Προς το περιεχόμενο

dreez

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    189
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dreez

  • Ημερομηνία γέννησης 19/09/1985

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    salonika
  • Ενδιαφέροντα
    βελτιωσεις,μουσικη(κλασικο σκυλαδικο),βιβλια
  • Απασχόληση
    εταιρια marketing

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dreez's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

49

Φήμη

  1. https://www.google.gr/search?q=ces+2019&oq=ces+201&aqs=chrome.5.69i57j69i60l2j0j69i61j35i39.3849j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 2 δεύτερα
  2. Mήπως ξέχασες κάποιον αποστάτη μητρικής πάνω στο κουτί και τώρα είναι "ορφανός" και ακουμπάει πίσω στην μητρική σε κάποιο κύκλωμα της?
  3. dreez

    Αϋπνία

    Φίλε αν είναι να πας σε χάπια για να κοιμηθείς τότε πάρε μισό minitran. Άσε τα xanax (που θέλουν και συνταγή) για όταν θα έχεις πραγματικά άγχος. Υπάρχουν και φυσικά ηρεμιστικά (if you know what I mean) αλλά πολύ καλή λύση είναι να ξαπλώσεις και να διαβάσεις κανένα βιβλίο, μυθιστόρημα καλύτερα για να ξεχαστείς. Σε εμένα πιάνει πάντα
  4. Δοκίμασες να κουμπώσεις εξωτερική οθόνη με hdmi να δεις αν δίνει σήμα? Ίσως δεν κούμπωσες καλά το καλώδιο της οθόνης στην μητρική. Το ανεμιστήρι και σε μένα κάνει ότι νάναι μερικές φορές (g50-80)
  5. 2 εφαρμογές μαζί πιστεύω είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ multitasking
  6. ΔΕΝ είναι το android. Είναι το ΓΑΜΩtouchwiz και το κάθε ui που προκαλεί τα προβλήματα. Δοκίμασε vanilla android να δεις. Όταν ξήλωσα το touchwiz από το s3 ήταν σαν να πήρα καινούργιο τηλέφωνο. Όταν τo iphone αποκτήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ multiitasking τότε θα δούμε τις επιδόσεις του
  7. dreez

    Απο Ιεκ σε Τει

    Κάπου διάβασα στο internet ότι ήταν να περάσουν ένα νόμο που να στο επιτρέπει, έψαξα πολύ και μπερδεύτηκα. Γιαυτό άνοιξα το αυτό το thread!
  8. dreez

    Απο Ιεκ σε Τει

    Καλησπέρα παιδιά. Έχω φάει το μισο Internet να ψάχνω αν μπορώ από Ιεκ να μπω με κατατακτήριες (Η κάποιο άλλο τρόπο?) και έχω μπερδευτεί... Γνωρίζει κανείς τίποτα?
  9. dreez

    UMI Touch ή Redmi note 2

    Μακριά από umi φίλε. 2 φίλοι μου παραγγείλαν μαζί τα umi rome και στον μήνα πάνω τα στείλαν πίσω. Το ένα σταμάτησε να δουλεύει το digitizer και το άλλο κολλούσε σαν τρελό.
  10. Καλησπέρα παίδες! Θέλω να πάρω έναν εσωτερικό για αποθήκευση, γύρω στο 100ρικο να δώσω. Είμαι ανάμεσα σε seagate 2 TB sshd η σε 3 Tb toshiba η seagate η wd. Να πω την αλήθεια τα 3 Tb δεν τα χρειάζομαι αλλά the bigger the better που λένε και οι αμερικάνοι Η απορία μου είναι: αξίζουν οι hybrid όταν πρόκειται για αποθήκευση ή να πάω σε εναν 3 Tb με 64 mb cache?
  11. dreez

    The Elder Scrolls Online

    Συγνώμη φίλε αλλά από το steam και το banggood και άλλα κινέζικα site μπορείς να αγοράσεις με χρεωστική μια χαρά. Στην τελική το αγόρασα από steam με χρεωστική οπότε κομπλέ
  12. dreez

    The Elder Scrolls Online

    Προσπαθώ εδώ και πολύ ώρα να αγοράσω το παιχνίδι από το store της bethesda με την χρεωστική κάρτα μου και δεν με αφήνει. Με λέει We were unable to authorize the requested purchase. Please try again. Ξέρει κάτι κάποιος? Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο εγώ το έχω?
  13. dreez

    The Elder Scrolls Online

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
  • Δημιουργία νέου...