Προς το περιεχόμενο

Diomedes

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    170
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Diomedes

  • Ημερομηνία γέννησης 28/04/1978

Diomedes's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Να προσθέσω κι άλλη μία (τοπική) η οποία αν και δεν κυκλοφορεί σε pdf μπορείς να τη δεις δωρεάν (χωρίς εγγραφή και παπαρ...). Ορίστε τον υπερσύνδεσμο: http://www.patris.gr/ (Δεν υποστηρίζω την εν λόγω εφημερίδα ή τις όποιες πεποιθήσεις της. Απλά θα ήθελα να γνωστοποιήσω το γεγονός ότι δεν είναι μόνο οι μεγάλες εφημερίδες που έχουν ξυπνήσει! Επίσης, και η "Κοινή Γνώμη" της Σύρου έχει βγει σε μορφή pdf, όμως είναι μόνο για τους συνδρομητές που βρίσκονται στην ξενιτιά.)
  2. Καλά, αν το πάμε έτσι, εγώ μπορώ να σου προτείνω μια ακόμα πιο φτηνή εναλλακτική (μόνο τα γεύματα και τη διαμονή): πάρε ένα σάκο με προμήθειες και αν θες, υπνόσακο, μια σκηνή και όλα τα απαραίτητα για κατασκήνωση. Έπειτα, πάνε με ωτοστόπ! Όταν περνάς από Αυστρία / Ελβετία βρες κανένα μοτέλ για τις κρύες νύχτες. Σίγουρα λιγότερη ταλαιπωρία θα είναι από την Ολυμπιακή!
  3. Ε όχι και κανείς! Δες αυτό: http://uk.imdb.com/ Ελπίζω να σε κάλυψα κάπως
  4. Μπορώ αν θες να σου πω με ποια εταιρία να μην πας: Klm (μακριά! Ειδικά αν έχεις σχετικά βαριές αποσκευές. Πιο φτηνά θα σου βγει να πας με ιδιωτικό τζετ). Επειδή το Άμστερνταμ είναι κεντρικό διεθνές αεροδρόμιο (και πολύ όμορφο σαν αεροδρόμιο), υπάρχουν πολλές πτήσεις γι' αυτό, κυρίως από Ευρώπη. Δοκίμασες με Ryanair από Ιταλία / Λονδίνο. Πάντως για 68 Ευρώπουλα εγώ θα πήγαινα Στουτγκάρδη και μετά με λεωφορείο / τρένο για Άμστερνταμ (είναι και πολύ ωραία η διαδρομή), αν δεν βιάζεσαι βέβαια. Αλλά τι το θες το Άμστερνταμ; Δεν έρχεσαι Λονδίνο καλύτερα; Πιο πολλά έχει να δεις και να κάνεις εδώ!
  5. Diomedes

    Friends!

    Λυπάμαι που ίσως απογοητεύσω κάποιους, όμως αν δείτε τα παιδιά που παίζουν στη σειρά δεν την έχουν ανάγκη πια μια και αρκετοί που αυτούς κάνουν εμφάνιση σε ταινίες με καλούς ρόλους. Κι εμένα μ' αρέσει η σειρά όμως δεν τρέφω φρούδες ελπίδες για το τι μπορεί να γυρίσουν πια. Μετά τον 10το κύκλο η σειρά ουσιαστικά έκλεισε (ίσως και πιο νωρίς αν σκεφτείς ότι τα επεισόδια του τελευταίου κύκλου ήταν κάπως χλιαρά). Πάντως όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει αρκετά απ' τα κλασσικά επεισόδια (τζαμπέ πάντα) στο limewire και στο μουλάρι. Καλή διασκέδαση!
  6. Πολύ ωραίο το ρητό σου. Που το μπάνισες; Πρέπει πάντως να έχει και συνέχεια: άμα δεν ξέρεις ότι δεν ξέρεις, νομίζεις ...
  7. Easy Currency Converter. Για τους Έλληνες της διασποράς (εκτός Ε.Ε.) είναι μάλλον απαραίτητο. (Δεν είμαι σίγουρος αν είναι τζαμπέ, όμως αν δεν είναι, το σπαστήρι του είναι εύκολο να το βρεις)
  • Δημιουργία νέου...