Προς το περιεχόμενο

mstam

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    135
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με mstam

  • Ημερομηνία γέννησης 15/09/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

mstam's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. mstam

    Ψάχνω για...

    Γερμανια ειμαι.. Απλα θελω να το παρω σεταρισμενο ετοιμο...να μη μπλεκω με χρονισμους μνημης κτλ κτλ.. Ευχαριστω παντως
  2. mstam

    Ψάχνω για...

    Ευχαριστω, Μεγεθος μεχρι 15. Αλλα θελω σιγουρα 8GB μνημη και μετα επεξεργαστη η ι5 η ι7, αναλογως ποιος ειναι καλυτερος σε σχεση τιμης αποδοσης. Επισης, αν ξερετε κατι απο εξωτερικο μιας και μενω εξωτερικο....
  3. mstam

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα, Ψαχνω να αγορασω λαπτοπ. Το θελω να ειναι αρκετα δυνατο, να μπορω να ανοιγω παραλληλα πολλα ταμπς σε chrome και να τρεχω προγραμματα οπως Matlab. Με βαση αυτα πιστευω θελω κατι με 8gb RAM και i7. Τα παιχνιδια και η καρτα δεν με πολυενδιαφερουν. Δινω μεχρι 700ε. Εχετε κατη υπόψην? Επισης εχει μεγαλη διαφορα ο ι5 με τον ι7? Εχυαριστώ!
  4. mstam

    Casio GA-150 £45.68 @ amazon.co.uk

    μπορει να μας ενημερώσει καποιος που το πηρε ηδη οσο αναφορα το dispatching?
  5. mstam

    Casio GA-150 £45.68 @ amazon.co.uk

    Καλησπέρα, αυτό που λέει οτι γίνεται dispatch σε 1-2 μήνες ισχύει? Πότε το παραγγείλατε και πότε το παραλάβατε? Ευχαριστώ!
  6. Καλησπέρα, δοκιμασα τις προαλλες 1-2 προγραμματα τα οποια τα εγκαθιστεις στο pc σου και στο κινητο σου και σου επιτρέπουν να χρησιμοποιηείς το κινητό σαν ποντικη και πληκτρολογιο. Ενδεικτικα αναφέρω τα προγραμματα remote mouse, mouse lite, idisplay κτλ. Το προβλημα μου ειναι οτι στο σπιτι δε μπορω να συνδεθω. Δηλαδή τα εχω κάνει εγκατάσταση αλλα το κινητό δεν τα βρίσκει οταν κάνει search. Πιθανώς ειναι πρόβλημα router γιατι το δοκιμασα αλλου με αλλο ρουτερ και επαιζε κανονικα! Με λιγο ψαξιμο καταλαβα οτι οι ports των προγραμματων αυτών παιζει να ειναι κλειδωμενες στο ρουτερ μου. Εχω αυτο το huawei που εδινε η forthnet πριν κανενα 6 μηνο. Ξερετε πως μπορω να κάνω να παίξει?? Ευχαριστώ!
  7. mstam

    Συμβόλαιο σπιτιού

    Απο οσο γνωριζω για να μπορει να παει δικαστικα ο ιδιοκτητης θα πρεπει να το σπιτι να μεινει ξενοικιαστο για συνεχομενο διαστημα 6μηνων. Μονο τοτε μπορει να παει δικαστικα και να δικαιωθει.
  8. mstam

    Beurer MG220 Shiatsu Massage - 52€

    παιδια σε σας που ηρθε τοσο γρηγορα ειχατε επιλεξεi super free delivery η κατι αλλο??
  9. Γινεται να το κανει ακυρωση??
  10. Καλησπέρα. Εχω την παραπανω οθόνη η οποία εχει μονο VGA. Σκέφτομαι να πάρω τον αποκωδικοποιητή SUPRA SDT-90 DVB-T PVR και σε συνδυασμό με ένα καλώδιο Composite video to VGA η Scart το VGA να την κάνω τηλεόραση!! Ξέρει κανείς αν αυτό ειναι εφικτό???
  11. Γιατι αναφερετε ότι ειναι για φοιτητες???? Ισχυει για όλους κανονικα! Για φοιτητες εχει απλα καποιο δωρεαν χρονο ομιλιας με 2e επιπλεον.....καλο ειναι να προσεχουμε τι ποσταρουμε...
  12. mstam

    Μπουγάτσα Μυτιλήνης

    Το καλυτερο μηνθμα ολων των εποχων ο αποπανω
  13. http://www.corfu-kerkyra.eu/html/greco/orari.htm
  • Δημιουργία νέου...