Προς το περιεχόμενο

Voorhees

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.000
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Voorhees

  • Ημερομηνία γέννησης 21 Ιανουαρίου

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Voorhees's Achievements

  1. Ναι το πρόσεξα, ακριβώς έτσι είναι. Όσες 2gb και να έβαλα ότι και να ήταν τις δούλευε απροβληματιστα.
  2. Τελικά τις μετεφερα σε ένα άλλο desktop παλιό που έχω και τις παλιές 2x2gb 1066mhz που είχε τις πήγα στο optiplex και πήγε συνολικά 8gb και ο ένας και ο άλλος. Απ' ότι διάβασα και σε παλαιότερα θέματα σχετικά με την dell και τα 1333mhz υπάρχει πρόβλημα αν δεν είναι crucial. Σας ευχαριστώ πολύ όλους που ασχοληθήκατε και για τις έξτρα γνώσεις που μου περάσατε.
  3. Έχω κάνει bios update στο Α15(το τελευταιο) μέσα στο google που έψαξα λέει πως δέχεται μέχρι 16gb 4x4gb. Πραγματικά περίεργα πράγματα άλλη μια διαφορά που είδα αυτές που δουλεύουν γράφουν pc3 10600U ενώ οι νέες pc3 10600. Ωστόσο στο google δεν είδα κάτι απαγορευτικό σε αυτό το "U" στο τέλος.
  4. Καταλαβα, απλά η μία από αυτές που δουλεύει έχει τσιπάκια μόνο στη μία πλευρά και γράφει επάνω 1r Οπότε φαντάζομαι πως δεν είναι αυτό αλλά παίζει κάτι άλλο.
  5. Και στις δύο κάνει τα ίδια beeeep, είτε κατά μόνος είτε μαζί. Τι ακριβώς είναι το dual & single rank? Ειδικά με τη δεύτερη ολόιδιος φαίνονται sorry παίδες τυγχάνω ολίγον άσχετος.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Είχα ένα dell optiplex 780 το οποίο είχε 4gb (2x2gb) ram (οι πάνω στη φωτογραφια) και πήρα προς αντικατάσταση τους 8gb (2x4gb) ram(οι κάτω στη φωτογραφια). Ο Υπολογιστής με αυτές δεν ανοίγει και κάνει μερικά μπιπ, δεν ανάβει καν η οθόνη του υπολογιστή, όλα τα υπόλοιπα, φαίνεται να παίρνουν μπροστά. Αν βάλω τις παλιές όλα ΟΚ. Να ενημερώσω ότι το έβγαλα από τη πρίζα και αφαίρεσα την μπαταρία. Τι πάει λαθος;
  7. Χαχαχα, δεν ξέρω κάτι πάτησε η σύζυγος μου και τώρα θέλει να το επαναφέρει.
  8. Καλησπέρα, κατά λάθος κρυψαμε από το Facebook κάτι διαφημίσεις από Temu και πλέον δεν μας εμφανίζει κάτι προσφορες που είχε 95% ή κάτι τέτοιο νομίζω. Γνωρίζει κάποιος πως τις επαναφερουμε; Να ενημερώσω ότι μέσα από τις ρυθμίσεις κάπου που λέει διαφημίσεις που έχετε κρύψει.... δεν υπάρχει εκεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  9. Ναι ναι έχει γίνει κανονικά, τσέκαρα κιόλας μέσω gov και το όχημα δεν βρίσκεται πλέον στα δικά μου. Για την ακρίβεια η διαγραφή έγινε την επόμενη κιόλας ημέρα. Σ' ευχαριστώ πολύ!!!
  10. Το παλικάρι είναι 19 χρονών βέβαια φέτος είχε εισόδημα (νομίζω βέβαια οτι είναι αφορολόγητο κιόλας το ποσό) και ο πατέρας του τον πίεζε εξ αρχής να μην δηλωθεί γιατί θα έχει μπελά. Φαντάζομαι πλέον που δεν απαντάει ουτε στα τηλέφωνα, ούτε στα μηνύματα, το κάνει γιατί απλά δεν θέλει να δώσει
  11. Καλημέρα σας, έχει 1,5 μήνα που πούλησα ένα δίκυκλο 125cc και ο αγοραστείς αρνείται να δώσει υπεύθυνη δήλωση. Εγώ έχω κάνει κανονικά με τα στοιχεία και το ΑΦΜ του την οποία του την έχω δώσει κανονικά. Γνωρίζει κανένα τι μπορώ να κάνω προκειμένου να δηλώσω τη συναλλαγή στην εφορία; Τιμή πώλησης 1000€ (μετρητά)
  12. Εγω οχι αλλα ο μάγκας που μου το πουλησε το εστειλε με ενα μαπα κινεζικο καλώδιο οπου φανταζομαι με εκεινο το φόρτιζε. Θα αλλάξω motherboard τελικά αλλά πραγματικά λυπάμαι καποιους γιατι ο ιδιος μου ειπε να αλλαξω μπαταρια και αλλαξα, ο ιδιος μου ειπε να παω σε τεχνικό και πηγα. Αφου μου έβγαλε το κοστουμι ο τεχνικος μετα μου λεει ε ανοίχτηκε δυο φορες εγω δεν αναλαμβανω τπτ. απλα εκανε το κομματι του και πουλησε μεσω του site. Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ και στα λαμογια, υπαρχουν και με καλές κριτικές.
  13. Ευχαριστώ αδερφε, έκανα και επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα τπτ. εχει 2-3 μερες που το πηρα οποτε μαλλον το προβλημα προυπηρχε. απ ότι έψαξα, πρέπει να είναι το τσιπ u2 χαλασμένο λόγω κινεζικου φορτιστη τον οποιο μου εδωσε το παλικαρι. πάω για mobo.
  14. Καλημέρα, Αγόρασα ένα iphone 5s μεταχειρισμένο και η αγορά του έγινε το 2016. Το πρόβλημα είναι πως απο τη στιγμή που θα βγεί απο πλήρη φόρτιση, έχει αυτονομία βαριά 8 ώρες χώρις καποια ιδιαίτερη χρήση, κυρίως standby. Στην αρχή πίστευα πως ήταν η μπαταρία και αγορασα μια APN 616-0721 1560mA η οποία ήταν και αυτή που υπήρχε στο κινητό, ωστόσο όμως κάνει και πάλι τα ίδια. Απενεργοποίησα τα πάντα στο κινητο (icloud, gps, δίκτυα, ενημερώσεις, ειδοποιήσεις) και πάλι όμως κάνει τα ίδια, σαν τα τραβάει απο κάπου όλη την ώρα ρεύμα. Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα και έχει να προτείνει κάποια λύση?
  15. Καλησπέρα, έχει παραλάβει κανένας αντικείμενο που αγόρασε με το γνωστό κολπάκι του paypal? Κάτι είχα ακούσει οτι τα μπλοκάρουν στο τελωνείο, ισχύει;
  • Δημιουργία νέου...