Προς το περιεχόμενο

BeSt_

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    169
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με BeSt_

  • Ημερομηνία γέννησης 16/09/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.195 προβολές προφίλ

BeSt_'s Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

198

Φήμη

  1. Καλημέρα! Ένα ενδιαφέρον video για τα μέσα αποθήκευσης δεδομένων και την μακροχρόνια διατήρηση τους! Αναλύει και τα οπτικά μέσα.
  2. Από εξωτερικό. Παίρνω μεγάλες ποσότητες και για φίλο μοιραζόμαστε τα έξοδα. Ελλάδα δεν συμφέρει με τπτ είναι πανάκριβα τα κενά Blu-Ray. Πλέον μόνο Blu-Ray χρησιμοποιώ μόνο για backup Sony 128GB single και 200GB Ritek doubled και καμιά φορά παίρνω και M-Disc.
  3. Τα CD-R Taiyo Yuden και MITSUI , χρυσά διαβάζονται σαν να τα έγραψα χθές. Από DVD δούλευα μόνο Verbatim DVD+R με τα DVD-R είχα θέμα και με έγγραφη και ανάγνωση και σταμάτησα να τα δουλεύω. Πλέον γράφω μόνο Blu-Ray καλής ποιότητας και M-Disc Verbatim για αρχειοθέτηση.
  4. Το Matsushita είναι στο υπόγειο και το τρώνε οι αράχνες τώρα. Τα δισκάκια που έγραψα με αυτό διαβάζονται ακόμα έχω αντιγράψει πρόσφατα δισκάκι 25ετιας στον σκληρό δίσκο με το τελευταίο Pioneer που έχω. Τα οπτικά μέσα έχουν πεθάνει για πολλούς για εμένα όμως όχι θα συνεχίσουν να υπάρχουν μέχρι να εξαφανιστούν. Κάποιος είπε ότι σταμάτησαν να βγαίνουν μέσα αλλά κάνει λάθος η Pioneer και η LG βγάζει ακόμα νέους καυστήρες με νέες τεχνολογίες ανάγνωσης και εγγραφής!!
  5. @kurkosdr Θα ξαναπώ μια ακόμα φορά ότι οπτικό δίσκο είχα από το 1998 και μετά από CD-ROM, Verbatim DVD+R DL, Sony Blu-Ray 128GB QL XL έως και τα τελευταία Blu-Ray 200GB Double Sided της Ritek δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με εγγραφή - ανάγνωση. Πάντα είχα καυστήρες Pioneer!! Τα μόνα CD-ROM που είχα θέμα είναι μια προβληματική παρτίδα TRAXDATA που είχα αγοράσει που βγήκε όλη σκάρτη. Έκτοτε κοιτούσα πάντα να παίρνω ποιοτικούς κενούς δίσκους όπως και να κάνω σωστή αποθήκευση σε κλειστά συρτάρια με τις θήκες τούς ότι οπτικό δίσκο έχω τον διαβάζει ακόμα και τώρα. Έγραψα 20 χρόνια + αλλά έχω δισκάκια ακόμα πιο παλιά στην συλλογή μου έκανα λάθος. και κάτι τελευταίο την αξιοπιστία της Sony και της Verbatim με το εργοστάσιο της Ritek για τα 100 χρόνια που διαφημίζουν νομίζω δεν αμφισβητείτε εύκολα το πιστεύω με σωστή αποθήκευση σίγουρα θα κρατάνε άλλωστε αυτές οι 2 εταιρίες ξεκίνησαν τους οπτικούς δίσκους.
  6. Δεν αντιλέγω ότι ασχολείσαι φίλε μου καλή η θεωρία απλά θα πω ένα πράμα. ότι δισκάκια εχω CD-ROM από τα πρώτα σε κυκλοφορία (650MB) μιλάμε για 20 χρόνια + ακόμα τα διαβάζει. Θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες στην αγορά και κάποια έβγαζαν σφάλματα ακόμα και στην εγγραφή. Συγκεκριμένα δούλευα TAIYO YUDEN τα χρυσά και MITSUI δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Πόσο μάλλον με τα Blu-Ray που είναι πιο σύγχρονο μέσο που υπόσχονται οι σοβαρές εταιρίες όπως Sony και Ritek 100χρόνια με σωστή αποθήκευση. Μην μιλήσω για την τεχνολογία M-Disc σε συνεργασία Verbatim και Ritek που υπόσχονται 1000 χρόνια. https://en.m.wikipedia.org/wiki/M-DISC
  7. Μακάρι να δούμε τέτοιες τεχνολογίες στον απλό χρήστη δύσκολα το βλέπω. Όσα χρόνια και να περάσουν οι οπτικοί δίσκοι θα είναι το πιο αξιόπιστο μέσο αποθήκευσης για προσωπικά δεδομένα και κρατάνε χρόνια χωρίς να πάθουν τίποτα. Επειδή ασχολούμαι χρόνια με τους οπτικούς δίσκους το πρωτο CD-R μου Matsushita τότε εποχής έγραφα άπειρα δισκάκια CD-ROM που ακόμα και τώρα μετά από χρόνια τα διαβάζει. Τώρα καίω δίσκους 200GB BLU-RAY για backup προσωπικών δεδομένων της RITEK με διάρκεια αντοχής πάνω από 100 χρόνια, δυσεύρετους μεν αλλά ευτυχώς ακόμα βρίσκω!! Επίσης να διευκρινίσω τα 4 στρώματα λέϊζερ που μπορούν να γραφούν σε Blu-ray με μέγιστη αποθήκευση δεδομένων 128GB μόνο η Sony έχει βγάλει τέτοιο δισκάκι! οπότε σε έναν δίσκο double side έχουμε 256GB! Double Side 4ρων στρώσεων δεν υπάρχει στην αγορά η μέγιστη χωρητικότητα που κυκλοφορεί σε δισκάκι είναι 200GB από 3 στρώσεις λέϊζερ στην κάθε πλευρά.
  8. BeSt_

    ACTION CAMERA SJCAM C200 (4K)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29/01/2024 08:03 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αναλυτικά χαρακτηριστικά της κάμερας εδώ: https://www.sjcam.com/cameras/action-cameras/c200/ Σε άριστη κατάσταση ελάχιστα χρησιμοποιημένη! Δίνεται μαζί με όλα τα αξεσουάρ της τα οποία αγόρασα έξτρα σε βαλιτσάκι!! Τιμή 89€

    80 €

  9. ξέρει κανείς αν πέφτει η ταχύτητα μετά από κάποια χρήση MB???
  10. απο 24/1 ξεκινάνε οι πρώτες αποστολές απο το επισημο site της Samsung Greece! δεν ισχύει κατι τέτοιο.
  11. Θα πάει κουβά η νέα σειρά S24 με τέτοιες τιμές. Καινοτομία 0 μόνο το chip έχει μεγάλη βελτιωση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. AI γαμ.....ςςςςς κοινός φρουφρού και αρώματα 2 με 3 εφαρμογές έξτρα AI στον κόρακα και ίσως μια μικρή βελτίωση στις κάμερες. Οι τιμές ταβάνι όσο πάει έχει να μοιάσει το σάπιο μήλο.
  12. BeSt_

    Αγορά ΝΕΟΥ iMac

    Απόθεμα πουθενά δυστυχώς. Φεβρουάριο 24 και βλέπουμε μετά από μια επικοινωνία με Isquere τον προμηθευτή. Σε όλα τα καταστήματα από αρχές Δεκεμβρίου γραφουν "έρχεται σύντομα" μάλλον το σύντομα είναι πάνω από 2 μήνες μιλάμε για κάτι ώρες αναμονής🤣🤣. Αυτό το χάλι συνεχίζεται ακόμα στα προϊόντα της Apple στην Χώρα μας όταν βγαίνει κάτι καινούριο.
  13. Μια χαρά υποστήριξη έχουμε στην Ελλάδα με eSim και η Cosmote αλλά και η Vodafone. Δεν σε βλέπω σωστά ενημερωμένο. Το πρόβλημα είναι καθαρά Hardware και οφείλετε στον Exynos η υπερθέρμανση. Δεν είναι θέμα δικτύου. Με το Apple Watch LTE γιατί δεν ζεσταίνεται και δεν τερματίζει τις κλήσεις? Εμένα δουλεύουν μια χαρά οι κλήσεις στο ρολόι και τα δεδομένα με eSim Vodafone στο ρολόι, πέρα απο αυτό το γνωστό πρόβλημα που το έχουν όλοι που ζεσταίνεται και τερματίζει το λογισμικό τις κλήσεις για ασφάλεια. Απαράδεκτη η Samsung που πουλάει ρολόγια με δυνατότητες τηλεφώνου με τόσο σοβαρό πρόβλημα. Απο το Samsung Watch 4 οπως το 5 έτσι και το 6 θα έχει το ίδιο πρόβλημα γιατι το hardware στην ουσία ειναι ίδιο μόνο τα 512mb RAM παραπάνω αλλάζουν. Ένας που έχει το Samsung Watch 4 δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πάει στο 6 είναι ακριβώς το ίδιο πράμα με λίγο μεγαλύτερη RAM.
  14. Ξαναζεσταμένο φαγητό με τον ίδιο exynos με λίγο καλύτερο χρονισμό και το γνωστό σε όλους πρόβλημα της υπερθέρμανσης από την σειρά Samsung Watch 4 και μετά που στην έκδοση LTE μετά από 5 με 10 λεπτά τερματίζει την κλήση λόγο υπερθέρμανσης του ρολογιού. 3 γενιές ρολογιών ο ίδιος σάπιος επεξεργαστής exynos αυτό το λέει όλα. Μπα δεν θα πάρω.......
  15. Όλα τα Galaxy Watch LTE της Samsung έχουν πρόβλημα υπερθέρμανσης όπως θα έχει και το 6 γιατί το Hardware είναι ίδιο. Η Samsung αρχίζει και χάνει την αξιοπιστία της τον τελευταίο καιρό. Γνωστό πρόβλημα υπερθέρμανσης που μετά από λίγη ώρα ομιλίας βγάζει μύνημα η συσκευή σας έχει υπερθέρμανση και μπαίνει σε safe mode και στις 3 τελευταίες γενιές Watch ακόμα το ίδιο πρόβλημα.
  • Δημιουργία νέου...