Προς το περιεχόμενο

Vasileios-gr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    412
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

6 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Vasileios-gr

  • Ημερομηνία γέννησης 17/01/1961

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    BYRON ATHENS, Or NEA MAKRH
  • Ενδιαφέροντα
    Πολλά

Ιστοσελίδα

  • Skype
    VasileiosSpanos

Πρόσφατες Επισκέψεις

13.452 προβολές προφίλ

Vasileios-gr's Achievements

  1. Πολλές φορές στέλνουν μια ακόμα επιστολή και δίνουν 1 μήνα παράταση. Οπότε πας στους 7 μήνες. Αλλά δεν ξέρω αν συμβαίνει σε κάθε τοπικό ΔΕΔΔΗΕ. Σε κάθε περίπτωση, κινήσου γρήγορα.
  2. Θα σου δώσει έναν ακόμα μήνα παράταση. Μετά μπορεί να το κόψει ανά πάσα στιγμή.
  3. πραγματι , θα μπορούσαν να βάλουν ένα γραμαμτοκιβώτιο για όλη την πολυκατοικία έξω στην είσοδο για να μην τα πετάν κάτω από τηνπόρτα.
  4. οι τράπεζες πρωτιμούν να χρησιμοποιούν την φτηνώτερη υπηρεσία ώστε να μειώνουν τα έξοδα τους. Εξάλου το πλασικό της κάρτας στέλνεται μη ενεργοποιημένο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ενεργοποίηση . Οπότε αν δεν το λάβεις , το δηλώνεις και σου στέλνουν μία καινούρια. Μπορείς πάντως να πεις στην εξυπηρέτηση πελατών ότι προτιμάς να λαμβάνεις τον φάκελο στο υποκατάστημα της τράπεζας. Μπορείς να παραπονεθείς στον διευθηντή των ΕΛΤΑ (στο τμήμα παράδοσης )
  5. H ΥΔΕ μπορεί να κατατεθεί πλέον εντός 30 ημερών από την έκδοση της. Χρειάζεσαι καινούρια.
  6. Ναι το πρώτο ψηφίο μπορεί να είναι οποιοδήποτε από 0 μέχρι 9 και τα δύο τελευταία οποιαδήποτε από 00 μέχρι 99 . 'Οτι και να βάλεις , θα δουλέψει το site του ΔΕΔΔΗΕ. Σε κάθε περίπτωση ,όταν έχεις κομμένο ρεύμα χρειάζονται δύο ΥΔΕ , και σε γραφείο και σε σπίτι . Προφανώς δεν έχει νόημα να βιαστείς να κάνεις αίτηση, Αλλά με την έκδοση και κατάθεση ΥΔΕ κάνε αμέσως αίτηση.
  7. Vasileios-gr

    Αύξηση ενοικίου

    Αυτή είναι η κανονική διαδικασία. Ας πούμε αν θές να κάνεις έξωση ή αν δεν φευγει, θα σου ζητήσει ο δικηγόρος συμβόλαιο. Όχι την δήλωση.
  8. Vasileios-gr

    Αύξηση ενοικίου

    στο Taxis καταχωρείς το συμβόλαιο που έκανες. Μάλιστα σου ζητάει και την ημερομηνία υπογραφής. Από μόνο του δεν έχει ισχύ συμβολαίου . Αν γίνει το οτιδήποτε , χρειάζεσαι συμβόλαιο και όχι δήλωση ανύπαρκτου συμβολαίου .
  9. Αγόρασε το από την Γαλλία. Αν και σημασία έχει η τελική τιμή αγοράς και όχι η αρχική.
  10. Vasileios-gr

    Αύξηση ενοικίου

    Η αλλαγή γίνεται μέχρι τον επόμενο μήνα από την υπογραφή του συμβολαίου. Αν ζήτησες αύξηση τον Μάρτιο , πρέπει να δηλώσεις την αλλαγή ντου Συμβολαίου μέχρι τέλος Απριλίου . Αν υπέγραψες το συμβόλαιο από τώρα , πρέπει να το δηλώσεις μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Η αγορά των ενεργειακών πιστοππιητικών είναι ελεύθερη. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη τιμή. Συνήθως στο internet θα βρείς τιμές από 60-65 ευρώ και πάνω.
  11. Vasileios-gr

    Πέφτει ο γενικός

    Όσα λέω Όσα λέω , δεν τα λέω αν και ηλεκτρολόγος. Τα λέω , ως Ηλεκτρολόγος. Αν η πλειοψηφία δεν έχει γνώση, πρέπει και εμείς οι ηλεκτρολόγοι να βοηθάμε στο να την αποκτήσουν. Τουλάχιστον να χρησιμοποιούν την σωστή ορολογία.
  12. Vasileios-gr

    Πέφτει ο γενικός

    Δηλαδή ο τίτλος διαβαζετε Πεφτει ο Γενικός ασφάλεια. Μάλιστα
  13. Vasileios-gr

    Πέφτει ο γενικός

    Γιατί είναι διακόπτης και όχι ασφάλεια. Οι ασφάλειες πέφτουν μόνες τους, αυτή είναι η δουλειά τους. Οι διακόπτες πέφτουν με χέρι. Μόνοι τους δεν πέφτουν ποτέ.
  14. Vasileios-gr

    Πέφτει ο γενικός

    Ο Γενικός διακόπτης δεν πέφτει ποτέ απο βραχυκύκλωμα. Μόνο με το χέρι κατεβαίνει. Ουτε ο Γενικός στο ρολόι μπορεί να πέσει μόνος του. Η γενική ασφάλεια μπορεί να πέσει, ο Γενικος διακόπτης θέλει χέρι.
  15. H ΥΔΕ για σπίτια ισχύει για 10 Χρόνια, οπότε σαφέστατα είναι έξοδο του ιδιοκτήτη , εφόσον ο ενοικιαστής έχει τριετές σαυμβόλαιο. Η ΥΔΕ για εμπορικά είναι 5 χρόνια αλλά λήγει αυτοδίκαια , με την αλλαγή ιδιοκτήτη, ή ενοικιαστή , ή ακόμα και του είδους της επιχείρησης. Οπότε μπορεί να είναι και έξοδο του ενοικιαστή , αφού η αλλαγή ενοικιαστή σε εμπορική επιχείρηση ,απαιτεί νέα Υ.Δ.Ε. ακόμα και αν ισχύει η παλαιά.
  • Δημιουργία νέου...