίν από 1 ή 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά τα ίδια περίπου mail είχαν παραλήπτες αρκετούς πελάτες της Alpha Bank. Η εν λόγω τράπεζα κινητοποιήθηκε πολύ γρήγορα με ανακοίνωση στο site της που προειδοποιούσε. Επίσης κυκλοφόρησε άμεσα τα μηχανάκια με τους κωδικούς για το internet banking απαγορεύοντας ταυτόχρονα την μεταφορά χρηματικού ποσού σε μη προδηλωμένο λογαριασμό άλλης τράπεζας χωρίς την χρήση μοναδικού κωδικού από το εν λόγω μηχανάκι. Phishing για την Alpha δεν ξαναήρθε. Δεν υπήρχε λόγος. Ακόμα και κάποιος να την πάταγε και να έδινε username και password, χωρίς τον κωδικό από το μηχανάκι δεν έβγαζαν ούτε cent από τον λογαριασμό.
  9. Συνήθως είναι δημοπρασίες ιδιωτών χωρίς να αποκλείεται να πέσεις και πάνω σε κάποιο online κατάστημα. Για να δείς αν υποστηρίζει paypal θα πρέπει να το δέχεται ο πωλητής. Φαίνεται στην σελίδα της κάθε δημοπρασίας που σε ενδιαφέρει. Οι τρόποι συνήθως είναι η αντικαταβολή, paypal ή κατάθεση σε λογ/σμό και συστημ.αποστολή. Δεν υπάρχει θέμα καλύτερου. Αυτό θα το διαπιστώσεις μόνο σου. Όπου βρίσκεις το βιβλίο που επιθυμείς να πάρεις, εκεί προφανώς θα είναι και καλύτερα. Απλά θα προσέχεις ο πωλητής να είναι αξιόπιστος (να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο νούμερο δίπλα στο user name του).
  10. Εχετε κοιτάξει καθόλου σε sites δημοπρασιών-πωλήσεων? Έχουν αρκετά βιβλία μεταχειρισμένα και καινούργια. http://books.ebay.com/_W0QQ_trksidZp3907Q2em21 http://www.124sold.gr/categories.php?parent=263 http://www.ibid.gr/ViewMainCategoryPage.asp?CategoryId=2 http://www.emarket.gr/browse.php?id=545
  • Δημιουργία νέου...