Προς το περιεχόμενο

cger

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    462
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

cger's Achievements

  1. Καλησπέρα, έχεις ήδη μικροχτυπήματα από παλιά και σκέφτεσαι να βάλεις τώρα μεικτή ή όσο είχες μεικτή ασφάλεια προκλήθηκαν και δεν τα είχες φτιάξει;
  2. cger

    PC HP dc5800 SFF

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/04/2024 06:33 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    PENTIUM E6500/4GB ddr2/320GB HDD sata

    30 €

  3. Εξαρτάται από την παροχή του ψυγείου που πήρες συνδυαστικά με την διατομή παροχής που έχεις.
  4. Μητρόπουλος-Ίλιον, Παπαδάκης-Κ.Πατήσια. Σχετικά κοντά και οι 2
  5. Με πάρα καλό τρίψιμο, ολικό αστάρωμα και ένα ντουκόχρωμα πολύ καλής ποιότητας gloss θα έχεις πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα επίσης. Αυτό που σου είπε ίσως δώσει λίγα χρόνια παραπάνω αλλά δεν αναιρεί και δεν προσφέρει κάτι παραπάνω αν δεν γίνουν σωστά τα 2 προηγούμενα στάδια (τρίψιμο, αστάρωμα)
  6. Μπορείς να κοιτάξεις και το Notorious Leather στην Καλογρέζα
  7. Επειδή και εγώ ήμουν σε αντίστοιχο ψάξιμο πριν λίγο καιρό με εσένα μου είχαν προτείνει Kerakoll h30 gel / h40 gel Sika Sikaceram 241 Flex / Sika Sikaceram 243 Ultraflex
  8. Για αρχή εμπειρικά θα έπερνα σίγουρα 2* 10kg πλαστικό. Τώρα και αυτό είσαι σχετικό επειδή κάθε εταρεία έχει 2-3 ποιότητες και όσο πιο καλή ποιότητας χρώμα πάρεις τόσο λιγότερο χρώμα θα τραβήξει και θα αφήσει καλύτερο απότέλεσμα και σε βάθος χρόνου. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν συμφέρει απο οικονονικής απόψεως να πάρεις 3kg..
  9. Καλησπέρα, είναι οικογενειακή η πολυκατοικία σας; Σκοπέυτε να αλλάξετε καλοροφέρ σε όλα τα διαμερίσματα;
  10. Έχεις συνδέσει τη σωλήνα αερίου από το μετρητή έως τη μομάδα στο διαμερισμά σου και χρειάζεσαι καυστηρατζή μόνο για το "άναμμα" του λέβητα;
  11. Από τη στιγμή που κάνεις ~ 6500 χιλιόμετρα το χρόνο και δεδομένης της κατάστασης που το έχεις δεν βλέπω να έχεις κάποιο άμεσο κέρδος/όφελος από την αγορά μεταχειρισμένου. Βέβαια αν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από το ποσό που θα δώσεις το δικό σου εκεί μπορείς να κάνεις την μαθηματική πράξη και το μελλοντικό όφελος που μπορεί να έχεις.
  12. Ναι ανάλογα το μέγεθος της χαλκοσωλήνας παίρνεις και το αντίχτοιχο πάνω μέρος του στηρίγματος. Υπάρχει μονή και διπλή κεφαλή προκειμένου να στηριχθεί η σωλήνα.
  13. Hyundai Papadakis (δίπλα στην εθνική οδό). Να αναφέρω από πλευράς μου ότι είναι αξιόπιστο συνεργείο.
  14. Έχεις κοιτάξει καθόλου το fiesta με τον ecoboost 1000cc (κατανάλωση κοντά στα 6,7-7) ; Λογικά θα το πετύχεις με λίγα λεφτά παραπάνω. Παλιότερα που είχα μπει στο συγκεκριμένο μοτέρ που αναφέρεις μου φάνηκε απελπιστικά αργό.
  • Δημιουργία νέου...