Προς το περιεχόμενο

DaKoS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.194 προβολές προφίλ

DaKoS's Achievements

  1. Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιος που να αναλαμβάνει downgrade/τσιπάρισμα σε nand PS3 fat CECHC04 ή έστω αν γνωρίζει κάποιο μαγαζί? Αν είναι και από Αθήνα ακόμα καλύτερα.
  2. Ναι αυτό ακριβώς εννοώ. Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Inateck FE2005=MantisTek Mbox 2.5 (ίδιο chipset).
  3. Επειδή έψαχνα για μία τέτοια θήκη να πω κάποια πραγματάκια. Η Orico έχει το chipset Norelsys NS1066 το οποίο δεν υποστηρίζει UASP και άρα σε SSD θα έχει πολύ χαμηλότερες ταχύτητες. Για μηχανικούς δίσκους είναι μια χαρά. Ίδιο ακριβώς chipset έχει η θήκη της Inateck FE2004 https://www.amazon.co.uk/Tool-Free-Inateck-Enclosure-Tool-free-Installation/dp/B00IJNDBM4 Η MantisTek του Banggood έχει το chipset Jmicron JMS567 και υποστηρίζει UASP. Αντίστοιχη της Inateck είναι το μοντέλο FE2005. https://www.amazon.co.uk/Optimized-Inateck-External-Enclosure-Tool-free/dp/B00KW4T69A και από το γερμανικό http://www.amazon.de/gp/product/B00KW4T69A Αρκετά ακριβότερα της Inateck (πιο φθηνά στο γερμανικό αλλά και πάλι ακριβότερα) απλά έβαλα το link του Amazon για να δείτε εντυπώσεις χρηστών. Review της Inateck FE2004 που έχει και συγκρίσεις με την FE2005 http://www.eteknix.com/inateck-fe2004-usb-3-0-hdd-external-enclosure-review/
  4. Έχεις δίκιο απλά κανένας δεν μπήκε στον κόπο να διαβάσει την πηγή και να συγκρίνει τα αποτελέσματα. Είναι τελείως misleading το άρθρο. Η πηγή που είναι η ίδια η ASUS δεν λέει πουθενά ότι πρόκειται για την 1080 (ούτε desktop, ούτε και mobile) ούτε για κάποιον pascal πυρήνα. Αν προσέξετε το graphics score του 3DMark11 που πόσταρε η ASUS είναι 34312 και αναφέρει ότι είναι stock και όχι overclocked. Η 1080 βγάζει περίπου 27.7-29.5k GPU Score. http://www.notebookcheck.net/Nvidia-GeForce-GTX-1080-Desktop-Review-Pascal-has-arrived.165500.0.html http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/nvidia-gtx-1080-graphics-card-review/6/ http://videocardz.com/59558/nvidia-geforce-gtx-1080-3dmark-benchmarks Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση μία μόνο κάρτα να φτάνει αυτό το score πόσο μάλλον η mobile εκδοσή της. Σίγουρα το laptop έχει 2 κάρτες και κατά πάσα πιθανότητα έχει 2x Nvidia GTX 980 (Notebook) SLI. Και σύμφωνα με αυτά τα 3DMark runs είναι ακόμα πιο πιθανό αυτό. http://www.3dmark.com/3dm11/11108327 http://www.3dmark.com/3dm11/11108109 Σε αυτά φαίνεται και το μοντέλο κάτω ASUSTeK COMPUTER INC. GX800VG που μάλλον είναι ο διάδοχος του GX700 (watercooled με external dock που μάλλον έχει και το παρών laptop όπως φαίνεται από την φωτό, φαίνονται ίδια τα ports για την υδρόψυξη). Τώρα το αν είναι όντως 2x980(Notebook) ή 2x1070m δεν μπορώ να το ξέρω αλλά το GPU Score είναι παραπλήσιο με αυτό από 980SLI (http://www.3dmark.com/3dm11/11264087 stock run από MSI GT80S Titan που έχει 980(Notebook) SLI) Δύσκολο να είναι 1080m SLI γιατί τότε οι καινούριες mobile pascal κάρτες θα ήταν σκέτη απογοήτευση.
  5. Έτσι εύκολα ξεκολλάνε τα chip? Και αυτό επειδή έχει βαρέσει 80-90 βαθμούς? Δηλαδή στο desktop που οι χρήστες αλλάζουν ψύξη και βγάζουν την stock ψύκτρα πέρνουν και το chip στο χέρι? Άσχολούμαι με τα laptop τα τελευταία 10 χρόνια. Κάτι τέτοιο που λες πρώτη φορά το ακούω. Εκτός αν αναφέρεσαι σε κακομεταχείρηση του από ατσούμπαλους χρήστες που την ώρα που παίζουν battlefield κάνουν frisbee το laptop. Που και πάλι το chip δεν πρόκειται να ξεκολλήσει, η ψύκτρα παίζει και ναι δεν θα πάρει το chip μαζί της... Αυτό πάλι που λες για reballing και αναφέρεσαι στις Nvidia με κάνει να σκέφτομαι ότι εσύ και όλοι όσοι έχετε τέτοια αρνητική αντίληψη για τα laptop έχετε μείνει στις προβληματικές Nvidia 8xxxM Series (2007) που σχεδόν όλες ή τα έφτυσαν ή ήθελαν reballing για να λειτουργήσουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα και μετά πάλι τα ίδια. Ακόμα και η Nvidia δήλωσε ότι ήταν προβληματικές οι συγκεκριμένες mobile GPUs. Btw όταν σκας 2000+ για laptop παίρνεις και μία επέκταση εγγύησης.
  6. Η άγνοια κάποιων ειλικρινά με αφήνει άναυδο και καλό θα ήταν αν δεν ξέρουν για κάποιο θέμα να μη το σχολιάζουν καν γιατί η παραπληροφόρηση κάνει κακό. Εκτός αν απλά τρολλάρουν οπότε εκεί πάω πάσο. Τα gaming laptops υπάρχουν όσο και αν κάποιοι νομίζουν το αντίθετο. Απλά απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό που μετακινείται συχνά και θέλει να έχει την δυνατότητα να παίζει games. Όπως και να το κάνουμε το να μεταφέρεις ένα desktop δεν είναι και το πιο βολικό. Αυτή τη φορητότητα πληρώνει ο καθένας και αναλόγως την αξιολογεί. Μην ακούω όμως ότι ένα laptop δεν μπορεί να παίξει το οποιοδήποτε βαρύ game σε full γραφικά. Όπως στα desktops υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικοί συνδιασμοί που μπορεί να κάνει κάποιος και να έχει τα ανάλογα αποτελέσματα, από unplayable games μέχρι Vsync locked@120fps σε full γραφικά. Έτσι και στα laptops υπάρχουν DTR laptops με SLI-CF κάρτες γραφικών και Extreme CPUs. Επίσης αυτή η καραμέλα ότι στα laptops ψήνεις μπριζόλα, κάνεις μπάρμπεκιου και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο πρέπει να σταματήσει. Δηλαδή όταν η 290X χτυπάει 90 και 100 βαθμούς και η 780 85-90 είναι μια χαρά αλλά όταν η κάρτα από το laptop πάει 95 θα γίνει το καινούριο Chernobil και θα την πάρεις στο χέρι. Αλλά και εδώ υπάρχει διαφορά αναλόγως το laptop. Υπάρχουν laptop με SLI-CF που δεν πάνε πάνω από 75 βαθμούς. Και για να μην μου πει κάποιος ότι μιλάω αόριστα και χωρίς αποδείξεις ορίστε και ένα 3DMark11 run από μένα με θερμοκρασίες. Όλα stock.
  7. Δεν δοκίμασα με ΙΕ αλλά με Chrome όλα καλά σε laptop Win7 x64. Ευχαριστώ τον topic starter. Πριν λίγο το ενεργοποίησα. Δεν είμαι συνδρομητής NOVA-Forthnet.
  • Δημιουργία νέου...