Προς το περιεχόμενο

Green Dragon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.402
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Green Dragon

  • Ημερομηνία γέννησης 14 Ιουλίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αγ. Παρασκευή

Πρόσφατες Επισκέψεις

16.536 προβολές προφίλ

Green Dragon's Achievements

  1. Σωστά! Μόνο γνήσια. Δεν αξίζει κάτι άλλο.
  2. Βαλβίδα πίεσης λαδιού για corsa d, τι προτιμάτε από μάρκα και αν γνωρίζετε κωδικό ανταλλακτικού;
  3. Καλησπέρα φίλε μου. Επειδή φαίνεσαι να είσαι γνώστης, αν έχει πάει λάδι στην πλεξούδα, ποια είναι η αντιμετώπιση; Έχω ακούσει ότι την κρεμάνε να στεγνώσει, για να μην προχωρήσει εγκέφαλο. Ισχύει αυτό ή είναι μούφα;;;
  4. Καλησπέρα παιδιά! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Σκοπεύω αύριο να ζητήσω από κατάστημα Cosmote μία συνδρομή για το full pack με 28 ευρώ/μήνα. Το θέμα μου είναι ότι έχω 2 τηλεοράσεις που δεν είναι smart και ψάχνω να βρω με τι εξοπλισμό θα μπορώ να παρακολουθήσω και στις 2 συσκευές το περιεχόμενο της cosmote tv και της ΕΡΤFLIX. Λογικά θα πάρω το cosmote box, το οποίο θα εγκαταστήσω στο σαλόνι. Αυτό με καλύπτει νομίζω μια χαρά. Το box το δίνουν δωρεάν με τη συνδρομή ή το χρεώνουν ξεχωριστά εφάπαξ ή με μηνιαίο ενοίκιο; Πάμε τώρα στη συσκευή στη κρεβατοκάμαρα. Εκεί σκοπεύω να χρησιμοποιώ το app της cosmote tv και το app της ΕΡΤFLIX. Αλλά με ποιο τρόπο θα το προβάλλω στη τηλεόραση. Επειδή δεν ψάχνω και ποιότητα super π.χ. 4κ ποια οικονομική λύση μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όσους μπουν στο κόπο να μου απαντήσουν🙂 Υ.Γ. Αν κάνεις το συμβόλαιο σε κατάστημα, παραλαμβάνεις αμέσως τον εξοπλισμό; Σε πόσες μέρες ενεργοποιείται η υπηρεσία;
  5. Καλημερα. Χρόνια πολλά και πάλι σε όλους τους φίλους. Τελικά κατάφερα παλεύοντας όλο το βράδυ να κάνω boot και να μπω στο bios της μητρικής. Από το boot manager προσπάθησα να μπω στο λειτουργικό με τον δίσκο που είχε επάνω, αλλά δεν μπόρεσα. Αναγκαστικά χρησιμοποιήσα άλλο δίσκο και με ενα bootable usb έστησα τα windows εξαρχής. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
  6. Αυτό δεν μπορώ να το δω. Αυτό που αναρωτιέμαι και θέλω τη γνώμη σας είναι, εάν με μια φθηνή μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών μπορούσα να τσεκάρω τέτοια θέματα. Μην ξεχναμε ότι το σύστημα είναι 10ετιας και ίσως να μην αξίζει να το πάω καν σε κάποιο service. Μπορεί να είναι και ευκαιρία να πάω σε ένα καινούργιο σύστημα entry level για οικιακή χρήση.
  7. Δεν βγάζει εικόνα, όχι. Θα τον πάω σε τεχνικό.
  8. Έχεις δίκιο στο ότι μπορεί να μην έχω περιγράψει σωστά την αλληλουχία των γεγονότων. Αυτά που έγραψα στα πρώτα posts ήταν έτσι όπως γίνονταν. Μετά αφαίρεσα όλα τα περιφερειακά, έκανα clear cmos και σήμερα ξαναέβαλα όλο το hardware πάνω. Η εικόνα που έχω σήμερα είναι: Όταν τον κάνω power on, ξεκινάει κανονικά, ακούγεται όπως όταν φορτώνει το λειτουργικό χωρίς να έχω εικόνα, λειτουργεί για 2-3' και στη συνέχεια σβήνει και ξανανοίγει, όπως στην επανεκκίνηση. Κάνει συνέχεια αυτή τη λούπα. Συγγνώμη αν σας μπέρδεψα, αλλά δεν ξέρω πως να το περιγράψω διαφορετικά.
  9. Καλησπέρα! Από ότι φαίνεται, τώρα που το τσέκαρε ένας φίλος, είναι θέμα κάρτας γραφικών. Όλo το hardware δουλεύει κανονικά, εκτός από την οθόνη που δεν παίρνει σήμα. Το θέμα είναι ότι τα γραφικά είναι onboard στον επεξεργαστή ( Pentium G3258. LGA1150 ). Οπότε μάλλον χρειάζεται μια κάρτα γραφικών pci express 2
  10. Καλημέρα! Να πάρω για αρχή μια ψύκτρα για τον επεξεργαστή που έχω και ένα τροφοδοτικό και πάμε με διαδοχικά βήματα; Γιατί για δανεικά δεν μπορώ να βρω. Εάν έχετε κάποια πρόταση, ευχαρίστως να την ακούσω. Με μια πρώτη ματιά βρήκα αυτό: https://www.skroutz.gr/s/38950607/Be-Quiet-System-Power-10-450W-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Wired-80-Plus-Bronze.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share ψύκτρα;;;
  11. Παιδιά, έχω ssd δίσκο Sata III, TEAMGROUP L7 EVO 120gb. Τα έχω αποσυνδέσει όλα. Βρήκα και αυτό στο συρτάρι: https://www.skroutz.gr/s/9146162/Icy-Box-Icy-Box-IB-233U3-THiki-gia-Skliro-Disko-2-5-SATA-III-me-syndesi-USB3-0-se-Leyko-chroma-IB-233U3-WH.html και για την ώρα λύθηκε το πιο μεγάλο άγχος μου. Τώρα έχω χρόνο να δω το desktop. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας, ρε μάγκες. Είμαι ευγνώμων.
  12. Το δοκίμασα και δεν ..... Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι από την Ώρα που θα το κάνω power on, κάνει συνεχόμενες προσπάθειες να μπουκάρει. Μόνο αν το κάνω power off ή βγάλω το καλώδιο ρεύματος σταματάει.
  13. Κάποια στιγμή λειτούργησε ο ανεμιστήρας για 1-2 λεπτά και μετά σταμάτησε. Τώρα κάθε φορά που παίρνει μπροστά δουλεύουν μόνο τα ανεμιστήρια του κουτιού. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω ούτε ψύκτρες, ούτε τροφοδοτικό, οπότε λίγα πράγματα μπορώ να κάνω. Ας το πάρω αλλιώς. Να μπορέσω να πάρω τον δίσκο. Υπάρχει μετατροπέας ώστε να τον δω με usb στο laptop; Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Και τα υπόλοιπα να τα δω στη συνέχεια με την ησυχία μου.
  14. Γιά να είμαι σωστός, βλέπω μια μητρική Asrock H81M-HDS και έχω 2 κουτιά επεξεργαστών: 1) Pentium G3258. LGA1150 και 2) Intel Core I3 2105. LGA 1155, αλλά δεν θυμάμαι ποιον φοράει.
  15. Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ. Νομίζω κάποιο pantium d
  • Δημιουργία νέου...