Προς το περιεχόμενο

skiaxtro7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    578
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με skiaxtro7

  • Ημερομηνία γέννησης 19 Ιουλίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

skiaxtro7's Achievements

  1. Την χρησιμοποιώ με macbook m1 την LG , ωραία χρώματα και ποιότητα μοναδικό μειονέκτημα η βάση της , την έχω βάλει σε βάση στον τοίχο.
  2. skiaxtro7

    T7 Shield 1TB Black Ημερών

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/04/2024 10:37 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    T7 Shield 1TB Black ημερών με απόδειξη από ελληνικό κατάστημα . Τελικά δεν βολεύει στο setup μου . Στο κουτί του με παρελκόμενα και ότι άλλο υπήρχε. https://www.skroutz.gr/s/35700376/Samsung-T7-Shield-USB-C-Exoterikos-SSD-1TB-2-5-Mayro.html Παρακαλώ όχι παζάρια , δεν με ενδιαφέρουν οι ανταλλαγές. Μόνο από Αθήνα.

    105 €

  3. Σε κανένα macbook air που έχει βγεί μέχρι τώρα δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση του επεξεργαστή και της μνήμης είναι soldered πάνω στην μητρική. Σε κάποια μοντέλα μόνο μπορείς να αναβαθμίσεις το storage drive.
  4. Θα πρότεινα ένα setup με i5 13500 , μια καλή και silent cooler , ddr5 32 gb και μια μητρική με καλά vrm τύπου ίσως και asus prime b760. Επίσης εναν drive για sample libraries + projects και ένα για το os για να μην έχεις θέμα αν χρειαστεί κάποιο format. Και ένα κουτί τύπου pure base 600 για να είναι αθόρυβο. Γενικότερα όσο καλύτερο cpu τόσα περισσότερα instances από vst plugins θα μπορείς να σηκώνεις με χαμηλό latency σε χαμηλά buffer settings. Η κάρτα ήχου είναι απαραίτητη , θα πρότεινα μια οικονομική focusrite scarlett για να έχεις χαμηλά latency. Για να δείς setup αντίστοιχα μπορείς να δείς τα configurations που φτιάχνει η scan co uk , σε audio systems και σου δείχνει και ποια parts χρησιμοποιεί.
  5. Για τον συγκεκριμένο δεν θα χρειαστείς ιδιαίτερα vrms. Θα επέλεγα κάτι σε MSI Pro B760M-P στα 125 περίπου τιμές skroutz , με την προυπόθεση οτί θα μπορώ να βάλω και έναν i5 13500 και πάνω άφοβα στο μέλλον . Αν δεν σε νοιάζει το σενάριο μελλοντικής αλλαγής cpu μπορείς να βολευτείς και με μία ASRock H610M-H2/M.2 D5 η οποία είναι στα 85 . Από την άλλη DDR5 και με αυτόν τον επεξεργαστή είναι λίγο κρίμα , θα προτιμούσα έναν i5 13400 που είναι και περισσότερο future proof.
  6. Θα χρειαστεί να μας πείς και ποιον επεξεργαστή θα φιλοξενήσει , αν για παράδειγμα είναι από i5 - 13600k και πάνω καλό θα ήταν να επιλέξεις μια μητρική με καλά vrm.
  7. skiaxtro7

    macOS app - iStat Menus - 50% $7.43

    Δεν είναι το ίδιο , είναι αντίστοιχο το οποίο είναι free.
  8. Δουλεύουν και οι Low voltage αν πέρνει κανονικές 1,5v . Αν ένα μοντέλο δέχετε μόνο Low voltage τότε δεν δουλεύουν οι 1.5v.
  9. https://www.memorystock.com/memory/DellStudio1747.html Εδώ λέει για 8gb max. https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/dell/studio-1747#memory Αντίστοιχες σε ταχύτητα με αυτές τις 2 θα παίξουν
  10. Καλημέρα. Θα μπορούσε να είναι θέμα λειτουργικού ή θέμα hardware. Σε αυτές τις περιπτώσεις ξεκινάς δοκιμές μέχρι να καταλήξεις κάπου γιατί απο την περιγραφή δεν είναι κάτι οφθαλμοφανές. Για αρχή θα έκανα ένα format , η ακόμα καλύτερα θα δοκίμαζα με ένα 2ο σκληρό δίσκο να βεβαιωθώ οτί το πρόβλημα δεν έρχεται απο εκεί.
  11. 6 μήνες εγγύηση δίνουν τα περισσότερα service σε επισκευές μητρικής
  12. Αν δεν είναι θέμα driver και θές επισκευή , ξεκινάν απο 80 μέχρι και 120 περίπου για επισκευή chipset.
  13. skiaxtro7

    προβλημα με imac

    9/10 Περιπτώσεις το τροφοδοτικό του imac ευθύνεται γι αυτό. Άνοιγμα εφόσον έχεις τα απαραίτητα εργαλεία και αντικατάσταση. (Αν δεν έχεις εμπειρία καλύτερα μην το δοκιμάσεις να το κάνεις μόνος σου η οθόνη σπάει για πλάκα)
  14. Σε αγορά από amazon uk , ισχύουν τα 2 χρόνια εγγύησης εντός ΕΕ?
  15. Στο ifixit είναι τσιμπημένες οι τιμές. Προχώρα με το οικονομικότερο , διαφορά δεν θα δείς.
  • Δημιουργία νέου...