Προς το περιεχόμενο

JohNickZ

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    538
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με JohNickZ

  • Ημερομηνία γέννησης 14/10/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.875 προβολές προφίλ

JohNickZ's Achievements

  1. Με τρεις διαφορετικές κάρτες σε κανένα δεν bootare με rufus και arcade v0.4, κολλάει στον κέρσορα, σε δύο διαφορετικές κονσόλες.
  2. Δεν μπορώ να κάνω το setup με τα δύο images. Φλασάρω το image σε μια 32άρα και την βάζω μέσα. Δείχνει το boot screen, μετά βγάζει Retro Arcade v0.4 και τέσσερεις τελίτσες, μετά αφού περιμένω για λίγη ώρα μου βγάζει μια παύλα που αναβοσβήνει πάνω αριστερά και αυτό ήταν. Είτε μόνη της η κάρτα με το OS ή και με τις δύο (η δεύτερη με το άλλο image) γίνεται το ίδιο πράγμα. Δοκίμασα να αντικαταστήσω τα δύο αρχεία με τα άλλα Screens μπας και φταίει κάτι τέτοιο αλλά χειρότερα καθώς σε καμία από τις περιπτώσεις δεν άνοιξε η οθόνη σωστά (έβγαζε artifacts). Με το παλιό backup που έχω δουλεύει κανονικά. Καμία ιδέα?
  3. Νομίζω ότι γίνεται αλλά από ότι είδα θέλει μια πατέντα για να καταφέρει να μείνει στην θέση του ο σκληρός με ένα κομμάτι πλαστικό που τοποθέτησε αυτός στο λινκ. https://forum.level1techs.com/t/n100-firebat-t8-inner-stuff-and-some-tests/202124 Εννοείται καλύτερα 2230 και πιο ωραίες επιλογές από τον 2242 που είναι η θύρα default.
  4. Τα πάει καλά εκτός από σπάνιες φορές που κάνει κάτι παράσιτα για λίγο και αυτό μόνο όταν έχω την ένταση από τα ηχεία δυνατά, αν είναι νορμάλ δεν ακούγεται. Για κάτι καλύτερο η για κάποιον που το θέλει αποκλειστικά για multimedia νομίζω ότι μια εξωτερική φθηνή θα του ήταν κουτί. Δεν μπόρεσα να βρω ανταπτορα για ηχεία - μικρόφωνο, δοκίμασα μόνο ένα της UGREEN το οποίο δεν έκανε δουλειά, ενώ ένα με headset 4πινο έπαιξε κανονικά ηχεία και μικρόφωνο οπότε φαντάζομαι δεν βρήκα τον σωστό ανταπτορα. Το αρχείο 4k remux, αν μου στείλεις λινκ έστω και πριβέ θα το δοκιμάσω να σου πω. Θα το ξανα επαιρνα άνετα και σκέφτομαι να χτυπήσω ακόμη ένα να υπάρχει.
  5. Άσε το να λεεί, τρεις παραγγελίες που έριξα τον τελευταίο μήνα, όλα ήρθαν στο ~15ήμερο (εάν αναφέρει Choice).
  6. Θα το ερευνήσω λίγο ακόμη για ποιον λόγο δεν παίζει το Mic (υποψιάζομαι κάτι στην συνδεσμολογία) και αν δεν βρω άκρη θα πάω στην λύση Soundcard. Ευχαριστώ
  7. Αυτό έχω και δεν κάνει! Απορώ πως παίζουν τα headset αφού καταλήγουν σε 4pin σαν και αυτό ακριβώς.
  8. Παιδιά μια ερώτηση, προσπαθώ να συνδέσω ηχεία και μικ στην μοναδική θύρα που έχει. Ενώ με κάποια ακουστικά που έχω που έχουν κατάληξη 4pin jack 3.5mm ακούω και μιλάω κανονικα, όταν χρησιμοποιώ CTIA ανταπτορα 4pin 3,5mm jack to 2 x 3.5mm 3pin jack για να συνδέσω ηχεία και μικ, μόνο τα ηχεία ακούγονται. Παίζει να χρειάζομαι κάτι άλλο και να μην το ξέρω?
  9. Ναι προσωπικά θα το πρότεινα και αυτήν ακριβώς την δουλειά κάνει σε ένα γραφείο μου. Το έχω κρεμάσει πίσω από το μόνιτορ και ούτε που φαίνεται. Συμβουλή να απενεργοποιήσετε τα φλύαρα εφέ των Windows 11 για έξτρα ταχύτητα. Τρέχω 10 παράθυρα τουλάχιστον με Playback να παίζει από πίσω σε Chrome και σχεδόν ολοήμερη χρήση. Το βράδυ θα δοκιμάσω Photoshop και θα ενημερώσω. Βέβαια αναλόγως και τις ανάγκες σου προφανώς.
  10. Αν εννοείς ανάλυση οθόνης ναι, η μια οθόνη μου είναι 4Κ και την υποστηρίζει κανονικά (άσχετα άμα εχω βαλει Scale 250% για να βλέπω!) και η δεύτερη 1080p και επίσης παίζει κανονικά. 4Κ Youtube κανονικά, Netflix έχω κόψει οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω.
  11. Επανέρχομαι μετά από αρκετή συνεχόμενη ώρα χρήσης. Για τα λεφτά που κοστίζει είναι ότι καλύτερο. Σπίρτο στις εναλλαγές, πολύ δύσκολα θα μπουκώσει το CPU παρόλο που θα το δείτε συχνά στο 100%, πολλά παράθυρα ανοικτά χωρίς κανένα πρόβλημα, γρήγορο στις εντολές που του δίνεις. Youtube κανονικά 4Κ χωρίς κανένα πρόβλημα, σύνδεσα δύο οθόνες κανονικά. Θετικό ότι σε φουλ χρήση (με windows update και εγκαταστάσεις να τρέχουν και συνεχόμενη χρήση) το ανεμιστηράκι ακούγεται μεν αλλά πάρα πολύ υποφερτά δε, σε browsing και τώρα που γράφω δεν ακούγεται τίποτα. Αρνητικό, δεν έχω βρει ακόμη και το δουλέυω για ώρες (το μόνο που σκέφτομαι είναι η αξιοπιστία του σκληρού που φοράει προς το παρόν για να βάλω δεδομένα ή όχι). Τι να πω, αν αντέξει είναι τα πιο vfm λεφτά που έχω δώσει στην ζωή μου, ρωτήστε με ότι θέλετε να απαντήσω. BTW ευχαριστώ τον @zacharis1955 που το πρότεινε.
  12. Μου ήρθε σήμερα, το έκανε ένα γρήγορο τσεκ των 5 λεπτών. Πρώτη εντύπωση γρήγορο και αθόρυβο (και ότι άνοιξε το πιο σημαντικό!), θα επανέλθω.
  13. Μπορεί να είναι η κλασική τακτική για να μπορούν να πουλάνε πιο φθηνά ή πιο ακριβά το ίδιο προϊόν (στο ένα να τρέχουν promo, η να έχουν άλλα κουπόνια κτλ κτλ). Πάντως υπάρχουν και 2 πεντάστερα από Έλληνες που έχουν βαθμολογήσει, αν ζουν ανάμεσα μας ας μιλήσουν!!
  • Δημιουργία νέου...