Προς το περιεχόμενο

giannhsg

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    424
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με giannhsg

  • Ημερομηνία γέννησης 18/02/1965

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

giannhsg's Achievements

  1. εβγαλες ακρη με αυτο τελικα; αναρωτιεμαι το ιδιο (για το dev περιβαλλον)
  2. Στην συναρτηση cancelInvoice, εχεις ξεχασει το παλιο dev url ( https://mydata-dev.azure-api.net/CancelInvoice?mark=$mark ) Για οσους ψαχνουν ενα ολοκληρωμενο self hosted CRM, με διαβιβαση τιμολογιων myDATA, δειτε εδω Perefx Open Source CRM . Εχει module για διασύνδεση MyDATA εδω . Για οσους ψαχνουν ενα ολοκληρωμενο και δωρεαν API, δειτε αυτό εδω .
  3. Το κανεις πιο περιπλοκο (εσκεμμενα - για καποιο δικο σου λογο - φανταζομαι) απο οσο ειναι. Μια ανεξαρτητη αρχη, επικαλειται κατι εις βαρος του ελληνικου καταναλωτικου κοινου. Σαν δεικτη συγκρισης, οριζει το ιδιο προιον, σε supermarkets συγκεκριμενων χωρων της ευρωζωνης. Τα εγχωρια links και τις τιμες, τις βρισκουμε. Σε οσα e markets των συγκεκριμενων χωρων ψαξαμε, δεν καταφεραμε να επιβεβαιωσουμε τις αναφερομενες διαφορες τιμης. Συνοψη: Εχουμε - και θα εχουμε, μεχρι να δουμε links λιανκινης που απευθυνονται στον καταναλωτη, απο αυτες τις χωρες - αερολογιες και πολυ αβασιμο ντορο. Το γιατι προσπαθεις να μας πεισεις οτι ειμαστε ελεφαντες, αναρωτομενος εαν αμφισβητω κατι που δεν επιβεβαιωνεται με τα ελαχιστα facts, ειναι μια αλλη κουβεντα. Ο φιλος πιο πανω, σου παρεθεσε συγκεκριμενα links, που δειχνουν πως δεν ισχυει.
  4. Ναι, αφου εγω ειμαι ο καταναλωτης. Link or never happened
  5. Συνεχιζω να μην βλεπω καποιο link, ωστε να μπορω να επιβεβαιωσω οτι ισχυουν τα παραπανω. Το ιδιο και οι υπολοιποι:
  6. Αυτο ακριβως ειναι το θεμα μας εδω. Γιατι γινεται ολος αυτος ο ντορος, εαν δεν ισχυει;
  7. Ok. Εχεις link για αυτα τα γαλατα, να παραγγειλουμε και εμεις φθηνοτερα γαλατα;
  8. Μα εχει γινει τοοοοσος ντορος και πραγματικα, δεν το εχει ψαξει κανεις;;; "Πλαφόν στο βρεφικό γάλα ετοιμάζεται να βάλει το Yπουργείο Ανάπτυξης καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία η χώρα μας κατέχει αρνητικό ρεκόρ ακρίβειας στις τιμές στα ράφια σε ό,τι αφορά αυτό το αναντικάστατο προϊόν για τα μωρά. "
  9. Αυτο ακριβως αναρωτιεμαι. Εψαξα και ΔΕΝ καταφερα να βρω γαλα στην μιση τιμη, εκτος χωρας, το οποιο να κανει ship στην Ελλαδα, εστω και με εξτρα μεταφορικα. Εξου και το θεμα που ανοιξα..
  10. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια. Αναρωτιεμαι απλα που βρεθηκαν αυτες οι τιμες και πως γινεται να αγοραζουν καποιοι φθηνοτερο, το ιδιο γαλα, απο εξωτερικο. Εψαξα και δεν καταφερα να βρω ακρη. Στις περισσοτερες περιπτωσεις, η τιμη ειναι ιδια. Προς το παρον, αγοραζω απο skroutz, οντως. Σε καμια περιπτωση, δεν προκειται να παρω κατι μονος μου - εχουμε καταληξει με τον παιδιατρο στο γαλα που πινει το παιδι και εχει περασει αρκετο διαστημα που τα παει καλα με αυτο.
  11. Μετα το σκανδαλο που εχει ξεσπασει τις τελευταιες ημερες με το βρεφικο γαλα και τις τιμες του στο Ελλαδισταν φιλοι μου, αναρωτιεμαι, σαν νεος γονεας, εαν καποιος παλαιοτερος απο εσας εχει καλη εμπειρια με παραγγελια απο εξωτερικο, η οποια να ειναι συμφερουσα μαζι με τα μεταφορικα. Μπορειτε να παραθεσετε ιντερνετικα μαγαζια που παραγγελνετε τα γαλατα σας για να γλυτωσετε απο την αισχροκερδια;
  12. giannhsg

    Πώληση οικοπέδου

    Διαβαζοντας το θεμα, αναρωτιεμαι τι ειναι "trending" για την εποχη.. Ξερω οτι καποιοι καποτε, κανανε αυτο που περιγραφεται σε παλαιοτερη απαντηση, και νομιμοποιουσαν σιγα σιγα.. Πλεον ομως, με την νεα νομοθεσια, τι εχουν σκαρφιστει; Εχω δει διαφορα περιεργα, στην περιοχη που μενω, και αναρωτιεμαι τι απο αυτα ειναι τεχνασματα, την ιδια ωρα που εμενα με καλουν να πληρωσω μεχρι και κατι ατακτοποιητα κρασπεδα απο την γιαγια μου.
  13. giannhsg

    Ανέγερση οικοδομής

    Thanks. Μου φαινεται κατανοητο και αναγκαιο για να τηρηθουν ολα σωστα. Αναρωτιεμαι γιατι καποιοι στις προηγουμενες σελιδες αναφερουν πως ειναι μια "πολυτελεια που δεν χρειαζεται" βεβαια.. Απο οσα καταλαβαινω, ειναι ο μονος τροπος να εξασφαλισεις 100% το ορθο αποτελεσμα (και παλι, υπαρχει περιθωριο για ταρζανιες απο τα συνεργεια - αλλα τουλαχιστον μπορεις να τους δειξεις την μελετη που συμφωνησατε και να διορθωθουν, απο το να μεινουμε στο προφορικο σχετικα με το τι ζητηθηκε, τι κατανοηθηκε και τι παραδοθηκε in the end)
  14. giannhsg

    Ανέγερση οικοδομής

    Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις. Αναρωτιεμαι κατα ποσο διαφοροποιει η μελετη εφαρμογης τα προβληματα που μπορει να προκυψουν και την πιθανοτητα αυτων. Πχ χωρις μελετη εφαρμογης, ενας υδραυλικος να κανει λαθος στο placement του σωληνα, ενω με την μελετη εφαρμογης να μην έπαιζε αυτο. Ενας ακομη ενδοιασμος που εχω ειναι ως προς την πυλωτη. Εχω την δυνατοτητα να κανω ειτε ολοκληρο το ισογειο πυλωτη, ειτε μισο-μισο με χωρο σαλονιου και αναρωτιεμαι για τα + και τα -. Στα πρωτα καταλαβαινω πως ειναι το υψος, η ιδιωτικοτητα, ο εξτρα προστατευμενος χωρος μαζι με τον υπολοιπο που δεν καλυπτει και ισως η ελάχιστα παραπανω ασφαλεια - θεση parking που δεν θα καταλαμβανει το κομματι του κηπου μου. Στα δευτερα, ειναι για εμενα η εμφανιση (ειδικα στην περιπτωση ολοκληρου του ισογειου) και το εξτρα κοστος (ή δεν προσθετει κατι ιδιαιτερο σαν κοστος;) μαζι με οτιδηποτε μπορει να προκυψει σε εναν σεισμο, συγκριτικα με ενα κτιριο χωρις πυλωτη. Ξεχναω κατι;
  15. giannhsg

    Ανέγερση οικοδομής

    Thanks! Κλασσικες αλλαγες τελευταιας στιγμης! Παρ ολα αυτα, το ερωτημα ειναι εαν εμφανιζονται στην αδεια τετοια πραγματα ή εαν ειναι μερος μονο σε μελετη εφαρμογης.
  • Δημιουργία νέου...