Προς το περιεχόμενο

IOCTL

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    184
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με IOCTL

  • Ημερομηνία γέννησης 01/03/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

IOCTL's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/03/2024 11:29 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άριστη κατάσταστη, κλάσης ανώτερο απο ολα τα routers που δίνουν οι πάροχοι. Περιοχή Αθήνα. Χαρακτηριστικά: Modem και Router Ταχύτητα Wi-Fi 1900Mbps Ταχύτητα LAN 1000Mbps Dual Band (2.4 & 5GHz) Wi‑Fi 5 4 θύρες ethernet USB 3.0 Ευέλικτο Wi-Fi(Mesh) Το ASUS DSL-AC68R είναι ένας εξαιρετικά γρήγορος δρομολογητής Wi-Fi ADSL/VDSL modem, με συνδυασμένους ρυθμούς δεδομένων διπλής ζώνης έως και 1900Mbps. Στη ζώνη των 5GHz, το 802.11ac παρέχει ασύρματους ρυθμούς δεδομένων 1300Mbps, ενώ η τεχνολογία Broadcom® TurboQAM™ υπερφορτώνει την απόδοση του 802.11n των 2.4Ghz από 450Mbps σε 600Mbps με συμβατές συσκευές. Συμβατή με υπηρεσίες ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, οπτικές ίνες και καλώδιο, η κορυφαία προδιαγραφή ολοκληρώνει τη μελλοντική προστασία. https://www.skroutz.gr/s/5356350/Asus-DSL-AC68U-VDSL2-Asyrmato-Modem-Router-Wi-Fi-5-me-4-THyres-Gigabit-Ethernet.html#description

    50 €

  2. Οχι δεν ειχαν φάει πρόστιμο. Οι ανταγωνιστές νομίζω.
  3. Αν δεν ξερουμε τι μας γινετε, ανοιγουμε κανα οικονομικο site. Ολα δημοσιευμενα ειναι, απο τις πιο κερδοφορες Ελληνικες επιχειρησεις. Αντίθετα το skroutz στην τελευταια οικονομικη του χρήση ανακοινωσε ζημιές.
  4. Ανοιχτά είναι ακόμη. Μαλλον υπάρχει μικρή παραταση λογω του πανικού.
  5. haha οκ. συστησέ μου εσύ εναν καλό και θα υπογράψουμε ρήτρα για το eshop. Δεν θα είναι eshop το δικό μου παρεπιπτόντως
  6. Οποιος παίζει το wordpress στα δάχτυλα, μπορεί να κάνει theme customization και να φτάξει να προχωρήσει περαιτέρω ενα site που εχω ήδη φτιάξει παρακαλώ να μου στειλει pm ώστε να του πω λεπτομέρειες. Ευχαριστώ εκ των προτερων.
  7. Το ενα δεν αποκλείει το άλλο. Ναι, προς το παρον εκει στοχεύω. Απλως ψάχνω τα membership plugins. Δεν ειναι ξεκάθαρο οτι μπορούν να μου προσφέρουν αυτά που θέλω. Εχεις δουλέψει εσυ με κανένα απο αυτά?
  8. Δεν ειμαι σιγουρος οτι το buddypress θα βοηθήσει και μαλλον για έτοιμη λυση ψάχνω (στο μεγαλύτερο μέρος της). Να αναλύσω λίγο περισσότερο το 2ο κομμάτι, τουλάχιστον έτσι οπως το έχω στο μυαλό μου. Αφου ο χρήστης γίνει μέλος στο site, τοτε θα έχει τις εξης δυνατότητες: Να ανεβάζει φωτογραφίες μια εκ των οποιων θα οριστει ως κεντρική ώστε να φαίνεται στην κεντρική σελίδα του site. Να συμπληρώσει μια σειρά απο text boxes (πχ. ονομα, επωνυμο, τηλ. επικοινωνίας, αντικείμενο εργασίας κλπ.) - Καποια απο αυτά θα είναι public στο προφιλ του χρήστη, καποια οχι. Επίσης: Οι παραπάνω αλλαγές στο προφιλ του χρήστη να προυποθέτουν μια έγκριση μέσω email απο τον administrator (κυρίως για τις φώτος). Κατά την διάρκεια εγγραφής (membership), ιδανικά να συμπληρώνει και τα παραπάνω (φωτος, text), και να μπαινει μετά στο προφιλ του μονο για να διορθώσει, αλλάξει κάτι. Δεν χρειάζομαι κάτι συνθετο, απλο το εχω στο μυαλο μου, απλως δεν ξέρω ποιο module/plugin μπορει να κανει την δουλεια. Απο το ψάξιμο που εκανα παντως για το membership plugin, το wordpress μοιαζει μονοδρομος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. Ευχαριστώ θερμά!!! Κατάλαβα για αρχή οτι για το (1) που αναφέρω πιο πάνω ψάχνω για κάποιο membership plugin. Το (2) δεν ξέρω πως μπορω να το περιορίσω/προσαρμόσω.
  10. Καλησπέρα σας! θέλω να πειραματιστώ και να χτίσω ενα site που δεν θα είναι ούτε κλασικό content site, ούτε eshop αλλά κάτι ενδιάμεσο και ψάχνω την πλατφόρμα που να μπορεί να με υποστηρίξει και να μου παρέχει ολα τα απαραίτητα εργαλεία-modules. Τι θέλω να κάνει με λίγα λόγια το site? 1. Ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να μπει και να αγοράσει (μέσω κάρτας/paypal κλπ.) membership στο site επιλεγμένης χρονικής διάρκειας (να φτιάχνει προφιλ δηλαδή). Αυτό σημαίνει οτι εγω θα πρέπει να έχω 2-3 πακέτα για να επιλέξει το membership. 2. Φτιάχνοντας προφιλ και οσο αυτό ειναι ενεργό, ο χρήστης θα μπορεί να ανεβάζει στη δικιά του σελίδα περιεχόμενο (upload fotos, κείμενα κλπ.) χωρίς καμία παρέμβαση απο τον admin του site. Ουσιαστικά ο χρήστης διαφημίζει το δικό του προιον-προφιλ. 3. Το κάθε προφιλ-προιον να μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε επισκέπτης, εκτός εαν επιλέξει ο ίδιος ο χρήστης να το κρύψει. Τι λέτε? Wordpress, Prestashop? Υπαρχουν modules για να με βοηθήσουν με τα παραπάνω? Ευχαριστώ προκαταβολικα όποιον μπορέσει να βοηθήσει! Π.
  11. IOCTL

    Επενδύσεις

    Για αυτό κανείς που να το έχει ψάξει? 1. Χρηματιστήριο (Ελληνικό & ξένα). Γνωρίζετε κάποια online πλατφόρμα που να διαπραγματεύεται όλες τις μετοχές στην Ελλάδα και την πλειοψηφεία των ξένων χρηματιστηριών ή θα πρέπει αναγκαστικά να απευθυνθώ σε κάποια Τράπεζα ή χρηματιστηριακή? Εαν το τελευταίο είναι αναγκαίο γνωρίζετε ποια έχει την μικρότερη προμήθεια αλλά και καλύτερη online πλατφόρμα?
  12. IOCTL

    Επενδύσεις

    Καλησπέρα, σκέφτομαι κάνω μερικές (μικρές) μακροχρόνιες επενδύσεις και προσπαθώ να βρω τα καλύτερα εργαλεία για αυτό. Καταρχήν να πω οτι με ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο οι επενδύσεις που θα μπορώ να τις χειρίζομαι απο το Internet και όσο το δυνατόν με την διαμεσολάβηση λιγότερο ανθρώπων. Τι με ενδιαφέρει, χωρίς βέβαια να έχω καταλήψει που θα επενδύσω? 1. Χρηματιστήριο (Ελληνικό & ξένα). Γνωρίζετε κάποια online πλατφόρμα που να διαπραγματεύεται όλες τις μετοχές στην Ελλάδα και την πλειοψηφεία των ξένων χρηματιστηριών ή θα πρέπει αναγκαστικά να απευθυνθώ σε κάποια Τράπεζα ή χρηματιστηριακή? Εαν το τελευταίο είναι αναγκαίο γνωρίζετε ποια έχει την μικρότερη προμήθεια αλλά και καλύτερη online πλατφόρμα? 2. Bitcoin. Πως και απο που γενικά είναι πιο ασφαλές να αγοράσει/πουλήσει κανείς χωρίς μεγάλη προμήθεια? Απο όσο έχω ακούσει το mining πλέον έχει "πεθάνει", οπότε Bitcoin αγοράζεις με την ευχή να ανέβει στο μέλλον. Άλλος τρόπος να βγάλεις bitcoins υπάρχει? 3. Χρυσός. Εδώ αναγκαστικά μόνο μέσω τράπεζας? Υπάρχει άλλος τρόπος? 4. Forex. Plus500, σωστά? Υπάρχει τίποτε άλλο αξιόπιστο και ευχρηστο? 5. Άλλες επενδύσεις που έχετε στο μυαλό σας και επι το πλείστον τις χειρίζεσε online? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και προκειμένου να κρατήσουμε το θέμα καθαρό παρακαλώ όσους δεν τους ενδιαφέρει το παραπάνω ή δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στη συζήτηση και στα ερωτήματα μου, να αποφύγουν ευχές τύπου "κλάψτα ή τα σχετικά" .
  13. Εγώ τελικά πήρα αυτόν (200αρη): http://www.skroutz.gr/c/1399/solar_heater.html?from=catspan&keyphrase=multisol 4 μήνες τον έχω, προς το παρόν όλα μια χαρά. Τον χειμώνα βέβαια θα δείξει τι αξίζει αλλά φυσικά και μακροπρόθεσμα.
  14. Έχω σκληρους δίσκους γεμάτους με ταινίες που τους έχω συνδεδεμένους κατευθείαν στη TV (SAMSUNG D6530 55"), αλλά τους μπαινοβγάζω κάθε λίγο και λίγακι προκειμένου να τους συνδέσω στο laptop και να μεταφέρω νέες ταινίες, σβήσω παλιές. Προκειμένου να αποφύγω όλο αυτό σκέφτηκα τα νέα modems/routers που έχουν ενσωματωμένες usb θύρες. Έτσι με συνδεδεμενους τους δίσκους πάνω στο router να συνδέσω και την tv και το laptop στο router και να έχω πρόσβαση απευθείας απο όλα τα μέρη. Ετσι πήρα το καινούργιο modem/router της TP-LINK D5. Το laptop συνδέθηκε μια χαρα στο router μέσω wifi 2.4GHz και η TV επίσης με ακόμη καλύτερες ταχύτητες 5GHz. Πλέον το επόμενο βήμα ήταν και το laptop και η TV να δουν τον σκληρό δίσκο. Το modem έχει 2 επιλογές. A. USB MASS STORAGE. Απο εκεί ενεργοποίησα τον δίσκο, του έδωσα και ενα όνομα, και απλά και ωραία μέσω wifi, το laptop τον βρήκε σαν ενα δίκτυο ακόμη. Έτσι έχω πρόσβαση απευθείας στο δίσκο ασύρματα, αν και με μειωμένη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, χωρίς όμως αυτό να με ανησυχεί. Το πρώτο πρόβλημα λυθηκε. Το μόνο πλέον που μένει είναι να δώ ασύρματα και τον δίσκο μέσω της τηλεόρασης. Β. Ενεργοποιώ στο router την 2η επιλογή που λέγεται MEDIA SERVER κάνοντας assign και τον δίσκο που είναι ήδη συνδεδεμένος με το router. Πηγαίνω στη SAMSUNG SMART TV, βλέπω κατευθείαν τον MEDIA SERVER με όνομα mediashare, ανοίγω τα folders του δίσκου, φαίνονται οι ταινίες (είτε mkv, είτε avi) αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε όποια ταινία και να πατήσω η τηλεόραση μου λέει οτι το format δεν υποστηρίζεται. Περιττό να πώ εδώ οτι αν συνδέσεις τον δίσκο απευθείας στη TV οι ίδιες ταινίες παίζουν μια χαρά. Επίσης να σημειώσω οτι τόσο η TV όσο και το router έχουν τα τελευταια firmwares. ANY IDEAS ή τα έσκασα τζάμπα για το TP-LINK? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  15. Αθήνα είμαι. 4τμ εγώ επέλεξα καθώς έτσι θεωρώ οτι θα ζεσταίνει πιο γρήγορα το νερό όσον αφορά τους επιλεκτικούς. Υπάρχουν και με 3.τμ οι συγκεκριμένοι.
  • Δημιουργία νέου...