Προς το περιεχόμενο

temeteron

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    445
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.852 προβολές προφίλ

temeteron's Achievements

  1. Αυτό σιγά μην το γράφουν οι κατασκευαστές φάτσα κάρτα με μικρά γράμματα έαν υπάρχει πουθενά έχεις να προτείνεις κάτι από 500 με 700 ευρώ το πολύ ;
  2. Συμφωνώ μαζί σου ποντίκι και πληκτρολόγιο ασύρματο τα έχω. Τώρα διαφορές που έβλεπα σε 15.6 και 17.3 σε συγκεκριμένα laptop που θέλω να πάρω είναι της τάξης 100 ευρώ και καμια φορά και ποιο μικρή διαφορά. Απλώς επειδή μπορεί να κάθεται περισσότερη ώρα το θέμα της σωστής θέσης και να μην πονάνε τα μάτια αυτό με απασχολεί.
  3. Καλό αυτό αλλά από θέμα εργονομίας θα βόλευε έναν μαθητή ;
  4. Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω ένα laptop για παιδί Β΄δημοτικού πάντα με την επίβλεψη γονέα για να κάνεις κάποιες ασκήσεις και να εξοικειωθεί με την χρήση του Η/Υ επειδή θα βάλω μπροστά ξεχωριστό ποντίκι και πληκτρολόγιο σκεφτόμουνα για laptop 17.3 επειδή ίσως μεγαλώνοντας η απόσταση με το εξτρα πληκτρολόγιο το 15.6 φανεί μικρό και όχι τόσο άνετο. Πείτε μου ποιο προτείνεται εσείς κατά την γνώμη σας ; Θα προτιμούσα τουλάχιστον FullHD και με επεξεργαστή i3 ή Ryzen 3 και πάνω.
  5. Όχι στο υπουργείο του είπανε πως θέλουν την άδεια βεβαίωσης της μπαγαζιέρας και από και πέρα αυτή θα την περάσουν στο αυτοκίνητο που θα την δηλώση.
  6. Όχι στην άδεια ρυμουλκούμενου(Τρέιλερ) δεν αναγράφει το όνομα μου αλλά αναγράφει τα τεχνικά στοιχεία του τρειλερ και τα τεχνικά στοιχεία μαζί και την πινακίδα του αυτοκινήτου μου. Απλώς είπα να κάνω μια υπεύθυνη δήλωση ότι πλέον δεν μου ανήκει και να είμαι εξασφαλισμένος σε κάθε περίπτωση.
  7. Καλημέρα, Πώληση μια μπαγαζιέρας(τρέιλερ) από ότι ξέρω το μόνο που χρειάζεται εγώ σαν πωλητής να δώσω την άδεια ρυμουλκούμενου που αναγράφει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το εργοστάσιο κατασκευής μαζί με τον αριθμό πλαισίου και να κάνω μια υπεύθυνη δήλωση με τον αγοραστή όπου εγώ κρατάω την δικία του και αυτός την δικία μου. Δεν ξέρω ένα χρειάζεται κάτι άλλο αλλά έαν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
  8. Αυτά τα βίντεο αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα παιδία ντρέπομαι!
  9. temeteron

    Αγορά Οθόνης

    Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές!
  10. temeteron

    Αγορά Οθόνης

    Καλησπέρα, Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, θέλω να αγοράσω μια οθόνη οι εργασίες που κάνω είναι να έχω ανοιχτά πολλά παράθυρα ταυτοχρόνος δηλαδή word, excel, browser...κτλ οπότε θέλω χώρο το κόστος της οθόνης όμως δεν θα ήθελα να υπέρβει τα 200 ευρώ. Τι μου προτείνετε ; Τι λέτε για τις παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/14327944/LG-27MK400H-B.html https://www.skroutz.gr/s/8679857/LG-32MP58HQ.html https://www.skroutz.gr/s/15946483/AOC-Q3279VWFD8.html ;
  11. Να ρωτήσω και εγώ κάτι παιδιά ο Πατέρας μου παίρνει προνοιακό επίδομα(οικονομική ενίσχυση) 300 ευρώ λογώ αναπηρίας 67% κάπου διάβασα πως δεν υπολογίζονται τα προνοιακά επιδόματα για αναπηρία ισχύει αυτό ; Στην φορολογική δήλωση πάντως το αναφέρει σαν " Εισοδήματα που εξαιρούνται από φόρο και εισφορά " κωδικός 617.
  12. Καλησπέρα σας, Έχω ένα laptop Asus T100Ha με Windows 10 και έχει ενσωματωμένο bluetooth σκέφτομαι να αγοράσω ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι με σύνδεση bluetooth( το Logitech k480 πληκτρολόγιο και το Logitech M535 ποντίκι). Θα παίζουν ταυτόχρονα οι συσκευές αυτές ή θα υπάρχει πρόβλημα ;
  13. temeteron

    router...γινεται access point?

    Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου! Είναι χρήσιμες! Τα κατάφερα και εγώ το σύνδεσα και το έκανα access point και όλα λειτουργούν μια χαρά! Μια ερώτηση το DSL αναβοσβήνει συνεχώς υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσουμε για να μην αναβοσβήνει μιας και δεν είναι χρήσιμο και αν ναι ποία ρύθμιση αλλάζω στο ZTE 108 ; Ευχαριστώ και πάλι!
  14. Σε ευχαριστώ αλλά τα έχω δοκιμάσει και παρόλο που λέει πως επιλογή φωνής μέσω bluetooth δεν το κάνει ίσως είναι το bluetooth έτσι ώστε να παίζει μόνο σε here map με κινητό Nokia τι να πω.
  15. Δοκίμασα τα πάντα ρε παιδιά και δεν μπορώ να ακούσω τις φωνητικές οδηγίες από το bluetooth το bluetooth ενεργοποιείται μόνο όταν κάνω κλήση. Το Bluetooth είναι το Nokia BH-118 σε συσκευή Lumia 630 έπαιζε μια χαρά τις φωνητικές λειτουργίες στο bluetooth. Σε κινητά Samsung S4 mini ή Samsung grand που έχω δοκιμάσει δεν ακούγεται η φωνητική καθοδήγηση από το bluetooth αλλά από την συσκευή. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; Ευχαριστώ!
  • Δημιουργία νέου...