Προς το περιεχόμενο

sunday11

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    17
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sunday11

  • Ημερομηνία γέννησης 11/07/1988

sunday11's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. sunday11

    Turbo-x Laptop drivers?

    Πως βρίσκω το μοντέλο του υπολογιστή μου για να επιλέξω τους κατάλληλους drivers?To laptop είχε τα vista και θέλω να βάλω τα xp.Τους drivers για τα vista τους έχω.
  2. Πήρα στο αγόρι μου δώρο το psp και σκεφτομαι είναι καλύτερα να του πάρω και ένα παιχνίδι(πχ. pro που του αρεσει ) ή μια κάρτα μνήμης?Η κάρτα θα του χρειαστεί αν θέλει να βλέπει ταινίες ετσι?Και αν πάρω μνήμη ποια μου προτείνετε?
  3. kid θα ήθελα κ εγώ να ρωτήσω βρίσκομαι σε διαμέρισμα 4ου ορόφου σε πολυκατοικία συνολικά 7 ορόφων. Γι αυτό μου πρότειναν 200 κ όχι 160 λόγω λεει της απόστασης... Συνολικά τα άτομα όμως είναι 2 δεν είναι υπερβολή ο 200; Επίσης γι αυτόν που ρώτησα είναι ο super solar plus (τον βρήκα σε μια έκθεση) με τιμή 1450? με την εγκατάσταση inox επιλεκτικό τιτανίου πολυουρεθάνης διπλής η τιμή είναι για τον 160.... κ με εγγύηση ναι μεν εφόρου ζωής κ καλα αλλά με συντήρηση 50? κάθε 2 χρόνια... καθόλου ικανοποιητική προσφορά. Αν θέλεις στείλε pm με στοιχεία για αυτόν που αναφέρεις πιο πάνω με αυτά τα χαρακτηριστικά που γράφω κ εσύ έχεις προτείνει ως αρκετά καλά...
  4. sunday11

    Sims 2

    Για να αγοράσεις τα ακριβά σπίτα τοποθετείς αρχικα την οικογένεια σε ένα φτηνό.Μετά βαζεις χρήματα στην οικογένεια (CTRL + SHIFT + C και γράφεις motherlode) και ,αφού βάλεις όσα χρήματα χρειάζεσαι,κάνεις save.Στη συνέχεια επιστρέφεις στην γειτονιά, βγάζεις την οικογένεια από αυτό το σπίτι και αγοράζεις όποιο θες.
  5. sunday11

    Sims 2

    Μερικά καλά sites για skins,hair,makeup http://www.simplystyling.de/ http://www.orangeheart.com/mambo/index.php http://www.helaene.com/main.html http://www.simsconnection.com/ http://w1.261.telia.com/~u26119150/getskintight.htm http://hnote.net/ http://www.simplyelau.it/index.htm http://www.serasims.de/ http://www.xmsims.com/ http://sims.enorth.com.cn/ για objects http://simfantasy.free.fr/Sims2/sims2.htm http://www.peggysims2.net/ http://wallsims.povlab.org/ http://www.aroundthesims2.com/ http://www.11dots.com/ http://mangosims2.free.fr/ http://www.fashion-show.org/index.html http://www.reflexsims.de/ http://www.simgedoehns.de.vu/ http://sims-2.gameslife.ru/ http://www.web-space.tv/bluetessims2ecke/ και ένα καταπληκτικό forum που έχει τα πάντα: http://modthesims2.com/ Καλό downloading! :grin:
  • Δημιουργία νέου...