Προς το περιεχόμενο

gust

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    927
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με gust

  • Ημερομηνία γέννησης 17/03/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.415 προβολές προφίλ
  1. Μόνο με τσιπάκι…….. κάνα 200αρι και κάτι μεταχειρισμένο με τσιπ
  2. Πάντως και εγώ κάτοχος rg35xx, steamdeck, επιβεβαιώνω ότι τα μικρά κοσολακια δεν κάνουν για 5η γενιά και πάνω, ενω το deck είναι δυστυχώς βαρυ. Για psp και ps1 το vita (έχει και dual sticks) είναι καλή επιλογή αλλα με μικρή ακόμα οθόνη. Η επόμενη μου δοκιμή γίνεται αυτό τον καιρό με το ''switch lite''', το οποίο μου φαίνεται ταμαμ από μέγεθος βάρος και δυνατότητες emulation.....
  3. gust

    Nintendo Switch Topic v3

    Ρε παιδια τωρα πηρα χαμπαρι το Unicorn Overlord το οποιο δεν ηξερα καν ότι υπηρχε υπο αναπτυξη απο vanillaware. Ειχα δει καποιους τιτλους στο νετ αλλα δεν εδωσα σημασια θεωρωντας οτι ειναι ενα απο τα πολλα indie διαλογης των τελευταιων ετων. Τωρα εμαθα και για την πολυπαθη δεκαετη αναπτυξη του. Ειδα reviews και φαινεται οπτικα και παικτικα ( gameplay) απιθανο. Εννοειται εφυγε παραγγελια στο switchακι που ειναι ταμαμ για φορητο και σε καλη τιμη απο skroutz.
  4. gust

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Την επανακυκλοφορία του emulator ή το όποιο fork τελικά συνεχίσει να το πουν REuzu ..... (κολλάει ωραία με revive και reuse)
  5. Ρε παιδιά τι γίνεται, όλοι τα αγοράζουμε ξοδεύουμε χρόνο να τα στήσουμε και να τα φορτώσουμε roms και μετά τα πουλάμε. Προσωπικά δεν πούλησα το rg35xx που έχω αλλα με το που το σετάρισα το άφησα στην άκρη ένα χρόνο σχεδόν τώρα (ελέω switch-vita-3ds-deck). Νομίζω ότι οι κινέζοι το έχουν καταλάβει γιαυτό και κάθε μήνα βγάζουν και καλά νεες κοσνόλες (αναβαθμισμένες) για να πουλάνε στους ίδιους τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω ότι για τα κινέζικα πλέον πιο ασφαλές είναι to hardware με ορίζοντα τουλάχιστον τριετίας γιατί αλλιώς όλο στα ίδια γυρνάμε και ξαναγοράζουμε ξαναζεσταμένο φαγητό........
  6. gust

    Nintendo Switch Topic v3

    Το έχω κασσετακι απο την εποχή που βγήκε και δεν το έπαιξα μέχρι σήμερα λόγω backlog. Εννοείται θα αγοραστεί τελικά την άνοιξη στο steam και θα παιχτεί στο deck όπως του αρμόζει!
  7. Όχι δεν θα με πείσεις….. θα κρατήσω το launch lcd μέχρι να βγει το deck 2……😀
  8. gust

    Nintendo Switch 2 (2024)

    Με τόσες καθυστερήσεις που κρατάνε για το switch 2 θα τους προλάβει η Sony με το vita 2 και θα μας πάρει αυτή τα λεφτά…….
  9. Καλώς ήλθες στον κόσμο του steam deck! Με το καλό να το χαρείς. Εννοείται ότι θεωρώ το καλύτερο target group του παλιούς pcαδες.....
  10. Πολύ ωραία και τα δυο παιχνίδια της σειράς. Ωραίο εικαστικό χαλαρή μουσική και όχι μεγάλα σε διάρκεια. Και εγώ στο switchaki τα έπαιξα.
  11. gust

    Nintendo Switch Topic v3

    Ακριβώς! Όλα τα καινούρια κουτάκια έχουν ζελατίνα γύρω τους. Τώρα αν κάτσει κάποιος και βάλει και ζελατίνα εντάξει μιλάμε για ακραίο σενάριο.... Σε κάθε περίπτωση μεγάλη μαλάκια αυτό το hack ..... θα μας κόψει το μεταχειρισμένο μαχαίρι και είναι κρίμα. Εντάξει είπαμε να μοντάρουμε τις κονσόλες μας αλλά όχι και έτσι
  12. gust

    Nintendo Switch Topic v3

    Προσωπικά θεωρώ ότι το physical (που δεν θα έχουν διαρρεύσει τα keys) θα έχει ακομα μεγαλύτερη αξία πλέον. Το μόνο αρνητικό με το εν λόγω flashcard είναι ότι σκοτώνει την μαζική αγορά μεταχειρισμένων παιχνιδιών από μη αξιόπιστες πηγές γιατί υπάρχει κίνδυνος να έχουν κυκλοφορήσει τα κλειδια των παιχνιδιών και να πέσει ban σε ανυποψίαστους. Εγώ πλέον θα αγοράζω κυρίως καινούρια physical γιατί έτσι και αλλιώς δεν είμαι φαν του ψηφιακού. Θα συμφωνήσω με Malthador όπως έγραψα και στο YouTube σε αντίστοιχο βίντεο εχθές ότι η συγκεκριμένη μέθοδος αντιγράφων είναι home run για την Nintendo αφού θεωρώ ότι θα μπουστάρει τις legit αγορές παιχνιδιών (physical-digital).
  13. Ωραία προσφορά...να πάρω μερικά λίτρα για την υδρόψυξη... Σορυ δεν κρατήθηκα....
  • Δημιουργία νέου...