Προς το περιεχόμενο

ziggy_stardust

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    108
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ziggy_stardust

  • Ημερομηνία γέννησης 17/10/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ziggy_stardust's Achievements

  1. ziggy_stardust

    Xiaomi Pad 6 (8/256) Gravity Gray

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/03/2024 07:39 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το tablet του τίτλου αγορασμένο απο το Mi Store της Αγγλίας. Είναι σφραγισμένο όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

    300 €

  2. Εγώ! Ο μόνος λόγος να πάρεις ακριβή συσκευή είναι οι καλές έξτρα κάμερες. Να μπορείς να έχεις τηλεφακό και καλό υπερευρυγώνιο. Εδώ σεν εχεις μόνο έναν, αλλά 2 τηλεφακούς και μάλιστα σε πολυ δυνατούς αισθητήρες. Αλλιώς βολεύεσαι με κινητό μεχρι τα 500 και του περνάς και μια gcam στη χειρότερη
  3. Για να βλέπεις στην TV μπορεις να κάνεις 4 πράγματα ( από όσα γνωρίζω ) 1) το καλύτερο να έχεις google tv με chromecast ( mi box, mi stick, mecool km2, mecool km2 plus, mecool stick κτλ ). με αυτο ως δεδομενο ανοιγεις το app σε κινητο ή tablet android και στέλνεις την εικόνα. 2) είτε απο το smart Κουτάκι σου ή από την τv loggαρεις μέσω browser στη σελίδα της euroleague tv. 3) το προφανές hdmi απο laptop στην tv 4) σε σύγχρονες samsung tv έχω παρατηρήσει πως αν έχεις windows 10 και πάνω σου επιτρέπει να προβάλλεις ασύρματα στην TV τον υπολογιστή σου.
  4. με την εφαρμογή + chromecast ωστε να στρημάρεις απο το κινητό/tablet στην TV μέσω chromecast καθως η εφαρμογή παίζει μονο σε android και οχι android tv εγω δεν εχω καταφέρει στο παρελθον να την κανω sideload σε mi box που φαντάζομαι ειναι λιγο πιο παραμετροποιησιμο από τις android tv
  5. καλώς! ευχαριστώ πολύ! ήταν πολυ βοηθητικά τα τιπς ! αν και ειχα ψιλοκαταλήξει μιας και θα το ήθελα συντομότερο, προβληματίστηκα! θα δωσω λίγο ακόμα χρόνο!
  6. ναι έχω υπ οψιν οτι και τα 600dpi είναι μια χαρα! το ethernet δεν ξερω αν ειναι πολυ πιο βολικό απο τελείως ασύρματο. Απλώς φανταζόμουν οτι το πριντερ θα ειναι έτσι σιγουρα συνδεδεμένο οτι και να συμβει στο δίκτυο. επίσης φανταζόμουν οτι θα ειναι πιο εύκολο και το σεττάρισμα με αυτό τον τρόπο. εμένα το δεδομένο μου είναι πως τα 2 μηχανήματα και ενδεχομένως κάνα κινητό θα πρέπει να εκτυπώνουν μονο με ασύρματη σύνδεση. Δεν μπορεί να συνδεθεί σε καμια περίπτωση ενσύρματα ούτε στο βασικό υπολογιστή λόγω διάταξης χώρου.
  7. Κατανοητό! Και γιατί το εν λόγω μοντελο που καβαλάει τα 150 και όχι Brother HL-1210W (οκ αυτός έχει χαμηλά DPI) ή Brother HL-L2350DW ;
  8. Tην εταιρία αυτή την έμαθα στην προσφατή μου αναζήτηση! Δε τη γνωριζα μιας και γενικώς δεν με είχε απασχολήσει το πριντινγκ για χρόνια! Πιο φθηνά λόγο των ανακατασκευασμένων ;
  9. Διάβασα και γω αυτό το τοπικ όντας στην αναζήτηση budget μονοχρωμου laserjet είπα να ζητήσω τα φώτα σας! Θέλω μια συσκευή της οποίας η χρήση σε βάθος χρόνου δεν βλέπω με πιο τρόπο θα φτάνει ή ξεπερνά τις 100 σελίδες το μήνα (μάλιστα αυτη τη στιγμή που το θέλω μπορεί να μην ξεπερνάμε ουτε τις 30 το μήνα). Η μόνη μου απαίτηση είναι να μπορει να δουλεύει και σε δίκτυο. Οπότε κοιτούσα Lexmark B2236dw και HP Laser 107w Ο lexmark είναι ελάχιστα πιο feaτure-rich και εχει και σύνδεση ethernet που φαντάζομαι απλοποιεί τη σύνδεση στο δίκτυο. Όπως επίσης το χαρτί αποθηκεύεται εσωτερικα. Δεν έχει όμως 3rd party toners, όπως ο HP. ( έχει απλώς πολλά αυθεντικα για περισσότερες εκτυπωσεις ανα toner ) Ρωτάω λοιπόν αν με την χρήση που συζητάμε 1) αξίζει να επενδύσω για τετοια χρήση σε ακριβότερο μηχάνημα ; 2) έχει νόημα να λάβω υπ όψιν την επιλογή των συμβατών toners ( δεδομένης της κάκιστης εμπειρίας μου με συμβατά σε inkjet ) ;
  10. super! ευχαριστώ για το feedback! εχω κατα καιρους δοκιμασει να δω οθονες αλλα δεν εχω βρει ποτε 32αρα ανοιχτη. Τελευταια έβρισκα κατι wide που δεν με ενδιαφέρουν τοσο! θα δω! αλλωστε δε βιάζομαι! προσπαθώ απλώς να στοχεύσω καπου!
  11. Ευχαριστώ θα το κοιτάξω λίγο παραπάνω - Δεν ειχα καν στο μυαλο μου LG ούτε 4Κ. Το gaming δε με ενδιαφέρει καθόλου. Πιστεύεις όμως ότι τα 100 περιπου διαφορά αποτυπώνονται στην ανώτερη ποιότητα των εν λόγω μοντέλων! Όσο το ξανακοιτάω δε με βλέπω για την Dell γιατι πάει στα 400 😄 Επισης μια γνώμη για την εμπειρια χρήσης μεταξύ 27 και 32 θα ήθελα να ακούσω από κάποιον που έχει γνώμη!
  12. δεν εχει ειδικα ακουστικά για ενδοεπικοινωνιαεταξυ των αναβατών; δεν εχω ιδεα απο μηχανες και κράνη αλλα κατι τέτοιο θυμάμαι να έχει πάρει το ματι μου. ακομα και αν κάνουν αυτά, απορώ αν θα βολεύουν με το κράνος. και γω είδα που τα εχει και πήγα σε κοντινό μου κατάστημα.
  13. Ψάχνομαι εδώ και καιρό χωρίς να επείγει για οθόνη. Μιας και με ενδιαφέρει το photo editing ερασιτεχνικά κοιτούσα IPS με καλή χρωματική απεικόνιση. Σίγουρα με ενδιαφέρει το ανώ των 24 - 25 ιντσών μιας και είμαι multitasker. Οπότε και πάμε και στα 2560x1440 ακατέβατα. Για 2 μικρότερες οθόνες δεν ψήνομαι μιας και θα βγει και πιο ακριβα ακόμα και αν η 2η δεν ειναι ίδιου επιπέδου με την πρώτη. Επίσης συνήθως δουλεύω με τα παραθυρα μου όχι σε full screen. Δεν ψήνομαι να ανέβω πάνω απο τα 350. Ιδανικά θα ήθελα το απόλυτο value for money μιας και δεν εχω πεισθεί πως αξίζει να τα σκάσω. Φιλτράροντας ότι έχω δει στο σκρουτζ ξεκινάω με οικονομικότερη την AOC Q3279VWFD8 και μετά Viewsonic VX3276-2K-MHD , AOC Q2790PQU , BenQ PD2700Q, και μαξ εδω Dell U2717D Η Πρώτη ΑΟC χάνει λίγο λογο του σταντ που δεν δινει πολλές δυνατότητες στις θέσεις, αλλά ειναι εντυπωσιακά τα τόσα θετικά ρηβιού παντου - ειδικά σε αυτή την τιμή! Με προβληματίζει λίγο οτι oi 2 οικονομικότερες επιλογές μου είναι στις 32'' μιας και τώρα θα έρχομαι απο 22άρα ( μου κάηκε το 24άρι που ειχα και έμεινα με το μπακαπ - φάρδος γραφείου 75εκ ) Οπότε μικρότερο μπατζετ και ισως μια δυσκολία με το μέγεθος που εντέλει μπορεί να βοηθήσει στο multitasking ; Ή μεγαλύτερο budget και πιο ισορροπημένο μέγεθος ( ενδεχομένως και καλύτερη εικόνα )
  14. θενξ για τις απαντήσεις ! είναι σημαντικό να σου απαντάει κάποιος που όντως το αγόρασε για προσωπική χρήση ! είχα διαβάσει ηδη ρηβιους πριν δω το offer γιατι εψαχνα να πάρω κατι οικονομικο αλλά και vfm μιας και το καλοκαιρι τα αναντικαταστατα κατα τα αλλα headphones μου ειναι λιγο θέμα ασε που μαζι και με μασκα και το clamping force στα αυτια σε πιάνει πονοκέφαλος!! είχα ήδη κάπως ψηθει για αυτά αλλα στα 50 σκεφτόμουν μήπως αξίζει να δώσεις λίγα ακόμα για κάτι ακόμα καλύτερο! στα 35 όμως τα χτύπησα ήδη ! μια χαρά είναι η μικρή πρώτη εντύπωση ! το χρώμα αυτό αν και μ αρεσει γενικως με φόβιζε. τελικώς είναι καταπληκτικό !
  15. μπορείς να μας πεις αν υπάρχει latency κατα την αναπαραγωγή βίντεο.
  • Δημιουργία νέου...