Προς το περιεχόμενο

MakisCE

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    629
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με MakisCE

  • Ημερομηνία γέννησης 22/01/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.392 προβολές προφίλ

MakisCE's Achievements

  1. μετάβαση από Πολωνικο σε Αιγυπτιακό (συνοπτικά, πώς το έκανα) Μπήκα στο Πολωνικο Prime και ακύρωσα τη συνδρομή (έληγε 9/4, και μετά την ακύρωση μου έγραφε ότι θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω μέχρι και 9/4) Μπήκα στο amazon.co.uk και πήγα στις διευθύνσεις, πρόσθεσα μια νέα διεύθυνση Αιγυπτιακή, με τηλέφωνο κανονικό Ελλάδας. Την έκανα και default address. μετά μπήκα prime Egypt, και έκανα 30-day trial με ετησιο plan 249egp (link "explore other plans") Επιλογή διεύθυνσης την Αιγυπτιακη, επιλογή την κάρτα (μια Payzy που είχα ήδη βαλει από το Πολωνικό) και κομπλέ. Δοκίμασα στο PC, και στην TV, παίζει μια χαρά.
  2. το G31 το έχω πάρει, το είχα για λίγο εγώ, τώρα η κόρη. Για γενική (μή απαιτητική) χρήση, όπως αυτή που ανέφερες, είναι πολύ καλό. (σε αυτό το budget ειδικά, δε νομίζω να υπάρχει κάν συγκριση) σίγουρο; δοκιμάστηκε απο κανέναν; έχουν κόψει ένα καρο προϊόντα έτσι.. κινητό πχ €399 και σου δίνει €80 αντι €120
  3. ξέρουμε αν σε προϊον πχ 199€ προσθέσεις κάτι να πάει 200+, δίνει 80€ δωροεπιταγή ή τα 40€ που έλεγε στο προϊόν των 199€?
  4. αυτό με την κίνηση, το αντιμετωπίζω κι εγώ στην C745 που έχω πάρει. Δεν το κάνει σε όλα τα βίντεο, αλλά σε κάποια μου φαίνεται αφύσικη η κίνηση (όταν κάνει "smoothing") ή υπερβολικό το judder αν μηδενίσω τις επεξεργασίες κίνησης.
  5. για βέλτιστη απόδοση, πρέπει να ρυθμίσουμε κάτι στο xDsl router στο οποίο συνδέουμε τα Zyxel Multy? (συγκεκριμένα, έχω το SpeedPort Plus 2 της Cosmote)
  6. νομίζω ότι μπορείς να κάνεις sign up στο pc/κινητό και μετά απλά κανείς "λινκ" την tv
  7. είμαι σε Home Online με λήξη 3/24 (με 0,229€/KWh), μπορώ να ανανεώσω τώρα στο τρέχον Home Online με 0,175 ? thanks
  8. μέσω καλωδίου το Multy σε κάθε όροφο ή απλά ρεύμα και βλέπει το ένα το άλλο;
  9. ερώτηση.. μπορείς να συνδέσεις το MAIN Multy με τον DSL-Router μέσω WiFi αντί για LAN? (για λειτουργία Mesh ρωτάω, όχι για το setup)
  10. ναι, αλλά πώς το καταλαβαίνουμε οτι κάνουν/έναναν update? είδατε κίτρινο LED ?
  11. και σε μένα το Main έκανε Firmware Update κατά τη διαδικασία του Setup ( το setup το έκανα μέσω LAN και browser GUI ) Με λίγο παίδεμα, τα σύνδεσα, αν και για αρκετή ώρα αναβόσβηναν πράσινο. Τα satellites πώς βλέπετε οτι θέλουν update; (ή οτι κάνουν update? ) σημ.. βρηκα αυτό στο manual, το βάζω κι εδώ να υπάρχει
  12. σόρρυ, μεταφέρω το setup Σχόλιο/ερωτηση μου στο https://www.insomnia.gr/forums/topic/820873-zyxel-wsm20-wifi-mesh-συζήτηση-απορίες-setup/
  13. 1TB - πρόσθεσε στον τίτλο αν μπορείς
  • Δημιουργία νέου...