Προς το περιεχόμενο

margas1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    29
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με margas1

  • Ημερομηνία γέννησης 23/06/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

margas1's Achievements

  1. margas1

    Πρόγραμμα Σπιτι μου

    Καλησπέρα, Δεν ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αλλά υπάρχει η εξής απορία. Έχω ήδη πάρει προέγκριση δανείου και βρίσκομαι στο στάδιο εύρεσης ακινήτου. Το ακίνητο που θέλω όμως αυτή την στιγμή ενοικιάζεται και το συμβόλαιο ισχύει για ακόμη 2 χρόνια και ο τρέχων ενοικιαστής δεν προτίθεται να αποχωρήσει αν τυχόν προχωρήσει η πώληση. Μήπως γνωρίζεται τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Το μισθωτήριο λύεται αυτομάτως ή συνεχίζει κανονικά ο ενοικιαστής την εκμίσθωση; Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα, χρειάζεται να κάνω επιβεβαίωση στο payoneer αλλά και σε άλλες υπηρεσίες και μου ζητείται έγγραφο επιβεβαίωσης διεύθυνσης κατοικίας αλλά στα αγγλικά. Ούτε ο λογαριασμός τηλεφώνου, ρεύματος ή νερού βγαίνει στα αγγλικά. Ούτε στην Πειραιώς από το ebanking βγαίνει κάποιο τέτοιο έγγραφο. Πως μπορώ εύκολα να αποδείξω την διευθυνσή μου σε υπηρεσίες του εξωτερικού ; Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Μετά από μια πολύ κακή εμπειρία με δημόσιο νοσοκομείο, ξεκίνησα την αναζήτηση μου για κάποιο ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας. Κάποιος που γνωρίζει από ασφάλιση υγείας θα μπορούσε να μου προτείνει τι θα πρέπει να προσέξω ή κάποιο σημείο που θα πρέπει να δώσω προσοχή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Η δεύτερη έκδοση της πρώτης Δωρεάν Ελληνικής εφαρμογής με συνταγές ηλεκτρονικού τσιγάρου επιτέλους είναι γεγονός! Για όσους δεν γνωρίζουν έχω δημιουργήσει μια εφαρμογή για android με πάνω από 1000 συνταγές για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.margas.sintagesv1 Με βάση τις γνώμες σας και τις συμβουλές σας οι αναβαθμίσεις σε αυτήν την έκδοση είναι: 1. Δυνατότητα προσθήκης συνταγής στις αγαπημένες. 2. Βαθμολόγηση της συνταγής. 3. Δημιουργία κωδικού χρήστη για επιπλέον επιλογές στο μέλλον. 4. Διορθώθηκε το bug όπου η εφαρμογή έκανε exit αντί για back. Στο επόμενο βήμα.... να προσθέσω πάνω από 10000 συνταγές! 'Οπως πάντα περιμένω σχόλια και παρατηρήσεις με σκοπό την βελτίωση της εφαρμογής. Ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα σε όλους! Μετά από συνεχείς προτροπές φίλων, δημιούργησα μια εφαρμογή με συνταγές ηλεκτρονικού τσιγάρου για κινητά Android. Με τις λιγοστές γνώσεις προγραμματισμού (και πολύ google ) κατάφερα και έφτιαξα μια απλή και εύκολη εφαρμογή. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ!! Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Google play: Συνταγές ηλεκτρονικού τσιγάρουκαι φυσικά θα ήθελα να μου δώσετε κριτικές για προβλήματα, εντυπώσεις και προσθήκες που θα μπορούσαν να γίνουν στο μέλλον!!
  6. Για σήμερα προτείνω Marseille VS Monaco: Under 2.5 goals ή No-goal
  7. Γεμάτο κουπούνι σήμερα με πάρα πολλές επιλογές σε σημείο που χάνεσαι. Προτείνω Φούλαμ - Μπάρνσλεϊ Over 2.5 ή Goal-Goal
  8. Καλησπέρα σε όλους, έχουμε κατασκευάσει ένα αυτόματο λογισμικό πρόβλεψης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων. Το λογισμικό έχει στην βάση του χιλιάδες αγώνες και χρησιμοποιώντας μαθηματικές εξισώσεις και στατιστικές κατανομές δίνει ένα ποσοστό επαλήθευσης διαφόρων αποτελεσμάτων. Το λογισμικό είναι τελείως δωρεάν και περιμένουμε να μας πείτε την γνώμη σας! http://distribetting.com Ευχαριστώ!
  9. Ναι δοκίμασα να τον περάσω απευθείας σε καινούρια μητρική αλλά δεν παίζει. Η καμμένη μητρική είναι κάποια asrock χωρίς να θυμάμαι ακριβώς μοντέλο. Η καινούρια που έβαλα είναι πάλι ιδια μάρκα που είχα εγώ στην άκρη. Δυστυχώς η υπολογιστής είναι από κάποιον γνωστό μου και δευτέρα θα πρέπει να τον έχει στην δουλειά. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω format διότι δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τα προγράμματα και ούτε μπορεί να περιμένει μέχρι να πάρουμε ίδιο μοντέλο μητρικής. 'Εχω βάλει cd εγκατάστασης να κάνω επιδιόρθωση και ταυτόχρονα κάνω τον σταυρό μου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλάνια!
  10. Καλησπέρα αδέρφια ! Χρειάζομαι τις πολύτιμες γνώσεις σας! ( Εάν το θέμα δεν είναι στην κατάλληλη κατηγορία ζητώ συγνώμη) Λοιπόν ο υπολογιστής που έχει εγκατεστημένα τα προγράμματα της δουλειάς έκαψε μητρική οπότε πρέπει να μεταφέρω τον σκληρό σε άλλον υπολογιστή. Φυσικά δεν bootarei διότι είναι άλλη η μητρική. Πως μπορώ να τον κάνω να λειτουργήσει όπως αρχικά χωρίς να χάσω προγράμματα? Επιπλέον να σημειωθεί οτι δεν έχω τα cd εγκατάστασης των windows 7. Οποιαδήποτε συμβουλή/λύση καλοδεχούμενη!
  11. Φυσικά και θα κοίταζα από που προέρχεται η μυρωδια αλλά μου το φέρανε αρκετό καιρό αργότερα οπότε δεν είμαι λαγωνικό Κ-9 να το βρω. Έχω ήδη δοκιμάσει με live cd και παλι δεν παίζει καθώς λίγο μέτα αφού ξεκινήσει να διαλέξεις ρυθμίσεις και επιλογές κολλάει σε εκείνο το σημείο.
  12. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Λοιπόν θα ήθελα την βοήθειά σας. Κάποιος γνωστός μου έφερε έναν υπολογιστή με το εξής πρόβλημα. Κατά την διάρκεια βροχής, αστραπες κλπ, έσβησε ο υπολογιστής και ταυτόχρονα μύρισε κάτι καμμένο... Το PC ξεκινάει και ανοίγει αλλά στο σημείο που φορτώνει τα windows (starting windows...) μένει εκεί. Δοκίμασα με safe boot αλλά πάλι δεν bootarei. Προσπάθησα να ξαναπεράσω windows ή linux αλλά μάταια. Δοκίμασα με άλλο προφοδοτικό και με άλλο σκληρό και το πρόβλημα παραμένει. Μνήμες δεν έχω να δοκιμάσω οπότε τις άλλαξα channel και έκανα συνδυασμούς αλλά ούτε και αυτό έλυσε το πρόβλημα. To PC έχει διαγνωστικό τεστ και μου δείχνει σε όλα οτι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τι προτείνετε να κάνω? Να αγοράσω μνήμες να δοκιμάσω ή να αγοράσω μητρική για δοκιμή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και οποιαδήποτε απάντηση θα με βοηθούσε πολύ!
  13. χαχαχαχαχα! Απλά έχω κάτι λίγα σε μερικές εταιρίες από εδώ και από εκεί και σκέφτομαι τι να τα κάνω...
  14. Μάγκες έχουμε κανένα νέο σχετικά με το νομοσχέδιο? Η bet365 δεν έχει στείλει κάποιο e-mail σχετικά με τον νέο νόμο αλλά μου έδωσε bonus 5 ευρώ Εσείς συνεχίζετε και παίζετε σε εταιρίες που δεν έχουν πάρει άδεια?
  • Δημιουργία νέου...