Προς το περιεχόμενο

panther_512

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10.542
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2

Σχετικά με panther_512

  • Ημερομηνία γέννησης 23/08/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    planet B-512

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    planet B-512
  • Ενδιαφέροντα
    PCs, Consoles, reading, writing book, cars, girls
  • Απασχόληση
    Electronics Research & Design Manager

Πρόσφατες Επισκέψεις

24.167 προβολές προφίλ

panther_512's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Μηχανή Δημοσιεύσεων Σπάνιο
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

8,8k

Φήμη

  1. Κύπρο, από το 2023, με νόμο, απαγορεύεται η συνεχής ορθοστατική εργασία και απαιτείται να υπάρχει διαθέσιμο κάθισμα για όλες τις θέσεις εργασίας. Εν ολίγης, απαγορεύεται standing desk χωρίς εργονομικό κάθισμα.
  2. Ούτε αυτό παίζει ρόλο στο τέλος της ημέρας. Τί θα φέρει την αλλαγή? Την αλλαγή θα την φέρει όταν στη συλλογική συνείδηση όλων εμάς των gamers, μπούνε κάποιες κόκκινες γραμμές στο τί περιμένουμε από τα gaming συστήματα και τα παιχνίδια τους, αναφορικά με βασικά αντικειμενικά χαρακτηριστικά, όπως ειναι πρωτίστως το framerate και μετά η ανάλυση. Όταν για παράδειγμα πάψουμε να αγοράζουμε παιχνίδια που δεν είναι κλειδωμένα στα 60fps, τότε να δείς για πότε έρχεται η αλλαγή.... Και φυσικά δεν μιλάω μόνο για το PS5/Ps5 Pro. Και για το XsX, XsS, Nintendo Switch αναφέρομαι. Πρέπει επιτέλους να έρθει το optimization στα συστήματα και στα παιχνίδια αυτών, διότι αυτή τη στιγμή, τα παιχνίδια που τα συστήματα αυτά παίζουν άψογα, είναι αυτά της προηγούμενης γενιάς.
  3. Μήν μπαίνετε στον πειρασμό του "Whataboutism". Το τί PC έχει ο καθένας σπίτι του δεν έχει καμία σχέση με το τί υποτίθεται θα έκαναν οι κονσόλες νέας γενιάς, και το τί τελικά κάνουν. Και επιτέλους πρέπει ώς gamers να έχουμε κάποιες ελάχιστες απαιτήσεις. Το ελάχιστο 60fps gaming. Έπεσε πολύ κοροϊδία στα XsX και PS5. Σταματήστε να λειτουργείτε οπαδικά. Αυτά από έναν κάτοχο gaming PC, XsX, PS4Pro, Nintendo Switch.
  4. Βάλε κόσμε το αρχικό τόπικ των XBOX series X και PS5 όταν ανακοινώθηκαν, να δείς τί πίστευε ο κόσμος. Και τα λέγαμε εμείς, οι πιό μετριοπαθείς, ότι όλα αυτά τα απίστευτα (4Κ, 8Κ, RT, 120Hz) είναι PR παραμύθια, και οι σκληροπυρηνικοί fans μας κυνηγούσαν με τις πέτρες. Optimization, customization και τα γνωστά επιχειρήματα. Και είμαστε στο 2024 και παρακαλάμε να έχει το απαιτητικό παιχνίδι σταθερά 30fps. Το PS5 Pro, με αναβαθμισμένη μόνο την κάρτα γραφικών, και με πανομοιότυπη CPU, είναι καταδικασμένο σε όλα τα παιχνίδια που είναι βαριά στην CPU. Κατά τα άλλα, "60fps σε επιλεγμένα παιχνίδια"
  5. Έχω την Phillips FC9920 O κάδος συμπιέζει τη σκόνη στον πάτο του, και όταν την αδειάζεις, ανοίγει το καπάκι του κάδου από πάνω. Η σκόνη που απελευθερώνει είναι ελάχιστη. Αυτό τον τύπο κάδου έχει και στις φορητές. Εγώ δεν ξανααγοράζω Dyson, όπου για να αδειάσει ο κάδος πρέπει να εκτινάξεις το περιεχόμενο από μέσα του.
  6. Φίλε μου, αυτά τα πράγματα είναι υποχρεωτικά σε μία κυκλική οικονομία, όπου το προϊόν δεν παράγει απόβλητα, αλλά επαναχρησιμοποιείται, το ίδιο και οι πρώτες του ύλες σε έναν αέναο κύκλο. Όλες οι συσκευές πρέπει να μπορούν να επισκευάζονται με μεταχειρισμένα μεν, λειτουργικά δε, εξαρτήματα. Είναι η καλύτερη δυνατή ανακύκλωση, πρωτού αναγκαστείς να διασπάσεις το εξάρτημα στις βασικές του πρώτες ύλες. Επίσης οι συσκευές πρέπει ώς ένα βαθμό να μπορούν να επισκευάζονται από τον ίδιο το χρήστη.
  7. Συμφωνώ σε αυτό. Ειδικά η Phillips έχει καλύτερο κάδο, ο οποίος πακτώνει τη σκόνη. Όταν αδειάζεις τον κάδο, δεν γεμίζει το σύμπαν γύρω σου σκόνη. Λογικά και άλλες μάρκες το κάνουν αυτό. Η Dyson δεν είναι καθόλου καλή σε αυτό. Όσο καλά και αν σκουπίζει, όταν έρθει η ώρα να αδειάσεις τον κάδο, γεμίζεις τον περιβάλλοντα χώρο με σκόνη, την οποία εισπνέεις.
  8. Εγώ ούτε που ασχολιόμουν με ρομποτικες. Έχω μια Phillips με καλώδιο και κυκλωνικο κάδο (ανώτερο της Dyson) και την Dyson. Κύριο καθάρισμα με τη Phillips και τα του ποδαριού με τη Dyson. Τη ρομποτική μου τη σύστησαν οι γυναίκες στη δουλειά. Ειδικά η μία από αυτές είναι μανιακή με το καθάρισμα. Υποστήριξαν οτι με τη ρομποτική έχουν λυθεί τα χέρια τους. Και έτσι έκανα την αγορά. Η Phillips πλέον πιάνει σκόνες στη ντουλάπα. Ειμαι τόσο ευχαριστημένος από τη ρομποτική, που θα αγοράσω και 2η για τον πάνω όροφο, ώστε να καθαρίζονται καθημερινά και οι 2 όροφοι.
  9. Έχω Dyson V10 animal και xiaomi mi mop 2 Pro. H Xiaomi καθαρίζει το σπίτι Κάθε ΜΕΡΑ. Η Dyson πλέον έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, τύπου έπεσε κάτι στο πάτωμα και θέλω να το μαζέψω τώρα, τις γωνίες και τσακουλατούρες μιά φορά το μήνα, και στο σκούπισμα των σκαλοπατιών για τον πάνω όροφο κάθε εβδομάδα. Η ρομποτική με το καθημερινό σκούπισμα δεν κρατάει απλά το πάτωμα καθαρό, μειώνει σε τεράστιο βαθμό και την σκόνη που κάθεται στα έπιπλα. Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει λεφτά, να πάει πρώτα για μια καλή ρομποτική και μετά σε φορητή σκούπα για τα ψευτοπραγματα.
  10. Έχω δει ενάμιση επεισόδιο. Μου αρέσει πραγματικά. Έχει γίνει καλή μεταφορά του κόσμου των παιχνιδιών.
  11. Τους Haloa και Ohala δεν τους βρήκα στο playstore. Aloha και Hola υπάρχουν κανονικά. Μήπως τα δικά σου είναι για το app store της apple?
  12. Τσέκαρε και τον Hola Browser. Είναι σαν τον Aloha, αλλά ανάποδα και του λείπει ένα "a"
  • Δημιουργία νέου...