Προς το περιεχόμενο

soiramk

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.147
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    ...in front of a monitor

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.378 προβολές προφίλ
  1. Εγώ τα είχα αφήσει όλα €. Και όποτε ήθελα προσέθετα και άλλα € αν ξέμενα. Δεν είχα ασχοληθεί παραπάνω να πω την αλήθεια.
  2. Για δύο εβδομάδες δεν είμαι σίγουρος (δύσκολο θεωρώ). Για μια, για μένα, θεωρώ πως είστε παραπάνω από ok με €3000 ο καθένας. Έχω πάει 2 φορές (με παρέα όμως, όχι ζευγάρι) από 10 μέρες και χαλάσαμε ~€2000 - 2 και κάτι. Όλα. Αλλά βολευόμασταν και με πιο φθηνά γεύματα.
  3. (συνήθως) Πολύ κρύο. Επίσης τα εισιτήρια, ξενοδοχεία κλπ πιο ακριβά στις γιορτές. Εξαρτάται τι θες να κανείς. Για να δεις πράγματα αν πας 1η φορά δεν θα επέλεγα αυτή την εποχή.
  4. Σε έχασα λίγο... "Φόρτιζα" τη Revolut απευθείας από ελληνική credit κάρτα της Πειραιώς. Ευρώ. Και ούτε τα άλλαζα μετά. Και εγώ άνεργος ήμουν τότε, αλλά δε θυμάμαι τι είχα βάλει ή αν το είχα αφήσει κενό.
  5. 2019 ΝΥ (σε εμένα τουλάχιστον) σε λίγα μαγαζιά είχαν contactless πληρωμές. Και μάλιστα έχουν τα περισσότερα με swipe, ούτε καν να την βάζεις μέσα.. Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα προσπαθούσα να έχω μαζί μου τη φυσική κάρτα. Δε θυμάμαι να σήκωσα καθόλου λεφτά από ΑΤΜ, παντού με κάρτα. Φόρτωνα € και άφηνα όλα τα άλλα να τα κάνει η Revolut.
  6. Ευχαριστώ πολύ παιδιά
  7. Σ' ευχαριστώ. Σε αντικείμενο που λέει free shipping και δεν δίνει επιλογές, απλά το ρισκάρεις (αξία €0,45); Και κάτι ακόμα, αν πάρω 2 αντικείμενα και το ένα με aliexpress saver shipping και το άλλο με free shipping χωρίς επιλογή, καλύτερα να τα κάνω δύο (2) ξεχωριστές παραγγελίες για να μην έχω θέμα με τελωνείο ή τα βάζω στο ίδιο καλάθι;
  8. Σίγουρα έχει ξανά απαντηθεί και συγγνώμη. Από Ali ποιες από τις παρακάτω μεθόδους γλιτώνεις (ή έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να γλιτώσεις) το τελωνείο;
  9. Εγ΄ψ το 2019 μόνο € είχα φορτώσει. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, δε νομίζω πως κερδίζεις κάτι με το να τα μετατρέψεις εσύ από πριν. Μόνο τα ΣΚ και καλά έχει μια διαφορά αλλά δεν είχα ασχολήθηκα καθόλου τότε.
  10. Η ταυτότητα μου είναι του 2009, οπότε λήγει σιγά σιγά. Μιας και έβγαλα το καινούργιο δίπλωμα (σαν πιστωτική που είναι) που μπορώ να το περάσω πριν δημιουργηθεί θέμα;
  11. Όχι δε νομίζω να έχει αποθήκη εδώ. Μίλησα μαζί τους και το chat και μου είπαν πως τα στέλνουν από Ολλανδία (με DHL) και βλέπω πως η Ευρωπαική τους έδρα είναι Ελβετία (αν καταλαβαίνω σωστά). Μου είπαν πως η χρέωση που βλέπω είναι τελική, αλλά με το μπλέξιμο που γίνεται εδώ με αυτά που διαβάζω με αγχώνει.
  12. Παιδιά σε παραγγελία από Ολλανδία για ρούχα συνολικής αξίας πάνω από €1000 έχει τελωνείο ή δασμούς;
  13. soiramk

    macOS 12.6 και Notifications

    Ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Μου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις αλλά όταν πατάω πάνω τους δεν κάνει τίποτα. Όλα τα άλλα widget που βρίσκονται στο Notification Center δουλεύουν κανονικά. Π.χ αν πατήσω στον καιρό ανοίγει κανονικά στον Safari 🤔
  14. soiramk

    macOS 12.6 και Notifications

    Μετά την εγκατάσταση του macOS 12.6 με το Safari 16, οι ειδοποιήσεις από ιστότοπους που έχω εγγραφεί σταμάτησαν να λειτουργούν. Αυτό που εννοώ είναι ότι παρόλο που λαμβάνω ειδοποιήσεις (Alerts) στο Notification Center, όταν κάνω κλικ σε αυτές (Εμφάνιση) δεν κάνουν τίποτα. Δεν ανοίγει σε νέα καρτέλα στο Safari όπως έκανε παλιά. Κάποια βοήθεια;
  15. Φαγητό "Ράχη" (στην Εξάνθεια), "Ταβέρνα Πανταζής" (στη Νικιάνα), "Γωγώς Γεύσεις" (στην πόλη). Το πρώτο βουνό, το άλλο θάλασσα και το τελευταίο στην κεντρική αγορά. Ποτό "Ταράτσα" (στη πόλη).
  • Δημιουργία νέου...