Προς το περιεχόμενο

nmtray2

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    399
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nmtray2

  • Ημερομηνία γέννησης 14 Μαρτίου

nmtray2's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. thanx δεν ειχα καταλαβει οτι δεν εκανε εγκατασταση τους drivers που εδινε η ΗΡ. Και δεν εβγαζε μηνυμα λαθους. τους κατεβασα απο AMD και ολα οκ...
  2. Σε φρεσκοεγκατεστημενα 7, με τελευταιους οδηγους οθονης, με ενεργοποιημενη την επιταχυνση υλικου, με εγκατεστημενh την τελευταια εκδοση directx, βγαζει μηνυμα λαθους οτι δεν εχει ενεργοποιηθει η επιταχυνση ή οτι δεν υποστηριζεται. Στο dxdiag, δειχνει τα παντα επενεργοποιημενα (εικονα) Σε λαπτοπ ΗΡ 255 G4
  3. Να'σαι καλα ρε φιλε... legacy Αυτο ηταν. Θενκς
  4. Πηρα αυτον http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/158940-hp-255-windows-10 με 10ρια πανω και προσπαθω να βαλω τα 7. Για καθαρη εγκατασταση, ξεκινα το dvd με τα 7 να φορτωνει αρχεια και μετα κολλαει στο "starting windows". Ειπα να διαγραψω πρωτα ολο το σκληρο με το Hiren's και μετα να κανω εγκατασταση, αλλα βγαζει μηνμα λαθους για το dvd. Να βγαλω το σκληρο απο το λαπτοπ δεν παιζει, γιατι πρεπει να ανοιχτει ολο το καπακι (δεν εχει ξεχωριστο καπακι για το σκληρο) και φοβαμαι μη χαθει η εγγυηση... Και τα 2 dvd εχουν δοκιμαστει σε αλλους υπολογιστες και λειτουργουν αψογα. Καμμια ιδεα?
  5. Ετσι θα γινει . Ο σκληρος ηταν σε θηκη = κανενα χτυπημα. Να τον κρατησω και να μην ξερω τι θα ξημερωσει, δεν εχει νοημα. Θενκς σε ολους για το ενδιαφερον.
  6. Θενκς για το ενδιαφερον. Με το icare μπορεσα να παρω σχεδον τα παντα... Τεσπα, για να μην ανοιγω νεο θεμα, αν γνωριζει καποιος προγραμμα για φορματ. Low Level να κανω?
  7. Thanx, θα το δοκιμασω. Τωρα τρεχει το HddRegenerator και απ'οτι φαινεται, κατι γινεται.
  8. Αυτο μου εβγαλε, χρειαζεται κατι παραπανω απο το προγραμμα?
  9. Τα πραγματα εγιναν ως εξης: Εξωτερικος σκληρος επεσε με τη θηκη, ενω επαιζε ταινια. Στη συνεχεια η ταινια "κολλουσε" αλλα εμφανιζε κανονικα ολα τα υπολοιπα αρχεια, και οσα δοκιμασα τα διαβαζε κανονικα... Φαινοταν να λειτουργει κανονικα, εκτος απο την ταινια. Και τη διεγραψα. Κι απο τοτε δεν λειτουργει ΤΙΠΟΤΑ. Οταν συνδεω τον εξωτερικο κανει περ. 3 λεπτα να τον δει (ενω δειχνει να δουλευει συνεχεια). Για να εμφανιστει το εικονιδιο στον υπολογιστη, μπορει να κανει και 5... Οταν παω να ανοιξω το σκληρο να δω τα αρχεια, δουλευει για 5 λεπτα και μετα λεει οτι δεν εχει γινει φορματ... Ειναι WD, 1 ΤΒ κι αγοραστηκε πριν 8 μηνες περιπου. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι 2500 φωτο που εχει μεσα (με περ. 5ΜΒ η καθεμια). Ευχαριστω για τις (οποιες) απαντησεις.
  10. Και γι'αυτο οι Αμερικανοι εχουν ξεσκιστει να κανουν πολεμους σε χωρες που απειλουν να μετατρεψουν τα αποθεματα τους σε ευρω. Αλλιως, μια ωραια μερα στις Ηπα, αυτο που εκανε 1 ευρω το πρωι, το βραδακι θα κανει 50.
  11. H ιστορία είναι γνωστη. Αλλα εφαρμοσιμη σε "κλειστο κυκλωμα". Οσοι θελετε, δειτε το money masters (υπαρχει και με ελληνικους υποτιτλους) για το πως ειμαστε -οχι μονο η Ελλαδα- δεμενοι χειροποδαρα.
  12. nmtray2

    Ζωή στην Κύπρο

    Eιπα για ιδιαιτερο ρατσισμο και αποδοση συλλογικης ευθυνης απο συγκεκριμενη παραταξη. Και το λεω απο προσωπικες εμπειριες και συζητησεις που ειχα. Και το λενε κι αλλοι Ελληνες που βρηκα εδω. Ναι, δουλευω τωρα στην Κυπρο και η δουλεια με "αναγκαζει" να βλεπω αρκετους ανθρωπους καθε μερα. Αλλα κατα τα αλλα, μια χαρα ειναι εδω. Κι εχει κι αρκετες ωραιες Κυπριες. Ιδιαιτερα απο Λεμεσσο.
  13. nmtray2

    Ζωή στην Κύπρο

    Το κακο με καποιους Κυπριους ειναι ο ιδιοτυπος "ρατσισμος" εναντιον των Ελληνων (προερχεται απο συγκεκριμενη πολιτικη παραταξη). Δεν ειναι ακριβως ρατσισμος. Μαλλον για συλλογικη ευθυνη...
  14. Ποδοσφαιρο με κυαλια. (ΔΕΝ ειναι η προπονηση του ΟΣΦΠιακου)
  • Δημιουργία νέου...