Προς το περιεχόμενο

G_V_K

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    33
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με G_V_K

  • Ημερομηνία γέννησης 26/04/1984

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://www.facebook.com/george.gvk
  • Skype
    g_v_k_noizgater

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Guitar, Vaping, Sailing open sea, Festivals, Camping, Noise music composer, Electronical constructions, PC, Gym, 5x5 Football, watching MotoGP, A lot of movies and many many more...!

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Welcome to the n01zg4te
  • Τοποθεσία
    Syros Island Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Guitar, Music, PC(general), Trvalling,Hlektronica kai alla polla
  • Απασχόληση
    Many

G_V_K's Achievements

  1. Από το 2012 νομίζω προσπαθεί να γείνει αυτό! Για να δούμε θα φάει πάλι παράτα!? GIFGAF σου ερχόμαστε! Τρελά πακέτα!
  2. Σωστά τα γράφουν! Τάπα στα χαρτιά! http://www.elephone.cc/elephone-vowney.html
  3. 386dx με Cyrix CPU στα 40Mhz, 4Μb RAM 120ΜΒ HDD SVGA, ένα 5.25 και ένα 3.5 drive και 14" colour monitor. Και το καλήτερο μου, Trackball αντί για mouse. DOS V5,00 και όλη μέρα Prehistoric 2, Alcatraz και Titus the Fox. 380.000 δρχ
  4. Tο να διαβάζεις youtube comments πλέον είναι hobby καλήτερο και από το να παρακολουθείς τα ίδια τα βίντεο μερικές φορές. Άπλετο γέλιο! Πάει η μισή μαγεία του youtube indeed!!!
  5. Ναι νομίζω κατάλαβα Madtaz . Σε ευχαριστώ, τελικά παρήγγειλα αυτό: Site: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=3008&cat=26&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined">http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=3008&cat=26&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined Το πολύπριζο της APC που έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια περί αυτής της εταιρείας και ας ελπίσουμε στην επόμενη καταιγίδα τα πράγματα να είναι ποιο ασφαλή
  6. Παιδιά καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για τις προτάσεις σας. Ήθελα να τονίσω πως γνωρίζω για τις περιπτώσεις υπότασης, υπέρτασης και ούτω καθ' εξής . Στην δική μου περίπτωση έχουμε διοχέτευση ηλεκτρικού φορτίου στα καλώδια του ΟΤΕ που αφενός είναι μονωμένα στους στύλους, αλλα αφετέρου από κάπου η ζημιά γίνετε και βάση της εμπειρίας μου, στο μέρος μου γίνετε και συχνά. Το ξέρω πως ένα προστατευτικό πολύμπριζο η κάποια πρίζα είναι η πιθανότερο αποδοτική λύση στην περίπτωση μου, απλά έχω λίγο μπερδευτεί γιατί απ' ότι έχω καταλάβει καποια προστατευτικά είναι με ασφαλειοθύκη και κάποια ασφάλεια που σε περίπτωση ατυχήματος αντικαθιστάτε και κάποια άλλα με διοχέτευση του παραπανίσιου φορτίου στην γείωση του ηλεκτρικού μας δικτύου. Και είχα την απορία ποιο από τα δύο θα ήταν αποδοτικότερο και ασφαλέστερο.
  7. Γεια και χαρά σας. Ανοίγω αυτό το θέμα με σκοπό να να συλλέξω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε για το προαναφερόμενο θέμα. Επειδή η βαλίτσα τράβηξε πολύ με τα καμένα modem από ρεύμα στην τηλεφωνική γραμμή εν καιρό καταιγίδας, αποφάσισα να αγοράσω κάποια αντικεραυνική προστασία ώστε να μην πέσω και τέταρτη φορά θύμα του εν λόγω συμβάντος. Ναι καλά ακούσατε 4η!!! Πριν από 3 χρόνια περίπου ένα όμορφο απόγευμα αποχαιρέτησα το πολυαγαπημένο μου τότε ZYXEL! Πριν από ένα μήνα ο διάδοχος του, ένα πανέμορφο LINKSYS wag160n είχε την ίδια μοίρα, και επειδή μυαλό δεν έβαλα, και όσο και να το δούλεψα στο νου μου να παραμείνω με το BAUDteck του ΟΤΕ, στο πίσω μέρος του μυαλού μου χόρευε η ιδέα της αγοράς του φοβερού κατά την γνώμη μου ASUS dsl-n55u. Αν και λίγο ακριβό για τους καιρούς μας. έκανα την καρδιά μου πέτρα και την όραση μου θολή (για να μην βλέπω την τιμή ) και πάτησα το checkout στην σελίδα του αγγλικού Αμαζονίου. Δεν χρειάζεται να γράψω καν, αφού πιστεύω πως είδη το 90% των αναγνωστών το έχετε ήδη μαντέψει! Ο, ναι, πριν λοιπόν το εν λόγω modem κλίσει μήνα είχε την ίδια ακριβώς κατάληξη μαζί με έναν γειτονικό στύλο του ΟΤΕ. Γιατί για κακή μου τύχη στο χωριό μου, στο νησί της Σύρου που μένω, το δίκτυο είναι ακόμα εναέριο σε μερικά σημεία. Το παυσίπονο στον πόνο μου ήρθε από την κατανόηση του Amazon που δέχτηκε να μου κάνει άμεση αντικατάσταση επιβαρύνοντας με μονάχα με τα έξοδα αποστολής του παλιού μου modem. Ευτυχώς! Για αυτό λοιπόν θέτω την εξής ερώτηση. Αν δεν αγοράσω UPS ποια συσκευή αντικεραυνικής προστασίας πιστεύετε πως θα βοηθήσει να μην συνεχιστεί η ιστορία μου σε βαθμό που να προσφέρετε για συγγραφή μυθιστορήματος για την πλαζ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά, Γιώργος!
  8. G_V_K

    Windows 8 - Αλλαγές στο Desktop (video)

    Πολύ κατατοπιστικό Video και πολύ όμορφα τα windows 8 . Τα έβαλα και δεν τα αλλάζω με τίποτα! Σαν να βελτίωσαν όσα τόσο καιρό, από εποχές XP όλοι γρινιάζαμε ότι μας έλειπαν, άσε που είναι και ΣΦΕΡΑ. thanks \m/ icrosoft.
  9. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν! Τελικά αν και άργησα κάπως κατέληξα σε αυτήν την σύνθεση! Περιμένω να φτάσουν με αγονία και λαχτάρα!
  10. G_V_K

    World Of Warcraft Topic v1

    Ωραία περιμένω! Σε ευχαριστλω φίλος!
  11. G_V_K

    World Of Warcraft Topic v1

    Δεν έχει έρθει ακόμα! Παράξενο! Περιμένω!
  • Δημιουργία νέου...