Προς το περιεχόμενο

klog

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    362
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με klog

  • Ημερομηνία γέννησης 14/02/1976

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

klog's Achievements

  1. Η συμμετοχή του Κασπάροφ ως σύμβουλος στην παραγωγή αρκεί για να την δεις.Εξαιρετική κατά την γνώμη μου
  2. klog

    Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

    Ετοιμάζει αίτημα για πλήρη αδειοδότηση από τις αρμόδιες αρχές του ΗΒ https://www.altfi.com/article/6274_revolut-reportedly-preparing-uk-banking-licence-application
  3. klog

    Star Trek: Picard

    Star Trek περίπου.....13 λεπτών, πρακτικά για τόσο είδαμε την πραγματική κουλτούρα του Gene Roddenberry κατά την γνώμη μου (Picard - Data)
  4. klog

    Monese & Google Pay Ελλάδα

    Παρέλαβα και εγώ σήμερα, Εάν κάποιος θέλει κωδικό μου στέλνει pm Το apkmirror το θεωρούμε ασφαλές, σωστά;Μου κάνει εντύπωση ότι έχει διαφορετικές εκδόσεις του gpay
  5. klog

    Asus Transformer Book T100

    Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες
  6. klog

    Asus Transformer Book T100

    Καλησπέρα Ψιλοψάχνω κάτι με την φορητότητα ενός tablet έως 10'' και δεν κρύβω ότι με βρίσκει θετικό η έννοια της υβριδικότητας που φέρνει το Transformer με το πληκτρολόγιο. Μπορεί κάποιος χρήστης να μου πει τις εντυπώσεις απο την καθημερινότητα του; Τα 2GB μνήμη τι λένε;Αρκούν; Δεν με προβληματίζει η χωρητικότητα, απο 32 έως 64 gb είμαι οκ , άλλωστε δεν το θέλω να το φορτώσω πολλά προγράμματα. Μπορεί κάποιος να δουλέψει με πενάκι.....''γράφοντας''; Θα σας πω και αυτό που έχω κάπως κοιτάξει παραπάνω δεχόμενος πιθανές αντιπροτάσεις... Asus Transformer Book T100 Chi (Z3775/2GB/64GB)
  7. klog

    House Of Cards (2015) Season 3

    Πάντως ποιο μ@λ@κ@ς απο τον Seth πεθαίνεις. Για κάποιον λόγο δεν τον πάω με τίποτα Έχοντας φτάσει στο 8 πάντως δεν με πείθει ότι ο Doug παίζει ανεξάρτητο παιχνίδι. Εκτός αυτού ο τρόπος που ο FU θα εκμεταλλευθεί
  8. klog

    Homeland

    Καλό είναι να μην μπερδεύουμε τους φόρους του κοσμάκι με τον τρόπο που οι κυβερνήσεις οργανώνουν , σχεδιάζουν και εκτελούν γεωπολιτικά παίνγια και πολιτικές. Χέστηκαν για τον καθένα απο εμάς όταν έχει να κάνει για την παγκόσμια γεωπολιτκή ισχύ. Ναι σε αυτή την περίπτωση ακόμη και το Νο2 της υπηρεσίας πληροφοριών του Ιράν θα το αντιμετωπίσουν ως asset με αντικειμενικό σκοπό να κερδίσουν ότι περισσότερο μπορούν ποντάροντας στον ίδιο τον φόβο που οι Φρουροί της Επανάστασης μοιράζουν στον κοσμάκι στην δική τους χώρα. Δεν θα εκπλαγώ αν στο τέλος όλο το σενάριο είναι στημένο απο τον ίδιο το Saul
  9. ''Wind απέκτησε δικαίωμα προαίρεσης αγοράς (call option)'' Απο πότε αυτό έγινε εξαγορά; Υπομονή , έρχεται η ΑΜΚ όπου θα δείξει τις προθέσεις όλων των μερών (υπάρχουν και οι Άραβες μη το ξεχνάτε και αν μη τι άλλο εκεί λεφτά υπάρχουν). Το καλό για την Forthnet είναι πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εισρέει ρευστό και αν μη τι άλλο το ,να το πω αδόκιμα , Quadra Play (Internet - Τηλεφωνία - Τηλεόραση - Κινητό) αρχίζει και πλησιάζει στην Ελληνική αγορά σε ένα ενιαίο προϊόν.
  10. klog

    Παναθηναϊκός

    Ο Καπόνο δεν χρειάστηκε ποτέ στην καριέρα του να δημιουργήσει σώμα αθλητικό , έβγαζε πάντα το ψωμί του με το σουτ. Το πως ένας σούπερ ντουπερ φέρελπις προπονητής δεν μπορεί να αξιοποιήσει το μεγαλύτερο σουτέρ που ήρθε στην Ευρώπη μετά τον Εντι θα πρέπει να μας προβληματίζει. Άκόμη περιμένω να δω ένα σύστημα που να του επιτρέπει να μπορεί να σουτάρει και να προσφέρει αυτό που μπορεί , αλλά τι λέω....εδώ ο κόουτς Άρτζι ως παίκτης μέχρι τα 30+ δεν είχε καταλήξει με ποιο χέρι θα σουτάρει πηγαίνοντας σε κλειστό σχολείου στο Περιστέρι κάνοντας δοκιμές (αυτόπτης μάρτυρας), εργατικός δε λέω. Α κάτι ακόμη, μπορεί κάποιος να μου πει μια σωστή περιστροφή στην άμυνα σε 80 λεπτά αγώνα σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα; Το υλικό είναι παραδόξως (για το άγχος που λέγεται Τράκης) , αρκετά καλό ,του λείπουν πινελιές να γίνει υψηλοτάτου επιπέδου και πολύ φοβάμαι ότι το παιχνίδι χάνεται στο κατα πόσο το τεχνικό επιτελείο είναι ικανό να ταιριάξει τα κομμάτια το παζλ.
  11. klog

    House - Season 8

    Και μένα ρηχό μου φάνηκε , απο την άλλη όμως είχαν βάλει τόσο ψηλά τον πήχη σε κάποιες σαιζόν που δύσκολα θα το ξεπερνούσαν. Ωραίος ο Chase , το άξιζε.
  12. klog

    Apple iPad (3rd & 4th Generation)

    Πάντως μια βδομάδα τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα στην εναλλαγή σε 16αρι 4G
  13. klog

    Ευρεση τιμης σε αρχειο ΕXCEL

    Εγώ αν κατάλαβα καλά θέλει να κάνει το εξής Να βρει μια τιμή ή περισσότερες που βρίσκεται στο κελί πχ Α1,Α2 ....Αx μέσα σε έναν πίνακα πχ Β1-Β100 και να του επιστραφεί ως αποτέλεσμα αν υπάρχει ή όχι η τιμή.
  • Δημιουργία νέου...