Προς το περιεχόμενο

bingo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    48
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

bingo's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. http://www.kapamobiles.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=81&Itemid=82&lang=el Για κοίτα εδώ, είχα ψάξει και εγώ λίγο καιρό πριν..
  2. Στην αρχή μου έκανε εντύπωση το μικρό κουτί μια και δεν είχα ποτέ. Ισως είναι καλή ιδέα, απλά είχα συνηθίσει να έχω μεγαλύτερο κουτί και να αλλάζω πράγματα μέσα χωρίς να χρειάζεται να ψάχνω αν χωράνε. Ευχαριστώ πάντως για όλη την πρόταση, μια και δεν βιάζομαι όποια επιπλέον πρόταση καλοδεχούμενη.
  3. Καλή χρονιά σε όλους! Οποιος μπορεί ας κάνει μια πρόταση να πάρω μια ιδέα μια και έχω πολύ καιρό να φτιάξω υπολογιστή. Θα κρατήσω δίσκο και dvd-rw, οπότε θέλω τα πάντα, μιλάμε μόνο για κουτί, όχι οθόνες πληκτρολόγια κτλ. Η οθόνη που έχω είναι 22 ιντσών fullhd και θέλω να την χαρώ, σειρές και ταινίες δηλαδή, σπάνια κανένα παιχνίδι, κατά τα άλλα μουσική, ίντερνετ, και δουλειά γραφείου, όχι κάποιο ειδικό πρόγραμμα.. Μένω αθήνα, θα προτιμήσω να τα πάρω από 1 μαγαζι, όχι το κάθε κομμάτι από αλλού, δεκτό και on-line. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να μου προτείνετε κάτι από ένα μαγαζί 2-3 ευρώ φτηνότερα από το e-shop πχ όσο το να μην διαλέξω μόνος κάτι που δεν ταιριάζει καλά το ένα με το άλλο. Επίσης επειδή λογικά θα μείνει λίγα χρόνια, ας είναι η μητρική κάποια που να μπορώ αργότερα να προσθέσω μνήμη ή να αλλάξω μια κάρτα και να μην ψάχνω πάλι τα πάντα.. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  4. bingo

    Στρατός

    Είναι όντως στο ίδιο στρατόπεδο αλλά είναι πολύ μεγάλο και είναι χωρισμένο σε δύο υποστρατόπεδα, το 561 και το ΤΥΠ δεν είναι στο ίδιο υποστρατόπεδο. Ημουνα πέρσι (317) στον 7 ΛΔΒ. Γενικά είναι καλό στρατόπεδο, δεν είναι μαύρο, σχετικά καινούριο από πλευράς εγκαταστάσεων, χτισμένο κάπου το 2000, αλλά αν θυμάμαι καλά το 561 ΜΚΤΠ στεγάζεται σε λυόμενα, καλά μεν, όχι ερείπια, αλλά προκάτ. 45 λεπτά από αλεξανδρούπολη, πας άνετα σε έξοδο σουκου, αλλά όχι τις καθημερινές. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω, δεν γνωρίζω τι υπηρεσίες κάνουν στο 561 κτλ.. Κατά τα άλλα, το χωριό εκεί είναι το Τυχερό με 1-2 καφετέριες, ίντερνετ καφέ, πιτσαρία, κτλ. (Ο Προβατώνας δεν είναι τίποτα, 2 σουβλατζίδικα που κάνουν ντελίβερυ και στο στρατόπεδο, πιάτσα ταξί, και η στάση του κτελ για να φύγεις!) Λόγω πολλών φαντάρων, (είπαμε είναι μεγάλο στρατόπεδο) ΣΠΕΝ θα κάνει εκεί, δεν τους πάνε σε άλλο μέρος.. Δεν μου ρχεται κάτι άλλο, καλή θητεία πες του!
  5. bingo

    Στρατός

    Αυλώνα εκτός από φαϊ είναι μια χαρά, μετάθεση αν είσαι 9μηνος δεν θα πάρεις ποτέ κανονικά. Εκτός και αν πας σε κάποιες λίγες μονάδες Εβρου πολύ πάνω και κάποια μικρά νησιά όπου δίνουν πολλά μόρια και έρχεσαι αθήνα στους 6 μήνες. Αν είσαι 8μηνος θα έρθεις στους 5 μήνες σίγουρα. Και τέλος αν έχεις σοβαρούς λόγους ασθένειας, συνηπηρετών αδερφός κτλ μπορείς να έρθεις κατευθείαν Αθήνα. Αν δεν είσαι γιατρός ή νοσηλευτής έχεις πολλές πιθανότητες να σε αλλάξουν σώμα και να μην μείνεις υγειονομικό. Αυτό μετά την ορκομωσία, στην μετάθεση.. (Αν έχεις καλό βύσμα κάνε πως δεν είδες το ποστ μου, δεν ισχύει τίποτα )
  6. Πρώτον το post του cristav είναι πολύ καλό για να ξέρουμε για ποια εταιρία μιλάμε, αν είναι ελληνική (που είναι), αν έχει εργοστάσια στην Ελλάδα (που έχει και δεν τα κλείνει), και αν είναι σημαντική για την οικονομία ή απλά μπορούμε να πούμε στα τσακίδια (που είναι σημαντική ). Τώρα στο θέμα μας, εκεί που πρέπει να επικεντρωθούμε είναι αλλού. Και η ΦΑΓΕ και η 3Ε έφυγαν αλλά ούτε για τα νησιά Μάρσαλ ούτε για την Βουλγαρία. Απόδειξη πως οι φόροι δεν είναι το μεγάλο τους πρόβλημα. Οπως επίσης ούτε το εργατικό κόστος, μια και τα εργοστάσια παραμένουν εδώ. Και στα δύο αν τα αλλάζαμε για αυτούς καλά θα ήταν, αλλά δεν πήγαν στην Ελβετία και το Λουξεμβούργο για τη φτήνια. Αλλά κατά βάση το σταθερό σύστημα, και φορολογικό, και τραπεζικό και οτιδήποτε άλλο. Η γραφειοκρατία, η χαρτούρα, το να μη ξέρουν τι θα τους ξημερώσει αύριο, ακόμα και το χρηματιστήριο σαν αγορά, ειδικά για την 3Ε που αποφάσισε να εισαχθεί στο χρηματιστηριο του Λονδίνου. Εδώ δεν ξέρουν αν τα λεφτά που θα πάρουν του χρόνου θα είναι ευρώ ή δραχμές. Πάς να κλείσεις δουλειά με ξένο, του δίνεις εγγυητική επιστολή τραπέζης, και σου λέει ελληνική τράπεζα? Αυτό είναι παλιόχαρτο, που ξέρω εγώ άμα θα είναι εδώ αυτή να με πληρώσει ή θα χρεοκοπήσει? Αν είσαι όμως μια εταιρία με έδρα την Ελβετία τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα... Και μην ξεχνάμε πως και οι δύο έχουν ένα μεγάλο μέρος του τζίρου έξω από την Ελλάδα, μεταφέροντας την έδρα ακόμα και να χρεοκοπήσει η Ελλάδα, το πολύ πολύ να χάσουν έναν καλό πελάτη, το υπόλοιπο σύστημα θα δουλεύει κανονικά..
  7. Στο δικό μου ΑΕΙ πιο παλιά είχε εξετάσεις σε 3 βασικά μαθήματα του πρώτου έτους όπου αν τα πέρναγες δεν τα έδινες και στις εξεταστικές μετά. Αργότερα το κάνανε με βάση το βαθμό πτυχίου. Κοίτα στα site των σχολών που θες, να δεις τι θέλει το καθένα. Χρονικά δεν ξέρω αν τα προλαβαίνεις για φέτος, μπορεί, πάντως συνήθως γίνεται καλοκαίρι - φθινόπωρο..
  8. bingo

    Στρατός

    Και εμείς το ίδιο, αλεξίσφαιρο (οι πιο πολλοί βγάζαμε τις πλάκες), κράνος αλλά όχι γεμιστήρα. Σε άλλο στρατόπεδο στην αττική που είναι ο αδερφός γεμιστήρα παντού. Σε λίγα μέρη δεν κουμπώνεις γεμιστήρα, πάντως συμβαίνει, και στο ΓΕΣ. Στον εβρο όλοι είχαν κανονικά. Τώρα και να έχεις άμα πυροβολείς διαδηλωτή είναι άλλο θέμα. Θεωρητικά ίσως ναι, στην πράξη...
  9. bingo

    Στρατός

    Σε σκοπιά στο πεντάγωνο που έκανα για ένα τρίμηνο φέτος την άνοιξη, δεν είχαμε κουμπωμένη γεμιστήρα πάντως. (Οχι στην κεντρική πύλη, σε πλαϊνή)
  10. Α καλό αυτό, θα το κοιτάξω. (Το πόσα password θυμόμαστε πρέπει να το γράφουμε και στα βιογραφικά νομίζω, είναι skill..)
  11. Για τις γλώσσες γενικά αυτό λέω και γω, θα βρει τρόπο ο άλλος να σε τεστάρει, ακόμα και να έχεις κάτι δεν θα βασιστεί σε αυτό τυφλά. Απλά σκευτόμουν τι επίπεδο χρειάζεται για να μην έχεις πρόβλημα στα μαθήματα του ΑCCA. Με την έννοια, πάω να βελτιώσω τα αγγλικά μου πρώτα και μετά το ξεκινάω, ή με ένα επίπεδο γνώσης καλό μεν αλλά όχι άριστο, και με λεξικό για την ορολογία κτλ τα βγάζεις πέρα? Ετσι και αλλιώς τα μαθήματα στην Ελλάδα φαντάζομαι από Ελληνες γίνονται, Αγγλική ύλη μεν, αλλά δεν θα είναι σαν να είσαι φοιτητης στην Αγγλία με όλη την ομιλία στα αγγλικά...
  12. Ειμαι και εγώ σε ένα παρόμοιο τρίλλημα όπως ο topicstarter οπότε θα ήθελα μια γνώμη. Από ότι κατάλαβα προτείνετε το ACCA αντί μεταπτυχιακού σαν συμπλήρωμα σε πτυχίο. Τουλάχιστον σε όποιον έχει βάλει στόχο ελεγκτική συγκεκριμένα. Γενικά σε κάποιον που ασχολείται με λογιστική? Η μόνο με ελεγκτική? Ξερω οτι θελω λογιστική, αλλά ίσως σε εταιρία, δεν έχω βάλει στόχο τις Big4 πχ με το ζόρι, αν και αν είχα την ευκαιρία θα πήγαινα όπως είπε και ο Praetorianos, γιατί πιστεύω πως αξίζει σαν εμπειρία. Σε μια εταιρία μετά από χρόνια, για ανώτερη θέση, με ανάλογη εμπειρία θα προτιμήσουν αυτόν με το ACCA ή το master? Εχεις κανείς γνώμη? Και μια λεπτομέρεια, τι επίπεδο αγγλικών χρειάζονται στα μαθήματα, αν ξέρει κάποιος που κάνει, ξέρω ότι δεν ζητάνε proficiency πχ, όπως μου είπαν και όταν ρώτησα σε φροντιστήριο που κάνει acca, αν δεν τα βγάζεις πέρα θα τα παρατήσεις μόνος σου, εμείς δεν ζητάμε αποδεικτικό γνώσης. Με FCE θα είμαι οκ λέτε?
  13. Ειναι και περασμένη η ώρα και νυστάζω, ελπίζω να μην κάνω λάθος, αλλά νομίζω πως είναι το jeronimo yanka των forminx, το συγκρότημα του Ντέμη Ρούσου και του Βαγγέλη Παπαθανασίου.
  14. Το τραγούδι από τους πρωταγωνιστές είναι Calexico - Stray
  • Δημιουργία νέου...